Bu burun düzelir mi? :(( acil yardımm (özel albüm)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aReLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aReLi

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
306
-39
316
İstanbul
kızlar daha öncede bir konuda belirttim ama canım çok sıkkın ne yapabileceğime dair yorumlarınıza ihtiyacım war. 7şubatta septorinoplasti oldum. kemerli bir burnum wardı. kemerin alınacagı, ucunun kaldırılacagı we dudak- burun mesafesinin değiştirilecegi kararlaştırıldı. fakat sonuç resimdeki gib, burnumdaki kemer sadece bir boy ufaltılmış :59: tasarım resmini de ekliyorum (çoğunuz begenmeyebilirsiniz, ben de begenmemiştim fazla uzun gelmişti.). her neyse en son görüşmemizde orada dikişlerin we ödemin baskı yaptıgını söyledi, masaj werdi gönderdi. ama masaja rağmen en ufak değişme yok. eski burnumun bi boy ufağı oldu resmen. aynada anlayamam diye her gün resim çekip karşılaştırıyorum ama yok:59: tasarımdaki gibi uzun olsa ona bile razı olucam. milletin 10 günlük dümdüz burunlarını görünce nasıl üzülüyorum anlatamam :25:

şimdi size sorum benim revizyon isteme hakkım doğar mı? doğarsa bunu doktoruma ne şkilde söylemem gerekir? bana hayır demesi durumunda dava açma yoluna mı gitmeliyim, bu dava işlerini bilen arkadaşlar war mı? yarın görüşmem war, bi akıl werin lütfen :58:

Eklentiler

• $image (1).webp
    $image (1).webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 467
Son düzenleme:
Areli seninle aynı zamanlarda ameliyat olacaktık ben olamadım korktum sen araştırdığın Dr a mi oldun ameliyatını gecmis olsun

hayırr, bi takım sebeplerden dolayı vazgeçtim başka birine oldum. ama hiç memnun değilim şu an pişmanlık yaşıyorum resmen :(

canım buradan isim yazmiyim henüz ama forumda adı hiç geçmemiş bir plastik cerrah :34:

Son düzenleme:
bu arada resim yanlış olmuş sanırım. yazımın altındaki resim tasarım resmi kızlar. eski we yeni hal profilimde

doktora anlat bence belentini..rahatsız olduğun durumu söyle psikolojini anlat..sonuçtaönemli olan senin mutlu olman..doktorun ilgilenmesi lazım bu durumunla..mutlaka memenuniyetsizliğini bildir yoksa daha sonradan şikayetci olursan o zmaan neden demedin der.haklıyken haksız olma..

daha bir ay olmus bence bir ay daha bekle..
ama acikca söyleyeyim ben degisecegini pek sanmiyorum...
sen doktorunla yinede konus, ameliyat olmussun ama hala kemer var bu normal degil tabiki...

doktora anlat bence belentini..rahatsız olduğun durumu söyle psikolojini anlat..sonuçtaönemli olan senin mutlu olman..doktorun ilgilenmesi lazım bu durumunla..mutlaka memenuniyetsizliğini bildir yoksa daha sonradan şikayetci olursan o zmaan neden demedin der.haklıyken haksız olma..

haklısınn.. zaten en son gidişimde bakışımdan anladı memnun olmadıgımı, hoş bu burunla kim mutlu olur estetikliyim diye.. kendisi şiş oldugunu söyledi falan. en son çıkarken 'geçer di mi' diye sordum ' geçmezse ısırır alırım' dedi güldü falan. yarın gidicem işte ama ne bileyim bekle bekle diye geçiştirmesinden korkuyorum :59:

daha bir ay olmus bence bir ay daha bekle..
ama acikca söyleyeyim ben degisecegini pek sanmiyorum...
sen doktorunla yinede konus, ameliyat olmussun ama hala kemer var bu normal degil tabiki...

ewett kemer kısmı canımı sıkan tek şeyy :59: zaten eski burnumun önden bi problemi yoktu. tek sorunum kemerdi dıştan. o da aynen duruyor nerdeyse.. :50:

Back
X