- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 38
- Konu Sahibi Nehirce 32
Kızlar merhaba daha önce sizinle nişan atma ve sonrasındaki konuları anlatıp dertleşmiştim. bu olayların üzerinden 16 gün geçti ama benim içimdeki bu sıkıntı geçmek bilmiyor. ona karşı içimde kalan hislerimide son yaptıklarıyla bitirdi benden onceki kız arkadası ıcın agıza alınmayacak laflar eden benı aldattı dyen adam onu facebooktan eklemıs gününü gün ediyor tüm bunlara ragmen içimdeki acı neden geçmiyor anlayamıyorum hep mutsuzum sıkıntılıyım hiçbirseyden zevk almıyorum 3,5 yılı almakla yetınmeden nesemıde mutlulugumuda guvenımı de alıp gıttı hayatımdan. Nereye baksam ondan bir anı var sanki bir daha asla kimseye güvenemem sevemem mutlu olamam gibi geliyor çok zor bır durum 29 yasındayım ve artık baska bırıne guvenecek ne halım nede umudum kalmadı. bu durumumdan dolayı doktora gitti ağır depresondasın ilaç tedavisine başlaman gerekiyor dedi fakat annem kullanmama izin vermiyor yan etksi var kullanma daha kötü olursun diyor. bu adamın bunca yaptıklarına karsılık kendıne ezıyet etme diyor haklıda ama kımsye derdimi anlatamıyorum cok zor durumdayım boguluyorum canım kalbım acıyor boşluktayım sanki kimse beni duymuyor gibi olanların hiç birini haketmedim tek beklentım huzurdu mutluluktu ben onun kalbı kırılmasın dıye en ufak bır sozümü bile 40 kere dusunup soylerken o bu yaptıklarıyla kalbımı paramparca ettı. ..... ne hakkı vardı umutlarımı hayallerımı yıkmaya benı sevmeyecek kadar mı iyi davrandım ona ailesine kendısıne yaptıklarımın karsılıgı bu mu olmalıydı. inanın hıc mutlu degılım kımsenın benı sevmedıgıne ınanıyorum artık