Bu çizgiler ne demek ben mş yanlış görüyorum akadaşlar

Negatif test yanıltmış maalesef
1 haftadir bu forumda her başlığı okudum neredeyse. Öğrendiğim bir şey var. Beklenen adet gününden çok önce yapılan idrar testleri silik çizgi veriyor ama o süreçte kan verenler negatif görüyor. Adet günü geldiğinde ya da geçtiğinde tekrar kan verip sorunsuz pozitifi görenler var. Bence biraz bekleyin ilaç vs almayın nasıl olsa negatif demeyin çünkü olabiliyor. Adet gününüz geldiginde bir daha kan verin

1 haftadir bu forumda her başlığı okudum neredeyse. Öğrendiğim bir şey var. Beklenen adet gününden çok önce yapılan idrar testleri silik çizgi veriyor ama o süreçte kan verenler negatif görüyor. Adet günü geldiğinde ya da geçtiğinde tekrar kan verip sorunsuz pozitifi görenler var. Bence biraz bekleyin ilaç vs almayın nasıl olsa negatif demeyin çünkü olabiliyor. Adet gününüz geldiginde bir daha kan verin
Bu sabah oldum zaten adet bir daha adeti günüm gecikmeden asla yapmayacağım bosyere umutlandım ve sevindim

İlk yaptığım silik ikinci yaptıgum ise belli belirsiz çizgi var ama adetime daha 6 gün var bu ne demek arkadaslar ben iki çizgi görmek istediğim için mi iki çizgi görüyorum
Be de 1. Ay da çoktı daha da bellrgin de artmed kimyasala dondu sanırım benim

Back
X