• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu cocugun olayi nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuşmayı kesin. ya da o yazmadıkça yazmayın,yazınca kısa cevaplar verin. rahatsız oluyor mu bakın.

Kendim için söyleyeyim heveslendiğim kişiye asla okuyup çıkamam girdiğimi görür yanlış anlar diye . Meşgulsem hiç girmem. Başkası ile acil bir durum varsa ona da belirtirim yazamıyorum diye . Kısaca ayrılın demiyorum ama aranızdaki birşeyler soğumuş bu çok belli

sen onun icin garantisin yeni heycan pesinde olmasin ? ama sen ayrilma bu devirde erkek bulmak zor :63:

ya seviyosundur illa da ama degerr görmek de önemli degil mi sence?

bırak o peşinden koşsun. sen geç cevap ver.
böyle yapıyorsunuz çok kıymetli sanıyorlar kendilerini.
peşinden koşmuyorsa da ona göre tekrar değerlendirirsin.

Çok garantisin de ondan
Elinde telefon bekleyen kızsın
Aranızda gerçekten sevgi olsaydı bu şekilde kim yazdı kim yazmadı kaçma kovalama saçmalıkları olmazdı...bu adamın sizi sevdiğini düşünmüyorum.

Bi insan önem verdiği insanın mesajını okundu yapıp bırakmaz.
Ben hemen cevap yazmak istemediğim kişilerin bile mesajını açmıyorum ayıp olmasın diye.
Yani önemsemiyor çünkü oradasın her an beklemedesin çantadasın.
Şimdi onun gibi davransan bile umrunda olmayacak ha sonra tepki versen "e sende görüp yazmadın" diyecek.
Yapman gereken şey ise; Kusura bakma seni uyarmıştım mesajımın görülüp cvplanmaması beni kızdırır diye ve sen bunu tekrarladın. Artık konuşmasakta olur." Bunu yazmak.
Ama sen yapmazsın bu bariz.

Etkili basit ama duygusal olarak zor bir taktiği var.
umursamıyormuş gibi davranmak :)
sen ona mesaj atma arama sorma cevap vermeyen sen ol peşinden kesin koşacaktır, tecrübe ile sabit :))

Fal bakıyormuşsun ya kardeş??
Falın ne diyor bu duruma:KK8:

Hic kimse sanki sihirli degnek dokunmus gibi degismez. Bu sekilde nasil onu duzeltmeyi planliyorsun? Ya da bu sekilde nasil iliski yurutmeyi planliyorsun?

Biz kadinlar olarak bazi seyleri gormek istedigimiz gibi goruyoruz. Birbirinizi sevmekten vazgecmediyseniz suan neden bu sekilde davraniyor size? Seviyor my cepte mi tutuyor? Prim vermeyin su erkeklere. Deger gormediginizi hissediyorsaniz ayrilmaktan baska care yok.

20 yillik insanlar ayriliyor sen mi ayrilmayacaksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X