- 5 Mayıs 2025
- 19
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi kubranur bolat andic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artimed ise yalanci goren cok kisi varmis ama regli tarihinize daha var regl gününe yakın tekrsrlarsiniz inşallah vardirİlk yaptığım silik ikinci yaptıgum ise belli belirsiz çizgi var ama adetime daha 6 gün var bu ne demek arkadaslar ben iki çizgi görmek istediğim için mi iki çizgi görüyorum
Ama adetine daha 6 gün var sence erken vermeli miyim beklemeli miyimÇizgi varbence kan verin
İnşallah ya cok istiyorummArtimed ise yalanci goren cok kisi varmis ama regli tarihinize daha var regl gününe yakın tekrsrlarsiniz inşallah vardir![]()
Daha 6 gun var sabah ilk idrarla yaparsiniz iki gun sonra koyulasmissa kan verirsinizİnşallah ya cok istiyorumm
Cok teşekkür ederimDaha 6 gun var sabah ilk idrarla yaparsiniz iki gun sonra koyulasmissa kan verirsiniz![]()
Dün 6 gün kala kan verdim pozitif çıktı testimizin koyuluğu da aynıAma adetine daha 6 gün var sence erken vermeli miyim beklemeli miyim![]()
Ya gercekten mi ama ikici test asırı silik cıktı onyzüden korkuyorum acıkcasıDün 6 gün kala kan verdim pozitif çıktı testimizin koyuluğu da aynı![]()
5 dakika bekledim süre tuttum zaten hemen bunlar belirlendiCizgi çok beklemeden belirdiyse vardır canım ya hayırlısı
İkisini aynı anda mı yaptınız acabaYa gercekten mi ama ikici test asırı silik cıktı onyzüden korkuyorum acıkcası
Ever yarım saat araylaİkisini aynı anda mı yaptınız acaba
Çizgi var evet gebesiniz inşallah sorunsuz bir hamileliğiniz olurKızlar merhaba. Bugün itibariyle gecikmem 2 gün. Bu sabah yaptıgım test. İlk 5 dakika içerisinde oluşan çizgi. Gün içerisinde kan tahlili vermeye fırsatım yok maalesef sabah erkenden vereceğim ama sonucu sizlerle de paylaşmak istedim
Yarın bi de ilk idrarla yapın arkadaşın dediği gibi inşallah sizde güzel haberler alırsınızEver yarım saat arayla
İnşallah cok teşekkür ederimYarın bi de ilk idrarla yapın arkadaşın dediği gibi inşallah sizde güzel haberler alırsınız![]()
Şimdi dayanamadım ve kan tahlili verdim. İnşallah öyledir. Sizde kan tahlili verip rahatlasanızÇizgi var evet gebesiniz inşallah sorunsuz bir hamileliğiniz olur![]()
Zamanım olmuyor malesef benim en kısa zamanda vereceğim hayırlısı olur inşallahŞimdi dayanamadım ve kan tahlili verdim. İnşallah öyledir. Sizde kan tahlili verip rahatlasanız![]()
Ben gayet gördüm çizgi var hayırlı olsunİlk yaptığım silik ikinci yaptıgum ise belli belirsiz çizgi var ama adetime daha 6 gün var bu ne demek arkadaslar ben iki çizgi görmek istediğim için mi iki çizgi görüyorum