Bu çocuk hakkında ne düşünmeliyim?

Flortte sadakat yükümlülüğü olmadığını dusunuyorum, bir insan flortun basindayken birkac kisiyle gorusebilir bence, onda bir sorun yok.

Arayista olup aklina yatan kisilerle gorusse zaten sıkıntı yok ama bu adam instagramdan uc bes fotoyla onune gelene yuruyor, secicilik yok yani. Nefes alsa yeter kivami :D o yuzden itici.
Aa evet bu ayrıntıyı kaçırmışım sahiden... Yani düşününce asıl irrite edici belki de budur. Bilemiyorum içime sinmeyen bir sey var onu anlayamadım da muhtemelen durum bu herkesle yakınlık kurma çabası olması...

Birinin capkin olmasi zaten insan olarak kotu olduğu anlamina gelmez ki ikili iliskilerinde kotu oldugu anlamina gelir.

Seni eklediyse digerlerini de ekleyip konusup bulusmustur bunda neresi garip. Sizi rüyasında gorup eklemedi belli ki

Milleti takip ederken +1 de siz oldunuz

Ama bi seyler hissederseniz direkt soyleyin zaten eger sizi umursamiyorsa devam edecektir ekleme isine

Amaci da muhtemel flort sevgili bulmak ya da cinselliktir uzayla ugrasmiyor oglan sonucta😁
Yani sessiz bir tip ve benimle konuşmak ya da buluşmakta hoş gelmiştir. Fakat durum bu değil de çok kişiyi eklemiş olması flört etme çabam olmadığından çok da karışamam da listesinde yarısı kiz olunca ve sürekli birilerini eklendiğini görünce bi garipsedim. Benimle ilgili amacını da anlamadım. Evlilikten de bahsediyor ara ara kendinden bahsederken. Aynı zamanda yukarıda bir kullanıcı yazmış nefes alsın yeter der gibi insanlari eklemesi sanırım asıl irrite edici olan.

İlişki ciddi değilse pek çok kişiyle görüşülmesi bana çok da ters gelmiyor. Eşimle ilişkimiz ciddiye dönmeden önce aynı anda görüştüğüm 3-4 kişi vardı, enteresandır ki eşim bunların arasında değildi :)))). Hiç biriyle sevgili değildim, arada çay kahveye buluşurduk. Sohbet muhabbet sadece.. Tabi ki kafamda tartardım acaba olur mu filan diye, muhtemelen benim için de aynısı düşünülmüştür.

Ne zaman eşimle olaylar bir anda değişti ve bir ilişki yaşamaya başladık, iletişimi nazikçe kestim hepsiyle. Mesela kahveye çağırıldığım zaman, erkek arkadaşımla çıkacağım gelemem dedim, kimse de üstelemedi sonrasında.

Sizin durumunuzda bu çocuk da arıyor belli. Ama daha sonra engellenen kişi mi olursunuz, yoksa yanındaki kişi mi orasını bilemem.
Evet yazdıklarımıza katılıyorum ciddi ve özellikle benden bir adım yok.. biraz daha gözlem yapıyorum diyebilirim. Asıl mesele ise sanırım yukarıda birinin yazdığı gibi herkesi seçmeden eklemesi nefes alsın yeter tavrı mi var diye düşündürdü. Bu tavır pek hoş degil. Bir de mesajlarda ve reelde biraz farklı. Rebelde daha sessiz evlilik isteyen kendi halindeyken mesajlarda daha ilgili hatta biraz daha bilmiş geliyor bana. Anlam veremiyorum sanırım.

Yani sessiz bir tip ve benimle konuşmak ya da buluşmakta hoş gelmiştir. Fakat durum bu değil de çok kişiyi eklemiş olması flört etme çabam olmadığından çok da karışamam da listesinde yarısı kiz olunca ve sürekli birilerini eklendiğini görünce bi garipsedim. Benimle ilgili amacını da anlamadım. Evlilikten de bahsediyor ara ara kendinden bahsederken. Aynı zamanda yukarıda bir kullanıcı yazmış nefes alsın yeter der gibi insanlari eklemesi sanırım asıl irrite edici olan.

Benim yakin arkadasim erkek o da boyle. Iyi cocuk akilli sessiz ama kizlari surekli ekliyor ve anlatiyor bize de suna soyle dedim suma boyle. Surekli her kiza evlilikle ilgili seyler sakalarda yapiyor en sonunda bi kiz vurcak beni diyor😁
Her kisi bir olmaz ama bu tipi arkadasima biraz benzettim iyidir hostur eglencelidir ama bence herkese ayni muamele yaptigini unutmadan ilerleyin bence

Evet yazdıklarımıza katılıyorum ciddi ve özellikle benden bir adım yok.. biraz daha gözlem yapıyorum diyebilirim. Asıl mesele ise sanırım yukarıda birinin yazdığı gibi herkesi seçmeden eklemesi nefes alsın yeter tavrı mi var diye düşündürdü. Bu tavır pek hoş degil. Bir de mesajlarda ve reelde biraz farklı. Rebelde daha sessiz evlilik isteyen kendi halindeyken mesajlarda daha ilgili hatta biraz daha bilmiş geliyor bana. Anlam veremiyorum sanırım.
Klavye başında hepimiz biraz daha delikanlı oluyoruz galiba :) Biraz daha gözlemleyin bence, nefes alsın yeter kafasındaysa açık verir bir yerden, anlarsınız illa ki.

