- 13 Eylül 2014
- 140
- 35
- 38
- 33
- Konu Sahibi elif-zeynep
-
İnşallah dediğin gibi olur,sadece biraz zamana ihtiyacım var.Dayanabilirsem.Mesleğini eline al bir süre daha kulaklarını olaylara tıka zamanı geldiğinde sevdiğin insanla evlenir ve kimseye hesap vermek durumunda kalmassın.
İnşallah dediğin gibi olur,sadece biraz zamana ihtiyacım var.Dayanabilirsem.
Dayanacağım ama tek üzüldüğüm nokta o dört içinde hayallerimi gerçekleştirememiş olmam.Belki bundan sonra yapabilirim.Bunca yıl sabretmişsin canım yine sabret.Zor elbette ama dayan olurmu..
Dayanacağım ama tek üzüldüğüm nokta o dört içinde hayallerimi gerçekleştirememiş olmam.Belki bundan sonra yapabilirim.
Belki de.Benim bu sene bitti ama hala aynılar.Şu an Allah'tan tek isteğim hayırlı bir işimin olması.Belki ondan sonra bi nebze olsun değişirler.En azından kendi paramı kazandığım için birşey diyemezler.Maalesef sizin yasadiklarinizi bende yasiyorum.Keske kendi kararlarimi verebilseydim.Nerde okuyacagima ne zaman evde olacagima kisaca herseye mudahale ediyorlar.İclerinde kotuluk yok amaclari bizleri korumak ama farkinda olmadan cok abartiyorlar ve bizleri bu durum her yondrlen kotu bir sekilde etkiliyor.Gercek bir birey gibi yasayamiyoruz bu durum nereye kadar gitcek bilmiyorum baskaldirdigim an baskiyla sozlerl drmediklerini birakmiyorlar.Napicaz bilmiyorum okulumun bitmesini bekliyorum.Belki o zaman bazi seylerin farkina varirlar.
umarim degisirler artik degismeleride lazim benim daha okulum bitmedi ama siz bitirmissiniz yas olarakta buyuksunuz hala neyin baskisi anlayamiyorum.insallah bir an once ise baslayip kendi hayatinizi kurarsiniz.Belki de.Benim bu sene bitti ama hala aynılar.Şu an Allah'tan tek isteğim hayırlı bir işimin olması.Belki ondan sonra bi nebze olsun değişirler.En azından kendi paramı kazandığım için birşey diyemezler.
İnşallah.Böyle devam ederse ya onların dediği gibi yaşayıp birey olmadan yaşayacağız.Ya da resti çekip kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız.umarim degisirler artik degismeleride lazim benim daha okulum bitmedi ama siz bitirmissiniz yas olarakta buyuksunuz hala neyin baskisi anlayamiyorum.insallah bir an once ise baslayip kendi hayatinizi kurarsiniz.
Artik resti cekmenin zamani geldi.Hakkimizda hayirlisi olsun.İnşallah.Böyle devam ederse ya onların dediği gibi yaşayıp birey olmadan yaşayacağız.Ya da resti çekip kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?