- Konu Sahibi elmali_turtam
fotoğraflarımı kaldırdım olumlu ya da olumsuz yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum :)
op. dr yusuf can :)
op. dr yusuf can :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ameliyattan 8 ay sonrası fotoğrafım. ameliyat olalı 14 ay oluyor. şuan da fotoğrafta ki gibi burnum hihoyyyt
ay fotoyu koyan baska kullanıcı yazıyı yazan baska kullanıcı kafam karıstı :1shok:
ahh canım kusura bakma yaaarkadaşımın bu nick o açmış en son kk farketmemişim yazmışım :)
![]()
amaliyattan önceki resminide eklesene birde sana maliyeti ne kadar oldu acı varmıydı sonrası zormuydu
doktorunuzun adını verirmisiniz lütfen. reklama girmez merak etmeyin sadece kafadan elicem ....
elmalı_turta, özel msja kapalı oldugun icin sana yazamıyorum kusura bakma...beni bilgilendirdigin icin tsk ederim, burnun güzel gercekten cok begendim. ben de olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, ameliyat olma fikri korkutuyor insanı gercekten ya eski burnumu daha cok ararsam diye korkuyorum acıkcası...insallah bende cesaret edip sonunda bu ameliyatı olurum...
asıl ben teşekkür ederim ilgilendiğin için. ben hiç eski burnumu aramıyorum aksine yeni burnumla daha sağlıklı nefes aldığım için iyi ki olmuşum diyorum. sağlık sorunun var mı yok sa sadece estetik mi düşnüyorsun? a.s.
acıkcası nefes alma problemim yok, sadece psikolojik...yani kemerli bir burnum var ve bu rahatsız ediyor beni, bütün olarak bakınca cirkin oldugumu düsünmüyorum ama burun yani tam burunama tabii ben daha önce hic kontrol olmadım belki bir saglık sorunu da vardır bilemiyorum ama nefes almada bir sıkıntı yasamıyorum...
güvendiğin bi doktora muayene olup fikir sahibi olabilrsin.hem o zmn daha sağlıklı bilgi de almış olursun. :)a.s.
haftaya Allahın izniyle Reha Yavuzere randevum var, bakalım ne olacak gercekten doktorun söyleyeceklerini ve kararımı ne sekilde etkileyecegini merak ediyorum...
burunun yanında bi çukur var parmağın ucu girer yani normal bir burunda olmamalı nedeni ne ışıkla falanmı alkalı