• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu çirkin olduğum anlamınamı geliyor?

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
arkadaşlar dikkatimi çeken kafama takılan bişey var ben yoldayken yürüken ve ya otobüste şurda burda dikkat çekmiyorum yani hiç bi erkeğin baktığını hissetmiyorum görmüyorum önceleri umursamazdım ama bi arkadaşımla falan yürürken ona birisinin baktığını görünce kendimi çirkin hissediyorum ve bana sevgilim dışında kimse öyle durup duruken güzel kızsın falan demez bu durum bende özgüven eksikliği yaratıyo . bakımlı biriyim boyum 1.68 kilom normal ne çok zayıfta değilim şişmanda değilim yüz hatlarımda burnumun biraz büyük olmasından başka bi anaormallik yok. merak ediyorum burdaki bayanlar sokağa çıktıklarında birilerinin baktığını hissediyormu herkes ? yoksa ben gerçekten çirkinmiyim :(

Dikkat çekmemek ayrı, çirkin olmak ayrı.
İnsanlar sana bakmıyor diye çirkin olduğunu düşünmemelisin.
Ayrıca seni seven ve güzel olduğunu dile getiren bir sevgilin varmış ne güzel.
Ne diye başka insanların bakışlarına ihtiyaç duyasın?
İnsanlara da acaba bana bakıyorlar mı diye bakma bence.
Başka ülkelerde olsa kimse kimseye bakmaz herhalde. Genelde öyle olduğunu söylüyorlar.
Türkiyede malesef çok oluyor bu tarz durumlar.

niye bu kadar taktın anlamadım.yürürken bana biri baksa ben rahatsız olurum ya.elalem bana niye baksın ki.bana eşim baksın başkası baksın istemem.sende takma.mutlaka güzel bir bayansındır.

Hiç unutmam lisede bir arkadaşım vardı.
Upuzun boyluydu, incecikti kilolu falan değildi. Yüzü bembeyaz ve pürüzsüz, gözleri mavi-yeşil, saçları kumraldı. Kaşları sanki doğuştan alınmış gibiydi yahu şekilli kavisli. Kolunda tek bir tüy bile yoktu arar arar bulamazdık. :9: Biz kendi aramızda hayrandık yani kıza ki gerçekten çok da güzel bir yüzü var hepimiz çok beğenirdik. İşte bigün takılıyoruz şakasına "Büşra kızım kaçıracaklar seni" diye. Bize demez mi "benim öyle olaylarım hiç olmadı" diye. Tabi bizim hepimizin ağızlar açık. :52: Nasıl yani dedik hiç çıkma teklifi vs. gelmedi mi sana lise hayatın boyunca? Hayır dedi, hiç bir erkekle arasında bi hoşlanma bile olmamış. Nasıl şaşırdım anlatamam hala da şaşırırım gerçi üniversiteye geçince ne oldu bilmiyorum hayatta bırakmamışlardır onu. :32: Yaani, güzellik ve dikkat çekme çok farklı şeylermiş bunu yaşayarak öğrendim o zamanlar. Çok sade giyinirdi dikkat çekmeyecek şekilde. Çok da hanım hanımcıktı hareketlerine tavırlarına dikkat ederdi. Bu yüzden davranışlarıyla da dikkat çekmezdi. Hepimizden uzundu, buna rağmen başarabilmişti bunu. :9: Bence bu gerçekten bir başarı.
:51:

bana da kimse bakmaz ufak tefekim benim hoşuma gidio.sakarlığım yüzünden bakıolar olabildiğince ortamlarda fazla durmuorm:=)(

bunun güzellikle çirkinlikle değil de giyimle alakası var.mesela çalıştığım yerde bir kız başlamıştı işe.görsen kendi kapkara ama saçlar sapsarı.1.50 en fazla boyu,asla güzel bir kız değil.ama çarpıcı giyinirdi.bştan aşağı uyumlu.kırmızı ya da beyaz çizmerle.full makyaj,saçlar o biçim.herkes ona bakardı ve kıza adriana lima gibi davranırlardı.

not:güzellik ondur,dokuzu dondur.

Dikkat çekmemek ayrı, çirkin olmak ayrı.
İnsanlar sana bakmıyor diye çirkin olduğunu düşünmemelisin.
Ayrıca seni seven ve güzel olduğunu dile getiren bir sevgilin varmış ne güzel.
Ne diye başka insanların bakışlarına ihtiyaç duyasın?
İnsanlara da acaba bana bakıyorlar mı diye bakma bence.
Başka ülkelerde olsa kimse kimseye bakmaz herhalde. Genelde öyle olduğunu söylüyorlar.
Türkiyede malesef çok oluyor bu tarz durumlar.

kesinlikle katiliyorum dikkat ceken kadin giyimiyle goze carpar

tabiki kadınlar beğenilmek, dikkat çekmek ister. sırf erkekler tarafından değil. hatta en çok kadın kadını süzmez mi:)? dikkat çekmek kesinlikle kişinin albenisiyle, edasıyla alakalı.

güzel olduğuna dair iltifatlar almıyorsan hiç takma. insanlar iltifatlardan hoşlananlara ya da görünüşü haricinde beğenilecek hiçbirşeyi olmayanlara iltifat ederler. sen demekki çok daha donanımlı bir insansınki insanlar sana güzel olduğunu söyleme gereği hissetmiyorlar. ayrıca toplumda güzel kabul edilenlerde genelde kendini beğenen kendini çok güzel gören ve kendini öven insanlardır. sade, kendi halindeki gerçek güzeller çoğu zaman farkedilmez bile.

Back
X