Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu çantalar demodemi yoksa kullanılarbilir mi sizce?
kızlar bunlar benim eski çantalarım epeydir yüzlerine bakmıyorum, boşuna yer işgal etmesin kullanmaycaksam birilerine vereyim dye düşünüyorum ama bazılarınada kıyamıyorum, sizce bunlar çokmu vasat.
İlk çanta "bulunsun" türünden,dolapta dursun.Yürüyüş yaparken,alışverişe-pazara giderken lazım olur.
Puanlı olan çok ciciymiş.İçimden ona aksesuar eklemek geldi,kırmızı çiçek olabilir mesela.
Diğerleri tercihe bağlı,nakışlı siyahı pek beğenmedim ama son ikisi hiç demode görünmüyor bence.
en sondaki siyah olan canım bide kahverengi gibi olan var arada.onlar her zaman kullanılablr bnce. puantiyeli olan çoooook tatlı gerçektende bnce kesnlikle verme ama çok istersen bna göndereblrsn bak şaka yapıorum tabikide ondan kesinlikle vazgeçme