- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
Yaklaşık 1,5 ay önce biriyle ınstagramda konuşmaya başladık. Bu arada instagram üzerinden insanlarla iletişim kuran biri değilim. Bu çocuk da nasıl oldu bilmiyorum sahiden beni ekledi sohbet açıldı ve tavrı iyi diye de devam etti. 2-3 kez buluştuk. Zaten aynı sehirdeyiz. Bana karşı yanlışını ya da bel altı bir şeyini görmedim. Rebelde belli etmese de mesajlasirken ilgisi olduğunu ısrarla belirtiyor. Fena birine benzemiyor tavrı bakışları rahatsiz edici degil. Sık da görüşmüyoruz zaten.
Ama çok kızla takiplesiyor. Son eklediği kizlar da hepsi ayni ilden tanımadığı kişilerde olduğu belli. Takipçi listesinin yarisi kiz. Şimdi ben ne düşünsem bilmiyorum, takipçi listesine bakınca direkt soğuyorum. Gerçekte de kötü birine benzemiyor ve cok açık ilgili. Nedir amacı düşüncesi anlamadım.
Ama çok kızla takiplesiyor. Son eklediği kizlar da hepsi ayni ilden tanımadığı kişilerde olduğu belli. Takipçi listesinin yarisi kiz. Şimdi ben ne düşünsem bilmiyorum, takipçi listesine bakınca direkt soğuyorum. Gerçekte de kötü birine benzemiyor ve cok açık ilgili. Nedir amacı düşüncesi anlamadım.