• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çektiğim sıkıntı ne zaman biter :(

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
38
Kızlar merhaba daha önce sizinle nişan atma ve sonrasındaki konuları anlatıp dertleşmiştim. bu olayların üzerinden 16 gün geçti ama benim içimdeki bu sıkıntı geçmek bilmiyor. ona karşı içimde kalan hislerimide son yaptıklarıyla bitirdi benden onceki kız arkadası ıcın agıza alınmayacak laflar eden benı aldattı dyen adam onu facebooktan eklemıs gününü gün ediyor tüm bunlara ragmen içimdeki acı neden geçmiyor anlayamıyorum hep mutsuzum sıkıntılıyım hiçbirseyden zevk almıyorum 3,5 yılı almakla yetınmeden nesemıde mutlulugumuda guvenımı de alıp gıttı hayatımdan. Nereye baksam ondan bir anı var sanki bir daha asla kimseye güvenemem sevemem mutlu olamam gibi geliyor çok zor bır durum 29 yasındayım ve artık baska bırıne guvenecek ne halım nede umudum kalmadı. bu durumumdan dolayı doktora gitti ağır depresondasın ilaç tedavisine başlaman gerekiyor dedi fakat annem kullanmama izin vermiyor yan etksi var kullanma daha kötü olursun diyor. bu adamın bunca yaptıklarına karsılık kendıne ezıyet etme diyor haklıda ama kımsye derdimi anlatamıyorum cok zor durumdayım boguluyorum canım kalbım acıyor boşluktayım sanki kimse beni duymuyor gibi olanların hiç birini haketmedim tek beklentım huzurdu mutluluktu ben onun kalbı kırılmasın dıye en ufak bır sozümü bile 40 kere dusunup soylerken o bu yaptıklarıyla kalbımı paramparca ettı. ..... ne hakkı vardı umutlarımı hayallerımı yıkmaya benı sevmeyecek kadar mı iyi davrandım ona ailesine kendısıne yaptıklarımın karsılıgı bu mu olmalıydı. inanın hıc mutlu degılım kımsenın benı sevmedıgıne ınanıyorum artık

İşte buradan yola çıkarak tek kelime sizi haketmemiş
Nişandan attığınız gibi en kısa zamanda hayatınızdanda atacaksınız emin olun
Zaten karakteri zayıf baksanıza hemen kızı eklemiş bu bile iğrenmeniz için yeterli sebep !

Bu bir surec malesef uzaktan uzulme, gercek yuzunu gormussun kurtulmussun iste demek kolay. Bunun sen de farkindasin ama acita acita gececek o zaman yapacak bisey yok. Sen mantikli dusunuyosun zaten anladigim kadariyla uzuldugun ve kaldiramadigin sey sana verdigi zarar. Bu da cok normal zaten. Depresif bi halde bile bu kadar mantikli olabiliyosan asarsin merak etme ama gerekliyse ilaclardan destek almaktan cekinme.

İşte buradan yola çıkarak tek kelime sizi haketmemiş
Nişandan attığınız gibi en kısa zamanda hayatınızdanda atacaksınız emin olun
Zaten karakteri zayıf baksanıza hemen kızı eklemiş bu bile iğrenmeniz için yeterli sebep !
iğrenmek için o kadar çok sebebim var ki ama olanları kaldıramıyorum kız kardesım yenı dogum yaptı ve bızımle kalıyor esıde yanında kıskanmak degıl ama esının onun gozunun ıcıne bakması gecelerı uyuyamıyor dıye bebegın basında beklemesı her andan mutlu olmaları bıle benım canımı acıtıyor her gece Rabbıme dua edıyorum ıcımdekı bu acıyı dındırsın dıye ben cok mu kotuyum kı mutlulugu haketmedım sevılmeyı haketmedım dıye soruyorum kendıme ..