Benim yakin arkadasim erkek o da boyle. Iyi cocuk akilli sessiz ama kizlari surekli ekliyor ve anlatiyor bize de suna soyle dedim suma boyle. Surekli her kiza evlilikle ilgili seyler sakalarda yapiyor en sonunda bi kiz vurcak beni diyor😁
Her kisi bir olmaz ama bu tipi arkadasima biraz benzettim iyidir hostur eglencelidir ama bence herkese ayni muamele yaptigini unutmadan ilerleyin bence

Hahah güldüm. Bence çoğu erkek de böyle zaten.. Genelleme sevmem ama biraz açık durum. Bu arada hoş sohbet değil de daha çok yardim etmeye çalıştığını benim yanimda olduğunu göstermeye çalışan bir tip. Öyle kapıldığım da yok. Fiziki olarak pek hoş bulmuyorum daha doğrusu benim tarzım değil ve kendisi de biliyor zaten de ilgili davranmaya devam ediyor. Ben gözlemlemeye devam edeyim en iyisi

Hahah

Klavye başında hepimiz biraz daha delikanlı oluyoruz galiba :) Biraz daha gözlemleyin bence, nefes alsın yeter kafasındaysa açık verir bir yerden, anlarsınız illa ki.
Evet bence de duruma göre hareket edeyim. Ama şunu merak ettim. Bana ilgili davranınca ben fiziki olarak çok da hoş bulmadığımi daha doğrusu ilgilimi çekmediğini altan dedim ve anladi. Ona rağmen ilgisi devam etti. Bu neyi gösterir bilemedim. Bir de asker polis olunca biraz önyargı oluşuyor benim kafamda da öyle oldu sanırım.

Yaklaşık 1,5 ay önce biriyle ınstagramda konuşmaya başladık. Bu arada instagram üzerinden insanlarla iletişim kuran biri değilim. Bu çocuk da nasıl oldu bilmiyorum sahiden beni ekledi sohbet açıldı ve tavrı iyi diye de devam etti. 2-3 kez buluştuk. Zaten aynı sehirdeyiz. Bana karşı yanlışını ya da bel altı bir şeyini görmedim. Rebelde belli etmese de mesajlasirken ilgisi olduğunu ısrarla belirtiyor. Fena birine benzemiyor tavrı bakışları rahatsiz edici degil. Sık da görüşmüyoruz zaten.
Ama çok kızla takiplesiyor. Son eklediği kizlar da hepsi ayni ilden tanımadığı kişilerde olduğu belli. Takipçi listesinin yarisi kiz. Şimdi ben ne düşünsem bilmiyorum, takipçi listesine bakınca direkt soğuyorum. Gerçekte de kötü birine benzemiyor ve cok açık ilgili. Nedir amacı düşüncesi anlamadım.

Aranıyor.

Derin düşünmen şart mı bu kadar?
Sen de baskalarını takip et sen de konuş..
O nasıl rahatsa sen de oyle ol fazla anlamlar yüklemeye gerek var mı baska sehirdeki insta dan yazan birine?

Hep aynı ilden tanıöadığonk
Yaklaşık 1,5 ay önce biriyle ınstagramda konuşmaya başladık. Bu arada instagram üzerinden insanlarla iletişim kuran biri değilim. Bu çocuk da nasıl oldu bilmiyorum sahiden beni ekledi sohbet açıldı ve tavrı iyi diye de devam etti. 2-3 kez buluştuk. Zaten aynı sehirdeyiz. Bana karşı yanlışını ya da bel altı bir şeyini görmedim. Rebelde belli etmese de mesajlasirken ilgisi olduğunu ısrarla belirtiyor. Fena birine benzemiyor tavrı bakışları rahatsiz edici degil. Sık da görüşmüyoruz zaten.
Ama çok kızla takiplesiyor. Son eklediği kizlar da hepsi ayni ilden tanımadığı kişilerde olduğu belli. Takipçi listesinin yarisi kiz. Şimdi ben ne düşünsem bilmiyorum, takipçi listesine bakınca direkt soğuyorum. Gerçekte de kötü birine benzemiyor ve cok açık ilgili. Nedir amacı düşüncesi anlamadım.
[/QUO
Hep aynı ilden tanımadığı kadınları eklemişse onlarla da konuşuyordur. Soğumanız ve uzaklaşmanız için haklı bir gerekçe. Ondan size hayır gelmez.

internet üzerinden görüşmeye karşıyım.orda herkes iyi birine benziyor zaten.bir de bir sürü kız var diyorsunuz.silin gitsin

Senin dışında onlarla da görüşüp buluşuyordur..insan hiç tanımadığı bağlantısı olmadığı birilerini neden ekler onuda anlamış değilim zaten :KK20:

Back
X