Bu çocuk hakkında ne düşünmeliyim?

Yalinveyalniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
365
109
103
31
Yaklaşık 1,5 ay önce biriyle ınstagramda konuşmaya başladık. Bu arada instagram üzerinden insanlarla iletişim kuran biri değilim. Bu çocuk da nasıl oldu bilmiyorum sahiden beni ekledi sohbet açıldı ve tavrı iyi diye de devam etti. 2-3 kez buluştuk. Zaten aynı sehirdeyiz. Bana karşı yanlışını ya da bel altı bir şeyini görmedim. Rebelde belli etmese de mesajlasirken ilgisi olduğunu ısrarla belirtiyor. Fena birine benzemiyor tavrı bakışları rahatsiz edici degil. Sık da görüşmüyoruz zaten.
Ama çok kızla takiplesiyor. Son eklediği kizlar da hepsi ayni ilden tanımadığı kişilerde olduğu belli. Takipçi listesinin yarisi kiz. Şimdi ben ne düşünsem bilmiyorum, takipçi listesine bakınca direkt soğuyorum. Gerçekte de kötü birine benzemiyor ve cok açık ilgili. Nedir amacı düşüncesi anlamadım.

Yaklaşık 1,5 ay önce biriyle ınstagramda konuşmaya başladık. Bu arada instagram üzerinden insanlarla iletişim kuran biri değilim. Bu çocuk da nasıl oldu bilmiyorum sahiden beni ekledi sohbet açıldı ve tavrı iyi diye de devam etti. 2-3 kez buluştuk. Zaten aynı sehirdeyiz. Bana karşı yanlışını ya da bel altı bir şeyini görmedim. Rebelde belli etmese de mesajlasirken ilgisi olduğunu ısrarla belirtiyor. Fena birine benzemiyor tavrı bakışları rahatsiz edici degil. Sık da görüşmüyoruz zaten.
Ama çok kızla takiplesiyor. Son eklediği kizlar da hepsi ayni ilden tanımadığı kişilerde olduğu belli. Takipçi listesinin yarisi kiz. Şimdi ben ne düşünsem bilmiyorum, takipçi listesine bakınca direkt soğuyorum. Gerçekte de kötü birine benzemiyor ve cok açık ilgili. Nedir amacı düşüncesi anlamadım.
Büyümemişse skor tutmaya çalışıyo erkek kezotelli

Canım şuan tabi bundan bişey olmaz diyemem ben kendi adima. Ama şuan bekar bir erkekten bahsediyoruz. Ama seninle konuşurken de birilerini ekliyorsa o yanlış. Eğer sana karşı bir hissi varsa zaten yapmamalı. Ama genelde her erkeğin baktığında çoğu takip ettiği kız. Şimdi senin burda ilişkinin ne tür bir gidişatı var onu bilip anlayıp sonra doğru olup olmadığına bakmalısın. Çünkü şuan sevgilim bile demişsin sadece konusuyoruz. İşin ne ciddiyetle olduğu önemli

Yapmış olabilir. Benim duygusal bağım yok zaten ama böyle arkadaş olarak bile rahatsiz edici geldi.
Bence uzak dur ne öyle bir sürü kız arkadaşlı liste neden ekliyor tanımadıklarını ? Yüz bulduklarına yürüyor aklı sıra işte uzak dur üzer seni

Bana itici geliyor böyle tipler. O kadar takipçisi varsa muhtelemen yazdığı başka kızlarda vardır diye düşünürüm ben olsam. O yüzden fazla kaptırmayın kendinizi. Hatta sizin yerinizde olsam görüşmeyi keserdim . Önüne gelen her kızı eklemek ITICI
Yok aksine hiç kapılmadım. Ama arkadaş olarak bile olsun ya da olmasın karar veremiyorum. Bana da itici geliyor. Sanki çok kişiyi ekleyeyim de biri denk gelsin gibi. Gerçi reelde çok iyi anlayışlı ve mesafeli takipçi listesine bakınca soğutucu...

