Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim sizce nasıllll ???

pisskedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
46
0
36
Ankara
$gelinliğimmm.webp

Gelinlik21 | 2012 Gelinlik Modelleri | 0-0-0-gelinlik-2012-81

Son düzenleme:
etegin ustundeki o kısım olmasa bence daha guzel olur ben oyle daha cok seviyorum gelinligin ustunu begendim guzelmis

Tşkler :) üst kısım tafta istediğin kadar ayarlayabiliyorsun kabarıklığını bende o kısımdan çekinmiştim

hmm ozaman iyi tabi yine senin zevkin ama bence o kısım olmadan cok daha guzel durur cunku gelinligin islemesi modeli cok hos:))

Gelinliğin etek kısmı,sanki biraz göz yorucu olmuş.Üst kısmını çok beğendim gerçekten,modeli,işlemeleri çok hoş ama alt kısım çok dikkat çekici olmuş.Dikkatler direkt eteğe yönelir.Kötü değil ama biraz karışık,göz yorucu duruyor.Biraz daha sadeleştirilse alt kısmı,muhteşem bir gelinlik olur.

TAVSİYE İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM bluevalantine TOPLAMA KISMINA ÇİÇEK DEĞİLDE BROŞ VEYA TAŞ KOYDURUP DANTEL KISMINI FAZLALAŞTIRIRSAM DAHA İİİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ETEĞİN ÜSTÜNDEKİ TAFTA KUMAŞI ÇIKARTTIRMAM MÜMKÜN DİİL NE YAZIKKİ (ANNEMİ KIRAMAM )

gelinliği annen değil sen giyiceksin cnm
sakın yanlış anlama senin sölemiyorum ama anneler nedense hayallerindeki gelinlikleri kızlarında görmek istiyolar
sen gerçekten beğendinmi senin hayalindeki gelinlik bumu onu sor bence kendine
çünkü bu hayatında sadece bi kere olucak bişey o yüzden iyi düşün
bencede gelinliğin üst kısmı çok göz yorucu ve basit duruyor tabi herkesin kendi zevki ama biçok kişi aynı şeyi sölemiş bi daha düşün derim ben

Modeli ben beğendim zaten arka tarafıda çok sorun etmedim danteli daha farklı bence bir problem yok sadece fikirlerinizi almak istedim

Back
X