A Aylincee Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2014 4 0 1 Diğer 10 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylincee #1 Kızlar kaç gündür arıyorum bulamıyorum, Adriana Limanın üzerindeki bu ceketi nereden bulabilirim acaba?
Kızlar kaç gündür arıyorum bulamıyorum, Adriana Limanın üzerindeki bu ceketi nereden bulabilirim acaba?
sosyolog34 SabırsızlıklaBekliyorum<3 Kayıtlı Üye 4 Aralık 2013 2.414 309 198 35 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylincee #2 Aylincee .!.: Kızlar kaç gündür arıyorum bulamıyorum, Adriana Limanın üzerindeki bu ceketi nereden bulabilirim acaba? Eki Görüntüle 1061408 Genişletmek için tıkla... ayy çok güzelmiş canım eğer bulursan bana da haber ver ben de alabilirim
Aylincee .!.: Kızlar kaç gündür arıyorum bulamıyorum, Adriana Limanın üzerindeki bu ceketi nereden bulabilirim acaba? Eki Görüntüle 1061408 Genişletmek için tıkla... ayy çok güzelmiş canım eğer bulursan bana da haber ver ben de alabilirim
fitnesmodel Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2014 154 3 33 - Yurtdışı 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylincee #3 Aylincee .!.: Kızlar kaç gündür arıyorum bulamıyorum, Adriana Limanın üzerindeki bu ceketi nereden bulabilirim acaba? Eki Görüntüle 1061408 Genişletmek için tıkla... zara magzasina bak bide mango magzasina bak belki bulursun
Aylincee .!.: Kızlar kaç gündür arıyorum bulamıyorum, Adriana Limanın üzerindeki bu ceketi nereden bulabilirim acaba? Eki Görüntüle 1061408 Genişletmek için tıkla... zara magzasina bak bide mango magzasina bak belki bulursun
A Aylincee Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2014 4 0 1 Diğer 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylincee #4 sosyolog34 .!.: ayy çok güzelmiş canım eğer bulursan bana da haber ver ben de alabilirim Genişletmek için tıkla... Tamam canım inşallah bulurum da giyeriz şıkır şıkır :)
sosyolog34 .!.: ayy çok güzelmiş canım eğer bulursan bana da haber ver ben de alabilirim Genişletmek için tıkla... Tamam canım inşallah bulurum da giyeriz şıkır şıkır :)
A Aylincee Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2014 4 0 1 Diğer 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylincee #5 fitnesmodel .!.: zara magzasina bak bide mango magzasina bak belki bulursun Genişletmek için tıkla... Bi bakayım oralara, Küçük bir şehirde yaşıyorum da o mağazalar yok burada, inşallah memlekete gidince dediğin yerlere de bakarım çok sağol :)
fitnesmodel .!.: zara magzasina bak bide mango magzasina bak belki bulursun Genişletmek için tıkla... Bi bakayım oralara, Küçük bir şehirde yaşıyorum da o mağazalar yok burada, inşallah memlekete gidince dediğin yerlere de bakarım çok sağol :)
Selenofil ❤ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 12.489 13.623 498 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylincee #6 Aylincee .!.: Bi bakayım oralara, Küçük bir şehirde yaşıyorum da o mağazalar yok burada, inşallah memlekete gidince dediğin yerlere de bakarım çok sağol :) Genişletmek için tıkla... tatlım online internet siteleri var oralarda bulabilirsin. Bir şansını dene
Aylincee .!.: Bi bakayım oralara, Küçük bir şehirde yaşıyorum da o mağazalar yok burada, inşallah memlekete gidince dediğin yerlere de bakarım çok sağol :) Genişletmek için tıkla... tatlım online internet siteleri var oralarda bulabilirsin. Bir şansını dene
fitnesmodel Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2014 154 3 33 - Yurtdışı 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylincee #7 Aylincee .!.: Bi bakayım oralara, Küçük bir şehirde yaşıyorum da o mağazalar yok burada, inşallah memlekete gidince dediğin yerlere de bakarım çok sağol :) Genişletmek için tıkla... birsey degil canim . aynen arkadasin dedigi gibi sitelerden bulabilirsin :)
Aylincee .!.: Bi bakayım oralara, Küçük bir şehirde yaşıyorum da o mağazalar yok burada, inşallah memlekete gidince dediğin yerlere de bakarım çok sağol :) Genişletmek için tıkla... birsey degil canim . aynen arkadasin dedigi gibi sitelerden bulabilirsin :)
sosyolog34 SabırsızlıklaBekliyorum<3 Kayıtlı Üye 4 Aralık 2013 2.414 309 198 35 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylincee #8 Aylincee .!.: Tamam canım inşallah bulurum da giyeriz şıkır şıkır :) Genişletmek için tıkla... inşallah canım böyle süslü püslü giyinmeyi çok istiyorum ama bi türlü beceremiyorum ama yavaş yavaş dolabımı değiştiriyorum farklı tarzda şeyler denemeye çalışıyorum
Aylincee .!.: Tamam canım inşallah bulurum da giyeriz şıkır şıkır :) Genişletmek için tıkla... inşallah canım böyle süslü püslü giyinmeyi çok istiyorum ama bi türlü beceremiyorum ama yavaş yavaş dolabımı değiştiriyorum farklı tarzda şeyler denemeye çalışıyorum
S sumiii Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2013 9 2 6 35 İstanbul 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylincee #9 Tatlım bu ceket zaranın gecen sezonunda vardı. Bu sene hıc gormedım bunu bıryerde