Canım şuan tabi bundan bişey olmaz diyemem ben kendi adima. Ama şuan bekar bir erkekten bahsediyoruz. Ama seninle konuşurken de birilerini ekliyorsa o yanlış. Eğer sana karşı bir hissi varsa zaten yapmamalı. Ama genelde her erkeğin baktığında çoğu takip ettiği kız. Şimdi senin burda ilişkinin ne tür bir gidişatı var onu bilip anlayıp sonra doğru olup olmadığına bakmalısın. Çünkü şuan sevgilim bile demişsin sadece konusuyoruz. İşin ne ciddiyetle olduğu önemli
Ciddi hiçbir sey yok. Hatta benden yana adım da yok. Zaten ben takipçi listesini görünce açıkçası bi soğudum gibi. Reeldeki iyi tavrı takipçi listesini görünce geride kalıyor.

Şunu asla unutmam: bi insan karşıya nasıl bi imaj çizmek isterse onu çizebilir.

Yani görüştüğünüzde size çok fazla uygun oldugunu düşünebilirsiniz.

Ama o kişi hakkındaki doğrular hep detaylarda gizlidir. Takipçi listesi de bu detaylardan biri. Bana guvenilir biri gibi gelmedi.

Kaaaac. Bir de soruyorsuun:işsiz:

Listesinde çokça kız olmasında sorun yok, çevresinde kız arkadaşları çoğunluk olabilir ama anahtar kelime "arkadaşları".

Arkadaşı olmadığı halde devamlı bulduğu kızı ekleyen adam hunharca arayıştadır, şansını uygun her dişide deniyordur. Reelde düzgün bir adam olması arayışta olduğunu değiştirmez, reelde masa masa gezemeyeceğine göre :KK53:

Listesinde çokça kız olmasında sorun yok, çevresinde kız arkadaşları çoğunluk olabilir ama anahtar kelime "arkadaşları".

Arkadaşı olmadığı halde devamlı bulduğu kızı ekleyen adam hunharca arayıştadır, şansını uygun her dişide deniyordur. Reelde düzgün bir adam olması arayışta olduğunu değiştirmez, reelde masa masa gezemeyeceğine göre :KK53:
Evet arayışta olduğunun farkındayım. Oldukça irrite edici geliyor bana da. Ama bir yandan da duygusal bağ yok ve istediğini yapabilir durumu da var. Çünkü flört durumu yok, garip geliyor.

Evet arayışta olduğunun farkındayım. Oldukça irrite edici geliyor bana da. Ama bir yandan da duygusal bağ yok ve istediğini yapabilir durumu da var. Çünkü flört durumu yok, garip geliyor.
Flortte sadakat yükümlülüğü olmadığını dusunuyorum, bir insan flortun basindayken birkac kisiyle gorusebilir bence, onda bir sorun yok.

Arayista olup aklina yatan kisilerle gorusse zaten sıkıntı yok ama bu adam instagramdan uc bes fotoyla onune gelene yuruyor, secicilik yok yani. Nefes alsa yeter kivami :D o yuzden itici.

Birinin capkin olmasi zaten insan olarak kotu olduğu anlamina gelmez ki ikili iliskilerinde kotu oldugu anlamina gelir.

Seni eklediyse digerlerini de ekleyip konusup bulusmustur bunda neresi garip. Sizi rüyasında gorup eklemedi belli ki

Milleti takip ederken +1 de siz oldunuz

Ama bi seyler hissederseniz direkt soyleyin zaten eger sizi umursamiyorsa devam edecektir ekleme isine

Amaci da muhtemel flort sevgili bulmak ya da cinselliktir uzayla ugrasmiyor oglan sonucta😁

İlişki ciddi değilse pek çok kişiyle görüşülmesi bana çok da ters gelmiyor. Eşimle ilişkimiz ciddiye dönmeden önce aynı anda görüştüğüm 3-4 kişi vardı, enteresandır ki eşim bunların arasında değildi :)))). Hiç biriyle sevgili değildim, arada çay kahveye buluşurduk. Sohbet muhabbet sadece.. Tabi ki kafamda tartardım acaba olur mu filan diye, muhtemelen benim için de aynısı düşünülmüştür.

Ne zaman eşimle olaylar bir anda değişti ve bir ilişki yaşamaya başladık, iletişimi nazikçe kestim hepsiyle. Mesela kahveye çağırıldığım zaman, erkek arkadaşımla çıkacağım gelemem dedim, kimse de üstelemedi sonrasında.

Sizin durumunuzda bu çocuk da arıyor belli. Ama daha sonra engellenen kişi mi olursunuz, yoksa yanındaki kişi mi orasını bilemem.

Back
X