Çünkü sen
Havanın güzelliğine
Hayatın güzelliğine
Aldığın nefesin kıymetine
Sağlığının kıymetine bakmaksızın
O gereksizi düşünüp, takip ediyorsun
Eskiye takılı yaşıyorsun, bugünü de ısraf ediyorsun

iğrenmek için o kadar çok sebebim var ki ama olanları kaldıramıyorum kız kardesım yenı dogum yaptı ve bızımle kalıyor esıde yanında kıskanmak degıl ama esının onun gozunun ıcıne bakması gecelerı uyuyamıyor dıye bebegın basında beklemesı her andan mutlu olmaları bıle benım canımı acıtıyor her gece Rabbıme dua edıyorum ıcımdekı bu acıyı dındırsın dıye ben cok mu kotuyum kı mutlulugu haketmedım sevılmeyı haketmedım dıye soruyorum kendıme ..

Canım ya inan geçecek ,sadece dua ve sabır.
Seni anlıyorum ben ;seninki kıskanmak değil tabi ki sadece doğru insanı bulamadığın için kendine kızmak,ablan gibi sevmek ve sevilmek istemek her kadının istediği budur zaten.
Ama bu demek değil ki bundan sonrakilerde çürük elma olacak.
Allahtan sadece hayırlısını dile ve şuan için kafanı dinle
İlgi alanlarını genişlet ortamlarını farklılaştır,yani kafanı dağıtacak şeyler yap
Ama sana bunu yaşatan insanı aklına getirip üzülme bu adam senin aklına girmeyi bile haketmiyor.

Dününü arkanda bırak geleceğine bak yoksa mutlu olamazsın

Senin dua zamanin gelmis tatlim. Bende uc yilimi verdim ve baskasiyla evleniyor su an uc ay oldu nasil atlattın dersen burdaki dua topiklerinde o kadar dua aldim ki. Zikirler cektik dua ettik ..

Bence sende dua ederek kurtulabilirsin. Atlattigimi hissettim.ve baska biri girdi hayatima bu kadar kisa surede beceremem dedim ama simdi gecmisi unuttum.

İnsaniz her sey bizim icin dua topiklerine beklerim.seni simdi bi dua konusu actim buyur gel

Bu acı geçmiyor azalıyor ama yine bir anda aklına geliyor ne yaptım bunları hakedecek diye 4 ay oldu hala aklıma gelir ben nasıl bu insanlara bu kadar güvenmişim bunları hakedecek ne yapmışım diye sende dayan inşallah tamamen aklımızdan çıkartırız.

Inan hayırlısı buymus. Ayrica yaşın daha genc. Tabii ki karsina seni seven biri cikacak. Sen onunla evlenseydin ne o evlilik ne o adam senin hayal ettigin gibi olmayacakti ki zaten. Daha çok yipranip daha kötü olacaktin.Guzel gunler gelecek inan

Klasik lafımı söylüyorum. Geride 2.786.819 tane daha aday var, mutlaka düzgün bir adam çıkar karşına. Bunu at kafandan, değmezzzzzz....

Canım ya inan geçecek ,sadece dua ve sabır.
Seni anlıyorum ben ;seninki kıskanmak değil tabi ki sadece doğru insanı bulamadığın için kendine kızmak,ablan gibi sevmek ve sevilmek istemek her kadının istediği budur zaten.
Ama bu demek değil ki bundan sonrakilerde çürük elma olacak.
Allahtan sadece hayırlısını dile ve şuan için kafanı dinle
İlgi alanlarını genişlet ortamlarını farklılaştır,yani kafanı dağıtacak şeyler yap
Ama sana bunu yaşatan insanı aklına getirip üzülme bu adam senin aklına girmeyi bile haketmiyor.
ben onu tanıdgım zaman cok zor durumdaydı bana benım gıbı bıryle olmak zorunda degılsın ıstersen gıdebılırsın gonul koymam demıstı ama bırakmadım en zor zamanında yanında oldum aılesının bıle yanına gıdecek yuzu yokken aldım aılesının yanına goturdum onu ne olursa olsun ben yanındayım dedım herkese cok zor zamanlar gecırdık ama hıc bırakmadım hep destek oldum o hayatımdayken bır kere bıle kafamı kaldırıp kımseye bakmadım bana sen olmasan buralarda durmam kımse bana bu kadar deger vermez kımse senın yerını tutamaz dıyordu sımdı ne olduda arkasından demedıgı laf kalmadıgı zor anında onu aldatan basını one egen bırını hemn hayatının ıcıne alıyor bu kadar mı karaktersız bırıyle nısanlanmısım ben :(

