Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selayım bitanemmm daha önce görmüştüm senin zilliyi burda da gördüm yazmadan edemicem bitanem allah kızını sana bağışlasın çok tatlıı annesiiii maşallah ya.. büyüyo gerçekten ... :))) yakında bu senden koca da isterr hehehe :teytey: bak benim zilliyee koca koca deli edio bizicnm benimmm kızını öp benden her daim mutlu olun a.s.
canım köpeğin cok tatlı maşallah.benimde şımarık bi golden kızım var 6.ayına gircek yakında.soran arkadasa bikaç şey söylemek istedim.golden retriver cok akıllı ve dost bi cins 4.ayda otur bekle gel zıpla komutlarını ben öğrettim.tabi bi okadarda oyuncudurlar:)yalnız köpek beslemek ilk 2 ay gercekten sabır isteyen bi hamaratlık helede evde bakılcaksa hertaraf batıyor cünkü..ben bu işi cidden yaparım diyenlere eger tam bir dost arıyorlarsa golden retriver cinsi bi bebek edinmelerini şiddetle öneriyorum.bütün hayvansever arkadaşlara sevgiler[/QU
aslında ben tipik bir golden hastasıyım. golden görünce tüylerim diken diken oluyo. çok asil doğuştan terbiye almış tek cins köpek. sana kesinlikle katılıyorm. ama ailem golden istemedi çok büyüyo die ufak ırk aldık. ama ilerde evlendiğimde kesinlikle evime golden alıcam emin olabilirsinyerimseniben köpişini kocaman öp benim için. resmi varsa görmek isterim yaa