Bu çıkmazdan kurtulamıyorum..

bir yakışıklıyı başka bi tanesi unutturur diye boşuna dememişler :31:
sen dikkat et ama kendini çok kaptırma olur mu bu çocuğa.
olmayacak birşey çünkü, daha fazla üzülmeni istemem.
seni gördü mü eski sevgilin? o ne yaptı?

Geçenki karşılaşmamızda yanımıza gelip benim yanımdaki arkadaşımla konuşuyorken sınav çok kolay olduğunu fala söyledi. Ki o dersten hiç anlamadığını biliyorum. Gülmemek için zor tutmuştum kendimi, hava yaptı kendince :1:
bugünde geldi o çocuğun omzuna elini attı biz önden gidiyorduk hani böyle kasıtlı gülersin ya abartarak nispet yapar gibi, heh işte öyle gülüyordu anlam veremedim çokta tınlamadım zaten :51:
Artık ilgi alanımın dışında o, bunu anladım bugün :114:

Geçenki karşılaşmamızda yanımıza gelip benim yanımdaki arkadaşımla konuşuyorken sınav çok kolay olduğunu fala söyledi. Ki o dersten hiç anlamadığını biliyorum. Gülmemek için zor tutmuştum kendimi, hava yaptı kendince :1:
bugünde geldi o çocuğun omzuna elini attı biz önden gidiyorduk hani böyle kasıtlı gülersin ya abartarak nispet yapar gibi, heh işte öyle gülüyordu anlam veremedim çokta tınlamadım zaten :51:
Artık ilgi alanımın dışında o, bunu anladım bugün :114:

hahhahah, hep olur böyle eski sevgiliye göndermeler :1:
sevindim onun aklından çıkmasına.
bu durumu da en kısa sürede atlatacağına eminim.
çok önemsememeye çalış canım.

hahhahah, hep olur böyle eski sevgiliye göndermeler :1:
sevindim onun aklından çıkmasına.
bu durumu da en kısa sürede atlatacağına eminim.
çok önemsememeye çalış canım.

Teşekkür ederim canım.
En azından artık acı hissetmiyorum.
Bu tuhaf duygu her gün üzülmekten iyidir en azından.
Ben yanlış bir şey yapmadım ki zaten, tesadüf bütün bu olanlar.
Onun için ağlamıyorum ya, bu bana yeter zaten :106:

Teşekkür ederim canım.
En azından artık acı hissetmiyorum.
Bu tuhaf duygu her gün üzülmekten iyidir en azından.
Ben yanlış bir şey yapmadım ki zaten, tesadüf bütün bu olanlar.
Onun için ağlamıyorum ya, bu bana yeter zaten :106:

yanlış birşey yaptın demedim ki canım :26:
evet en azından bi şaşkınlık hali var,
üzgün olmaktan çok daha iyidir. :31:

yanlış birşey yaptın demedim ki canım :26:
evet en azından bi şaşkınlık hali var,
üzgün olmaktan çok daha iyidir. :31:

Yok tatlım sana ithafen demedim zaten :34:
Sadece içten içe suçluluk duygusu yaşadım birazcık.
Empati kurdum aynısını o yapsa çok kötü hissederdim.
Benim bu durumda sevindiren tek şey artık onun için üzülmüyor olmam, çünkü çok kötüydüm ne zamandır.
Dua edicem bu hislerden kurtulmak için.. :114:

Ahh aşk... Çok güzel bir şey aşık olmak. Bende imkansız olamaz falan diyordum ama Rabbim imkansız diye bir şeyin olmadığını hissettirdi bana anladım işte o zaman asıl imkansızlığın bizim ya da karşımızdakinin beyninden ibaret olduğunu...
Yaşadığın aslında hem garip hem güzel. Rabbim ol derse her şey olur."Onun emri bir şeyi murad edince ona sâde ol demektir, o oluverir."
Onun hikmetini merhametinden ümidini kesme sakın. Ama kendini çokta kaptırma. En güzel şekilde yaşa aşkını, fırsatın varsa da çabala. Direk git söyle demiyorum ama hissettir. Alnına yazılmışsa hiç bir güç engelleyemez.
Gönlünde ki herşey, ömrüne hayr diye yazılsın inşallah canım...

Ahh aşk... Çok güzel bir şey aşık olmak. Bende imkansız olamaz falan diyordum ama Rabbim imkansız diye bir şeyin olmadığını hissettirdi bana anladım işte o zaman asıl imkansızlığın bizim ya da karşımızdakinin beyninden ibaret olduğunu...
Yaşadığın aslında hem garip hem güzel. Rabbim ol derse her şey olur."Onun emri bir şeyi murad edince ona sâde ol demektir, o oluverir."
Onun hikmetini merhametinden ümidini kesme sakın. Ama kendini çokta kaptırma. En güzel şekilde yaşa aşkını, fırsatın varsa da çabala. Direk git söyle demiyorum ama hissettir. Alnına yazılmışsa hiç bir güç engelleyemez.
Gönlünde ki herşey, ömrüne hayr diye yazılsın inşallah canım...