ben onu tanıdgım zaman cok zor durumdaydı bana benım gıbı bıryle olmak zorunda degılsın ıstersen gıdebılırsın gonul koymam demıstı ama bırakmadım en zor zamanında yanında oldum aılesının bıle yanına gıdecek yuzu yokken aldım aılesının yanına goturdum onu ne olursa olsun ben yanındayım dedım herkese cok zor zamanlar gecırdık ama hıc bırakmadım hep destek oldum o hayatımdayken bır kere bıle kafamı kaldırıp kımseye bakmadım bana sen olmasan buralarda durmam kımse bana bu kadar deger vermez kımse senın yerını tutamaz dıyordu sımdı ne olduda arkasından demedıgı laf kalmadıgı zor anında onu aldatan basını one egen bırını hemn hayatının ıcıne alıyor bu kadar mı karaktersız bırıyle nısanlanmısım ben :KK43:

İşte cevabı belli ! yorumunun içinde ,
Fazla DEĞER adamı kendinden EDER

Bu tür ayrılıkları unutmak zordur.Yaranız daha çok taze.Zamanla bir bakmışsınız unutmuşsunuz bile.
O ilaçlar kesinlikle bir kurtuluş değil.Sadece uyuyarak gerçek hayattan soyutlamaya yarıyor.Sizin tek ilacınız diğer arkadaşlarında dediği gibi dua etmek.Allah belki karşınıza daha iyi birisini çıkartacaktır.
Aileniz sizi her daim severler.Bir annenin 9 ay taşıyıp türlü acılarla doğurup büyüttüğü evladını sevmemesi mümkün mü?Anneniz varsa ona tutunun.

Allah sabır versin...Bende ayrıldığım için nişanlımdan sizi anlıyorum..gecem gündüzüm dualayla geçti..8 ay oldu.şuan içimde bir burukluk...o kadar emek o kadar hayal hazırlık,ve çok sevmiştim...

günlerce aylarca kendime gelemedim...ama sabır ve namazla gececek..ilaçla değil namaz ilacıyla..

nasibim böyleymiş dedim...o kıskançık duygusu degilde gıpta işte orada da bile sabredeceksin ,sevgilisi olanalrı eşi olanları gördükçe...düğün korna seslerini duyunca ölüyordum...aslında bu tür seylerde haset olmaması için çok coskuyla yasamamk lazım...

Kısacası bir süre acı ve sabır zamanı,sabret ve dua et...sonunda güzellik olacak..karsındaki adamın vefasızlığıda onun meselesi hiç sorgulama,yaralarını iyileştir..

ben birde tek tatile çıktım..kimseyi duymak görmek istemedim,kendi kendime agladım dua ettim,gezmek gerçekten iyi geldi..

Allah sabır versin...Bende ayrıldığım için nişanlımdan sizi anlıyorum..gecem gündüzüm dualayla geçti..8 ay oldu.şuan içimde bir burukluk...o kadar emek o kadar hayal hazırlık,ve çok sevmiştim...

günlerce aylarca kendime gelemedim...ama sabır ve namazla gececek..ilaçla değil namaz ilacıyla..

nasibim böyleymiş dedim...o kıskançık duygusu degilde gıpta işte orada da bile sabredeceksin ,sevgilisi olanalrı eşi olanları gördükçe...düğün korna seslerini duyunca ölüyordum...aslında bu tür seylerde haset olmaması için çok coskuyla yasamamk lazım...

Kısacası bir süre acı ve sabır zamanı,sabret ve dua et...sonunda güzellik olacak..karsındaki adamın vefasızlığıda onun meselesi hiç sorgulama,yaralarını iyileştir..

ben birde tek tatile çıktım..kimseyi duymak görmek istemedim,kendi kendime agladım dua ettim,gezmek gerçekten iyi geldi..

teşekkür ederim desteğiniz için gercekten cok zor bır durum Rabbım kımseye yaşatmasın :(

Back
X