Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim :)

_Sel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
30
0
46
İstanbul
kızlar şu an dikiliyor, cumartesi günü 3. provam var.. yorumlarınızı bekliyorum :) $dress268_1.webp

hoşş sade ama havalı çok şık. Allah kazasız belasız giymeyi nasip etsin üstündede görelim :1: mutluluklar.

çok zarif allah tamamına erdirsin.

üst taraf cok zarıf dantel fransız sanırım ama alt taraf cok sönük ve bıraz hafıf duruyor yanı sıradan tafta seklınde..sımdı tül cok moda ve kabarık olanlar..bence yıne bu kabarıklıkta ama alt tarafın kumas ve modelını degıstır ben bır estetıklık goremedım..al benısı yok.üst cok guzel alt cok vasat.. ama senın ıcıne sindiyse benı umursama ..gule gule gıyın ve keyfını cıkar.:71:

Alt taraf ve üst kısım birbirini tamamlamıyor ....üst kısım çok hoş ama alt olarak daha düz inen ya da yandan pile şeklinde içerisinden tül gözüken bir model seçebilirsin...Birbirini tamamlamamış çünkü...

güle güle giy üst taraf hoş ama alt taraf onun kadar asil durmuyor.en azından o toplamalar biraz daha asimetrik olabilir ve biryerden toplanıp alttan üst taraftaki tülden çıkarılabilir.bu benim düşüncem ama sen beğendiysen ve artık değişmez diyorsan kalsın. Allah mutlu etsin.

çok sağolun yorumlarınız için, alt tarafın üzerinde değişiklikler yaptırıyorum.. toplamaları daha derli toplu olacak ve etekten gözüken dantel kısmı da biraz değişecek.. çok iyi anlatamadımm :) bitmiş halini yüklerim inşallah

gelinliğin üst kısmı çok hoş ama alt kısmı için aynı şeyi diyemeyeceğim çünkü bu tarz etekleri beğenmiyorum. Allah tamamına erdirsin bu arada :nazar:

Hiç begenmedim canımm.
Allah mutlu etsin insallah:nazar:

üst tarafı hoş ama altı biraz daha ince olsaydı çok daha güzel olurdu ama yine de hoş.

Back
X