Teşekkür ederim canım.. Amin inşallah.
Elbet vardır bunda da bir hayır. Hep dua edicem hayırlısı olsun.
Dediğin gibi, kaderimde varsa mutlaka karşılaşırız bir yerde..

Teşekkür ederim canım.. Amin inşallah.
Elbet vardır bunda da bir hayır. Hep dua edicem hayırlısı olsun.
Dediğin gibi, kaderimde varsa mutlaka karşılaşırız bir yerde..

Benimde çok uzun zaman olmuştu bu duyguyu unutalı ama öyle güzel ki.. gerçi bir süre sonra platonik takılmak bayıyor umarım sende bende kavuşuruz biran önce :1:

Benimde çok uzun zaman olmuştu bu duyguyu unutalı ama öyle güzel ki.. gerçi bir süre sonra platonik takılmak bayıyor umarım sende bende kavuşuruz biran önce :1:

Canım ben hiç ihtimal vermiyorum ama kadere inanırım, hep bi mucize vardır.
Bütün bu yaşadıklarımın hepsi tesadüf olamaz bi işaret var sanki, öyle hissediyorum ama beklentide değilim.
Umarım sende kavuşursun bi an önce :31: Çok özel bu duygular ama doğru yer doğru zaman seçmiyor hiç bir zaman :17:

Canım ben hiç ihtimal vermiyorum ama kadere inanırım, hep bi mucize vardır.
Bütün bu yaşadıklarımın hepsi tesadüf olamaz bi işaret var sanki, öyle hissediyorum ama beklentide değilim.
Umarım sende kavuşursun bi an önce :31: Çok özel bu duygular ama doğru yer doğru zaman seçmiyor hiç bir zaman :17:

Evet aynen öyle ama aşkı güzel yapan da tesadüfler değil mi? Kim planlayarak birine vurulmuştur.:31:
Kadere inanmak imanın şartlarındandır zaten. Ama bir şeyi gerçekten istiyorsan yüreğinde şüphe olmayacak. Şunu istiyorum ama olmayacak biliyorum deme. Rabbimin senin isteğini yerine getirmemesi için hiç bir sebep yok, duanda samimi ol. Böyle şeyler yazıyorum diye kızma canım sadece söylemek istediğim tevekkül ediyorsan içinde şüpheye, ama ya yer verme. Sen yeter ki kapıyı ısrarla çal mutlaka açan olur :34:

Evet aynen öyle ama aşkı güzel yapan da tesadüfler değil mi? Kim planlayarak birine vurulmuştur.:31:
Kadere inanmak imanın şartlarındandır zaten. Ama bir şeyi gerçekten istiyorsan yüreğinde şüphe olmayacak. Şunu istiyorum ama olmayacak biliyorum deme. Rabbimin senin isteğini yerine getirmemesi için hiç bir sebep yok, duanda samimi ol. Böyle şeyler yazıyorum diye kızma canım sadece söylemek istediğim tevekkül ediyorsan içinde şüpheye, ama ya yer verme. Sen yeter ki kapıyı ısrarla çal mutlaka açan olur :34:

Haklısın canım.. Kendimi engellemeye çalışıyorum ama duyguların önüne geçilmiyor ne yazık ki..
Tek yapabileceğim şey dua etmek ve hayırlısını dilemek.. Belki de akışına bırakmam gerekiyordur. Bu tesadüfler çoğalırsa emin olucam herşeyden. Hayırlısı :31: Teşekkür ederim yorumun için :34:

Öyle karmaşık ki içinde bulunduğum durum..

2 yıla yakın ilişkim bittikten sonra içime kapandım kötü günler geçirdim. Daha sonra karşıma o çıktı ve çok iyi anlaştık, o sevdi beni ama ben karışıktım o günlerde. 2 ay sonra sevgili olduk ama sorunlar çıktı çıkış yolu bulamadık, birbirimizi anlayamadık ve bitirdik. Ben ona alışmıştım sonradan farkettim. Çok kez iletişimde bulunduk ama bir türlü orta yolu bulamadık. Sessiz kaldık bir süre. Sürekli rüyamda görmeye başladım ve mesaj attım. Belirsizlik vardı onda da. Daha sonra onu heryerden sildim. Yavaş yavaş atlatıyordum bu durumu.

