kızlar daha öncede bir konuda belirttim ama canım çok sıkkın ne yapabileceğime dair yorumlarınıza ihtiyacım war. 7şubatta septorinoplasti oldum. kemerli bir burnum wardı. kemerin alınacagı, ucunun kaldırılacagı we dudak- burun mesafesinin değiştirilecegi kararlaştırıldı. fakat sonuç resimdeki gib, burnumdaki kemer sadece bir boy ufaltılmış
tasarım resmini de ekliyorum (çoğunuz begenmeyebilirsiniz, ben de begenmemiştim fazla uzun gelmişti.). her neyse en son görüşmemizde orada dikişlerin we ödemin baskı yaptıgını söyledi, masaj werdi gönderdi. ama masaja rağmen en ufak değişme yok. eski burnumun bi boy ufağı oldu resmen. aynada anlayamam diye her gün resim çekip karşılaştırıyorum ama yok
tasarımdaki gibi uzun olsa ona bile razı olucam. milletin 10 günlük dümdüz burunlarını görünce nasıl üzülüyorum anlatamam 
şimdi size sorum benim revizyon isteme hakkım doğar mı? doğarsa bunu doktoruma ne şkilde söylemem gerekir? bana hayır demesi durumunda dava açma yoluna mı gitmeliyim, bu dava işlerini bilen arkadaşlar war mı? yarın görüşmem war, bi akıl werin lütfen

şimdi size sorum benim revizyon isteme hakkım doğar mı? doğarsa bunu doktoruma ne şkilde söylemem gerekir? bana hayır demesi durumunda dava açma yoluna mı gitmeliyim, bu dava işlerini bilen arkadaşlar war mı? yarın görüşmem war, bi akıl werin lütfen

Eklentiler
Son düzenleme: