• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim günlüğüm olsun :)

kitapkokusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
2.430
846
248
Merhabalar :KK25:

oldukça uzun zamandır kilolarımdan kurtulmaya çalışıyordum
ama 2012 Temmuz'unda beslenme uzmanına gittim bazı özel sebepler yüzünden sadece 1 ay uygulayabildim doktorumun dediklerini ve o 1 ayda 4 kilo civarında kilo verdim
üstelik hiç açlık hissetmeden "çok yiyorum ben yaa" diye düşünerek...
üniversite için şehir dışındaydım ve yurtta kalıyordum, yurt ortamında doktorumun dediklerine uymam imkansızdı ve mezuniyete erteledim
temmuzda mezun oldum eve döndüm 106 kilo civarındaydım(net hatırlamıyorum)
geçen hafta cuma sabahı tartıldım ve aynı beslenme uzmanına gittim
bu kez 100.3 kiloydum... hafta sonu izin verdim kendime çünkü yolum çok uzundu ve bir daha uzun süre ödül yoktu
bu sabah uyanıp tartıldığımda 98.9 kilo olduğumu gördüm
gerçekten iyi bir başlangıç benim için :cool:

iş yerinde olduğum için listemi paylaşamıyorum ama eve gidince fotoğrafını çekip paylaşacağım
listemde ufak değişiklikler yaparak kendime uyduruyorum :KK51:

yolum uzun ama kararlıyım... :KK49:

40-45 kilo vermek istiyorum ve bunu 10'ar kiloluk 4 hedefe böldüm

:KK55::KK50:

sabah kahvaltıda 1 dilim (uno ekmek dilimlerinden) tam buğday ekmeği ve 1 dilim (kimisi kibrit kutusu diyo işte ona benzer bir şey) beyaz peynir yedim.
10'da ara öğün olarak 1 adet şeftali yedim
öğlen de kocamaaan bir porsiyon tavuklu salata yemeyi planlıyorum... :cool:

hafta sonu siteye giremediğim için günlüğüme yazamadım ama diyetimi pek bozmadım, büyük başarı :KK53::KK48:

bu sabah kahvaltıda 1 dilim peyaz peynir biraz yeşillik ve 1 dilim buğday ekmeği yedim
arada meyve yedim yarım (tamamını yiyemedim)
öğlen ton balıklı yağsız salata yemeyi düşünüyorum :cool:
1 fincan da yeşil çay içtim :KK51:

dün öğlen salatamı yedim
arada yoğurt yedim
akşam da kuru fasülye yedim :KK51:
bir de bir kaçamak yapıp 1 kaşık pilav yedim
:KK17: :KK12: :KK62:

bu sabah kahvaltıda 1 dilim buğday ekmeği, peyaz peynir, yeşillik ve yarımdan daha az salatalık yedim
şimdi de ara öğün olarak ismini tam hatırlamadığım yeşil renkli değişik bir erik yiyeceğim :KK51:

uzun zamandır yazmamışım :KK17:
bu yazmadığım sürede gelsin profiteroller gitsin pilavlar :KK62::KK62::KK62::KK62:

bu hafta çok kötüydü :KK12:
kutlamalar vs olduğu için istemem yan cebime diyerek kaçırdım çokça...
bu sabah tartıldım 98,6 kilo çıktım...
bu hafta vere vere 300 gram vermişim :KK62: o kadar yersem abur cuburu olacağı bu tabi :KK62:

pek yazmıyorum ama regl dönemindeydim :KK43:
çok etkili bir hafta geçirmedim regl yüzünden :KK43:
bu sabahki kilom 98 :KK51:
sıcaklar da geçmişken hafta sonunu bol sporla geçirmek istiyorum, sıcak havalarda işten dönüp 8den sonra spor yapıp 11de uyumak imkansız gibi oluyordu, inşallah spora başlayabilirim artık :KK51:

ayın 29unda başlayalı 1 ay olacak bakalım 1 ayda kaç kilo vermiş olacağım çok merak ediyorum :KK53:

sonunda dün spora başladım, tiroit tembelliğim olduğu için aslında her gün spor yapmam gerektiğini söyledi doktorum ama benim miskinliğim sporu 3 hafta geciktirdi... dün yarım saatlik programla başladım, daha önce de aynı dvd ile çalışarak oldukça sıkılaşmış ve kilo vermiştim. işten eve dönünce de miskinleşmez de yaparsam güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum :D

cuma sabahı tartılma günüm, bakalım neler olacak :KK55:

bu sabah 1 ince uno dilimiyle tam buğday ekmeği, 1 kibrit kutusu diye tabir edilen miktarda beyaz peynir, roka ve maydanoz yedim sabah 7-7,5 arası:KK49: işe gelince de 1 fincan nescafe içtim :KK50:
listeme göre çay,kahve sınırı yok tam anlamıyla sade olmak kaydıyla :KK50:

başarılar dilerim canım bu yolda umarım sağlıklı bir şekilde ulaşırsın hedeflerine :KK66:
sana bir kitap önermek isterim. ben tam anlamıyla uygulayamasam da artısı oldu diyebilirim.
Paul McKenna- Sizi Zayıflatabilirim.
bir bak istersen.

benim de birkaç kilo fazlam var ama yaşam tarzımı değiştirmedikçe başaramayacağım sanırım.spor yaptığım zaten yok ama yürüyüşü artık hayatımın bir parçası yapacağım. yağmur çamur demeden yürümek istiyorum :KK17:
onun için de bir kitap buldum. tavsiyelerinden çok memnun kalmış insanlar, deneyip görmek istedim.
Joanna Hall- Yürüyüş Diyeti.
birazdan siparişini vereceğim :KK55:

başarılar dilerim canım bu yolda umarım sağlıklı bir şekilde ulaşırsın hedeflerine :KK66:
sana bir kitap önermek isterim. ben tam anlamıyla uygulayamasam da artısı oldu diyebilirim.
Paul McKenna- Sizi Zayıflatabilirim.
bir bak istersen.

benim de birkaç kilo fazlam var ama yaşam tarzımı değiştirmedikçe başaramayacağım sanırım.spor yaptığım zaten yok ama yürüyüşü artık hayatımın bir parçası yapacağım. yağmur çamur demeden yürümek istiyorum :KK17:
onun için de bir kitap buldum. tavsiyelerinden çok memnun kalmış insanlar, deneyip görmek istedim.
Joanna Hall- Yürüyüş Diyeti.
birazdan siparişini vereceğim :KK55:

çok teşekkür ederim canım :KK68:
doktorumun gözetiminden çıkmak pek istemiyorum bazı rahatsızlıklarım dolayısıyla o yüzden bu kitapları pek deneyebileceğimi sanmıyorum ama aklımda dursun yine de :KK51:
spor gerçekten çok etkiliyor. benim iş-ev arası 1,5 saat sürüyor o yorgunlukla spor yapmak çok zor geliyor ama bu kadar çok fazlalığı verirken sarkmalar sporsuz kaçınılmaz :KK43:
umarım sen de birkaç kilo fazlanı verebilirsin :KK19:

öğlen yemeğimde 1 kase mercimek çorbası ve yağsız tavuklu salata yedim :KK51:
aslında salatanın yarısını yiyemedim :KK53: seviniyorum böyle olunca demek ki midem küçülüyor :KK14:

çok teşekkür ederim canım :KK68:
doktorumun gözetiminden çıkmak pek istemiyorum bazı rahatsızlıklarım dolayısıyla o yüzden bu kitapları pek deneyebileceğimi sanmıyorum ama aklımda dursun yine de :KK51:
spor gerçekten çok etkiliyor. benim iş-ev arası 1,5 saat sürüyor o yorgunlukla spor yapmak çok zor geliyor ama bu kadar çok fazlalığı verirken sarkmalar sporsuz kaçınılmaz :KK43:
umarım sen de birkaç kilo fazlanı verebilirsin :KK19:

teşekkür ederim canım inşallah. zaten hareket etmeyi başarabilsek gerisi daha çabuk olacak :KK14:

teşekkür ederim canım inşallah. zaten hareket etmeyi başarabilsek gerisi daha çabuk olacak :KK14:

kesinlikle canım :KK51:
dün bütün gün oturduğum yerden kalkamadım en sonunda bir gayret kalktım spora başladım, mesele başlayana kadar sonra da "ay biraz daha yapayım"a geldi durum :KK53:

ne yapıyorsun? yürüyüş mü yoksa videodan falan mı?

cindy crawford'ın bi dvdsi var canım 3 aşamalı 1.si 12dk 2.si 14-15 dk 3.sü 30 dk. 1 ve 2yi beraber yapıyorum ondan önce de bi 20 dk yürüyorum. dün mesela metrobüsten eve tempolu yürüdüm 15-20 dk sürüyo sonra da geçtim hemen o 2 aşamayı yaptım. ama şu an bacaklarımda tatlı bi acı var merdiven çıkarken hissettiriyo :KK53:

cindy crawford'ın bi dvdsi var canım 3 aşamalı 1.si 12dk 2.si 14-15 dk 3.sü 30 dk. 1 ve 2yi beraber yapıyorum ondan önce de bi 20 dk yürüyorum. dün mesela metrobüsten eve tempolu yürüdüm 15-20 dk sürüyo sonra da geçtim hemen o 2 aşamayı yaptım. ama şu an bacaklarımda tatlı bi acı var merdiven çıkarken hissettiriyo :KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

süresi de iyiymiş. nerden bulabilirim bir bakayım ben de.

Back
X