Bu çocuğun amacı ne?

bogakizii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
333
Arkadaşlar merhaba,
Bu başlığı işyerinden bir arkadaşım için açıyorum hatta kendisi yanımda, cevaplarınızı beraber okuyup yorumlayacağız :) Kendisinin derdini kendi ağzından paylaşıyorum:

Yaklaşık 8 aydır süren bir ilişkim var. Kendisi sözleriyle sevgilisi oldugumu birkaç defa söylemiş olmasına ve arkadaşlarına bahsedip tanıştırmış olmasına rağmen hareketlerinde ki dengesizlik benim güvenip inanmamı engellemişti. Yine de görüşmeye devam ettim ancak aralarda birkaç defa küslük yaşadık ve bu küs zamanlarımızda 1 hafta boyunca hiç arayıp mesaj atmadıgı zamanlar da oldu. En sonunda dayanamayıp adaptasyon sorunu yaşadıgını düzeltmesi gerektiğini söyledim o da bunu onayladı ve düzelticeğini söyledi ama sonra yine küstük :) sonra yine barıştık ve son barışmamızın üstünden 5 gün geçti. 5 gündür eskisinden çok farklı davranıyor, üstüme çok düşüyor sürekli öpüyor sarılıyor birlikte yaşamak istedigini söylüyor tatil planları yapıyor, instagramıma ikimizin fotosunu koyduruyor, telefonuma gelen aramaları mesajları takip ediyor, adaptasyon sorununu çözdüğünü ve kesin olarak hayatımda olmak istedigini söyledi. Hatta sadece aralarında bir şeylerin yaşandıgını hissettiğim bir arkadaşıyla da sırf ben rahatsız oldugum için görüşmeme kararı aldı ama ben ondan öyle bir şey istememiştim.
Aklıma gelen iki ihtimal var, maalesef bu iki ihtimalde pek iç açıcı değil :)
1.si paralelde görüştüğü bir başka kız vardı ki muhtemelen o hoşlanmadıgım kız, araları bozuldu veya kız buna posta koydu ve bu da bana sarmaya başladı.
2.si de kişilik bozukluğu olabilir :)
Sizce bu çocuğun derdi nedir? Güvenmeli miyim?

Telefonunuza gelen mesajları aramaları takip etmesi nedir, ne münasebet, çok acayip geliyor bunlar bana, güven sorunu olan yerde hiç bir iliş olamaz zaten, aklınıza gelen şeyler de bi garip anlamadım olayı :işsiz:

Güvenme boşa vakit kaybı gibi görünüyor. pek ne istediğini bilen birisine benzemiyor. ( 1. ihtimal kuvvetli ) Boşluğa düşmüş gibi onu da sizle doldurmaya çalışıyor . öyle hissettim

Birinci ihtimal diyorum ben neden, telefon karıştırması normal gelmedi sanki kendisi bir haltlar yemiş sizin de başka biriyle görüşme ihtimaliniz var mı diye kontrol ediyor olabilir bir süre guvenmezdim.

3. İhtimal: aralarında bir şey yaşandığını hissettiğiniz kişiyle bir şey oldu onun suçluluk duygusu var.

Böyle bir düşünce olmasa bana normal gelirdi ilişki (sondaki telefon karıştırmaları vs hariç) Bende görüşmeye başladığım kişiyi hemen ilk aylardan sevgili sıfatı yapıştırmadım. Yavaş yavaş içimde bir yerlere oturttum bu benim sürecimdi, benim normalim. Keza karşı taraf da aynı şekilde ilerledi. İkimizin de “başkası mı var yedekte miydim?” diye düşüncesi de olmadı.

