• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim günlüğüm olsun

non nocere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
19
20
3
Merhabalar direk konuya gireyim :) 1,60 boya 68 kiloya sahibim, 60a düşmek hedefim. İştahı açık biriyim tatlıya düşkünüm yerken kendimi kontrol edemiyorum. Birilerinin okuyacağını bilmek sürekli atıştırmama engel olabilir diye böyle bir günlüğüm olsun istedim.
Şu an değil ama yakın zamanda karatay diyetine başlamayı düşünüyorum, o zamana kadar şekerli gıdaları bırakmaya başlıyorum.
Yediğim her şeyi yazacağım, yoruma açığım :)
Eşlik etmek isteyen de olursa beklerim :)

♥ BİSMİLLAH ♥

Son düzenleme:
Bugün itibariyle aburcuburları bırakıyorum, tüm çikolata bisküvileri poşete koyup göz önünden kaldırdım, önceki gün yediklerimi unutuyorum:halay:

6 günlük şevval orucunun 5'incisi bugün tutacağım. Sahurda 8-9 hurma yanında kahvaltılık krema ile ceviz yedim. Birkaç parça da brokoli.

İyi geceler/Günaydın :)

İftarda tavuk pilav yanına cacık yedim, 2 porsiyon yemişimdir herhalde:eek: Neyse henüz diyete tam başlamış saymıyorum kendimi. Şekerden taviz yok inşallah, canım feci tatlı çekse de birkaç hurmayla bastırmaya çalıştım. Sahura kadar bir şey yememeye çalışacağım.

Şimdi biraz :kahve:

:)

Abur cubur tatlı vs. bir şey yemedim, ama zaten karnım şişti :/

Sahur, son orucum:
-5 hurma yanında ceviz
-1 küçük şeftali
-1 büyük kase yoğurt

Kahvaltı:
Patatesli yumurta
Beyaz peynir
5 zeytin
5 ceviz
Domates biber

1 çay bardağı nar suyu, el sıkımı
1 küçük şeftali

Ühü akşam yemeği şeker barındırmasa da biraz bol kalorili oldu :(
Dışardan yedim
Kızarmış patates-tavuk ve ekleri

Ara öğün yapmadım

Burayı biraz boşlamışım şehir dışına çıkmıştım, yememe de pek dikkat etmedim. Bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başladım 1 haftalık, sonrasından karatayla devam etmeyi düşünüyorum bakalım :)

Lahana diyetinde başta çorba çok iyiydi güzel güzel içiyordum 2. günden sonra aklıma geldikçe kötü hissetmeye başladım halbuki tadı da fena değildi :KK70: Kalan 5 günü hurma yoğurtla tamamladım geçen pazartesi son gündü. Toplamda 1 2 kilo verdim sanırım baskülüm biraz arızalı.

Şu an ise karatay yapmaya çalışıyorum, ekmek ve şeker yemiyorum. Farklı olarak kendime haftada 1 kaçamak hakkı koydum :)

Günlük kendini kontrol etmek için iyi oluyor gerçekten. Düzenli olarak yazarsan daha da planlı şekilde kilo verebilirsin Canım. Şimdi kaç kilosun? Benim de ilk hedefim 60

Beklediğimden yavaş gidiyor kilolar inşallah motivasyonum kırılmaz. Konuyu ilk açtığım gün ağustos sonuna kadar vermeyi dilemiştim ama geniş zamana yaymalıyım sanırım

Yarından sonraki gün yediklerimi yazmaya başlamak istiyorum tekrardan

Günlük kendini kontrol etmek için iyi oluyor gerçekten. Düzenli olarak yazarsan daha da planlı şekilde kilo verebilirsin Canım. Şimdi kaç kilosun? Benim de ilk hedefim 60

Hoşgeldinizz :)) inşallah yazmaya çalışacagım baskülüm çok külüstür eski tiplerden 66 civarı gösteriyor. Siz kaç kilosunuz

Hoşgeldinizz :)) inşallah yazmaya çalışacagım baskülüm çok külüstür eski tiplerden 66 civarı gösteriyor. Siz kaç kilosunuz

Ben de 66.1 olarak basladım şimdi 63.8 çıkıyorum. Üç hafta oldu diyete başlayalı.Bu aralar bir duraklama dönemine girdim bakalım hayırlısı. Ben de günlük tutuyorum motive açısından. Umarım en kısa zamanda tartıda 60'ı görürüz☺️☺️☺️

Ben de 66.1 olarak basladım şimdi 63.8 çıkıyorum. Üç hafta oldu diyete başlayalı.Bu aralar bir duraklama dönemine girdim bakalım hayırlısı. Ben de günlük tutuyorum motive açısından. Umarım en kısa zamanda tartıda 60'ı görürüz☺️☺️☺️
Günlüğünüze baktım az önce maşallah çok güzel gitmişsiniz iradenizi takdir ettim verme hızınız da çok güzel☺☺ Benim sorunum kaçamaklar başlarsam önünü kesemiyorum onun için ara öğünsüz denemeye çalışıyorum yapamazsam ara öğünlü diyete başlayacağım mecbur
İnşallah hedefimize ulaşırız

Back
X