2 gündür karışık rüyalar görüyordum ve daha önce hiç görmediğim birini gördüm, çok etkilenmiştim, fazlasıyla..
Sonra ayrıldığım kişinin facesine bakıyorken birinin yorumu dikkatimi çekti. Şok oldum.. Rüyamdaki kişi oydu. Kalbimi tuhaf duygular sardı.. Dua ettim onunla karşılaşmak için.. Ve bugün gördüm onu..
Mucize gibiydi.. Arkadaşımla sınavdan çıktık tam merdivenlerden inerken karşılaştık ve kalbim durdu o an..

Heyecanımdan bakamadım yüzüne.. En fazla 2 saniye.. Gözlerim doldu bu nasıl bir histir Allah'ım.. :14:
Sonra ayrıldığım kişi geldi onun yanına ama benim gözlerim onu es geçti.
Biliyorum imkansız bir aşkın peşinden gidiyorum. Ve çok iyi biliyorum ki bu hissettiğim şey boşluktan değil..

Gördüğüm rüya, onu gördüğümde hissettiklerim.. Bütün bunları yok sayamam ki.. Beni ona çeken bir şey var..
Ne yapacağımı bilmiyorum. Herşey o kadar zor ki..

Gülşen'in şarkısında dediği gibi; Zaten aşk ne zaman doğru zaman kollar? Hiç bir zaman.. :ssz:

İmkansız diye bir şey yok.
İmkansız diye diye durumu imkansızlaştırma.
Sana güzel ve belirgin bir işaret verilmiş.
Bunun peşinden git.

Nedir yani, karı koca değildiniz ya.
Olmadı bitti. Kaderin arkadaşıysa, kaderini yaşamalısın canım.

Ben de çıkmazdayım bu aralar,konu başlığı dikkatimi çekti,iyi ki de okumuşum.:1::1:

Canım öncelikle derin bir nefes al ve katilinle tanışmanın tadını çıkar.:25::9: Dalga geçtiğimi düşünme,seni çok çok çok iyi anlıyorum.:50: Yaşadığın şeye karşılık bulabilir misin bilmiyorum ama sana verebileceğim tek tavsiye,ne olur beklenti içine girme,her hareketinden anlam çıkarmaya çalışma,üzülen sen olursun.:50: Çok zor biliyorum ama geçip gidecek.:41:

İmkansız diye bir şey yok.
İmkansız diye diye durumu imkansızlaştırma.
Sana güzel ve belirgin bir işaret verilmiş.
Bunun peşinden git.

Nedir yani, karı koca değildiniz ya.
Olmadı bitti. Kaderin arkadaşıysa, kaderini yaşamalısın canım.

Evet orası öyle, tam olarak sevgili bile olamamıştık ki zaten.
Ama sonuçta "eski" olarak nitelendiriyoruz birbirimizi. Peşinden gidemem ki bu çok zor.
Şansım çok düşük, bu duyguyu içimde yenmem gerek.. ama gördüğüm rüyayı ve onunla karşılaşmamızı es geçemiyorum malesef..

Ben de çıkmazdayım bu aralar,konu başlığı dikkatimi çekti,iyi ki de okumuşum.:1::1:

Canım öncelikle derin bir nefes al ve katilinle tanışmanın tadını çıkar.:25::9: Dalga geçtiğimi düşünme,seni çok çok çok iyi anlıyorum.:50: Yaşadığın şeye karşılık bulabilir misin bilmiyorum ama sana verebileceğim tek tavsiye,ne olur beklenti içine girme,her hareketinden anlam çıkarmaya çalışma,üzülen sen olursun.:50: Çok zor biliyorum ama geçip gidecek.:41:

Canım onun katilim olmasını istemiyorum ben :1:
Beklentim yok, zaten onunla karşılaşma ihtimalim çok düşük.
Hatta ben onu rüyamda gördükten sonra dua etmiştim karşıma çıkması için ama yinede beklemiyordum.
Çok içten dilemişim sanırım bir anda karşıma çıktı :31:
Hoca imza attırmak için bekletti arkadaşımla beni, eğer beklemeseydik onu göremeyecektim, kader işte..
Görmezden gelemiyorum bu durumu :106:

Canım onun katilim olmasını istemiyorum ben :1:
Beklentim yok, zaten onunla karşılaşma ihtimalim çok düşük.
Hatta ben onu rüyamda gördükten sonra dua etmiştim karşıma çıkması için ama yinede beklemiyordum.
Çok içten dilemişim sanırım bir anda karşıma çıktı :31:
Hoca imza attırmak için bekletti arkadaşımla beni, eğer beklemeseydik onu göremeyecektim, kader işte..
Görmezden gelemiyorum bu durumu :106:

O zaman içinden nasıl geliyorsa öyle davran,hesap kitap yapma.:31: Tabir-i caizse anı yaşa.:8:

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X