Arkadaşlar merhaba,
Bu başlığı işyerinden bir arkadaşım için açıyorum hatta kendisi yanımda, cevaplarınızı beraber okuyup yorumlayacağız :) Kendisinin derdini kendi ağzından paylaşıyorum:

Yaklaşık 8 aydır süren bir ilişkim var. Kendisi sözleriyle sevgilisi oldugumu birkaç defa söylemiş olmasına ve arkadaşlarına bahsedip tanıştırmış olmasına rağmen hareketlerinde ki dengesizlik benim güvenip inanmamı engellemişti. Yine de görüşmeye devam ettim ancak aralarda birkaç defa küslük yaşadık ve bu küs zamanlarımızda 1 hafta boyunca hiç arayıp mesaj atmadıgı zamanlar da oldu. En sonunda dayanamayıp adaptasyon sorunu yaşadıgını düzeltmesi gerektiğini söyledim o da bunu onayladı ve düzelticeğini söyledi ama sonra yine küstük :) sonra yine barıştık ve son barışmamızın üstünden 5 gün geçti. 5 gündür eskisinden çok farklı davranıyor, üstüme çok düşüyor sürekli öpüyor sarılıyor birlikte yaşamak istedigini söylüyor tatil planları yapıyor, instagramıma ikimizin fotosunu koyduruyor, telefonuma gelen aramaları mesajları takip ediyor, adaptasyon sorununu çözdüğünü ve kesin olarak hayatımda olmak istedigini söyledi. Hatta sadece aralarında bir şeylerin yaşandıgını hissettiğim bir arkadaşıyla da sırf ben rahatsız oldugum için görüşmeme kararı aldı ama ben ondan öyle bir şey istememiştim.
1.si paralelde görüştüğü bir başka kız vardı ki muhtemelen o hoşlanmadıgım kız, araları bozuldu veya kız buna posta koydu ve bu da bana sarmaya başladı.
Bı andaki değişiklikler pek samimi gelmiyo nedeni üzerinde komplolar kurmicam doğru bulmuyorum ama elbet bi nedeni vardır ama samimi gelmedi ben olsam bi süre stabil kalırdım adım atmadan fazla arayıp sormadan yani anlamaya çalışırdım

bu hızla değişen adam ayni hızla başka bir şekilde de değişir.
garip olan siz bir ilişkiye başlamışsınız, güvenmiyorsanız niye başladınız?
niye ilerleme yoluna girdiniz?

dahası adam niye telefonunuzu kurcalıyor? bu bir ilişki mertebesi de haberim mi yok?
akşam gelince kocama telefonumu kurcalatacagım. sanırım aramızda bir şeyler eksik🤣

bir de siteye üyelik parayla degil.
bir mail adresi yeterli.
neden başkası adına konu açılıyor?

Arkadaşlar merhaba,

O değil de, bu adam telefon kurcalama hakkını nerden buldu kafamda deli sorular :duduk::işsiz::KK14:

Büyük ihtimalle yedek oyuncuydunuz. Oyundakinden istediği verimi alamayınca direkt sizi oyuna aldı. Ayrıca izin vermeyin telefonunuzu kurcalamasına. Ne münasebet! Benim ailemden bile kimse dokunamazken telefonuma elin oğlunun karıştırmasına asla müsaade etmem. Şimdi sizin hoşunuza gidiyor, beni kıskanıyordur diyorsunuz ama bu sevgi göstergesi değil; bildiğiniz hastalık.Kendinize değer veriyorsanız direkt şutu çekin.

Büyük ihtimalle yedek oyuncuydunuz. Oyundakinden istediği verimi alamayınca direkt sizi oyuna aldı. Ayrıca izin vermeyin telefonunuzu kurcalamasına. Ne münasebet! Benim ailemden bile kimse dokunamazken telefonuma elin oğlunun karıştırmasına asla müsaade etmem. Şimdi sizin hoşunuza gidiyor, beni kıskanıyordur diyorsunuz ama bu sevgi göstergesi değil; bildiğiniz hastalık.Kendinize değer veriyorsanız direkt şutu çekin.

Biz de aynen öyle düşünüyoruz ya :(
Telefon karıştırmak derken yanlış anlaşılma oldu sanırım. Hani kim aradı kim mesaj attı merak ediyor çocuk telefon çalınca edince..

Bana kalırsa içe sinmeyen bir ilişkiye devam edilmemeli. İlla net bir şey olmasına gerek yok aldatma,yalan,kavga gibi. Bazen olmazsınız ve bunu hissedersiniz nedenin adını koyamasanız da. Arkadaşınızın devam ederse daha çok üzüleceğini düşünüyorum.

Back
X