(¯`¸·´¯)Bu da Benim Köpüğüm(¯`·¸´¯)

grnt044fa0.jpg

köpüğüm büyüyo :1hug:

selayım bitanemmm daha önce görmüştüm senin zilliyi burda da gördüm yazmadan edemicem bitanem allah kızını sana bağışlasın çok tatlıı annesiiii maşallah ya.. büyüyo gerçekten ... :))) yakında bu senden koca da isterr hehehe :teytey: bak benim zilliyee koca koca deli edio bizi :D cnm benimmm kızını öp benden her daim mutlu olun a.s.

selayım bitanemmm daha önce görmüştüm senin zilliyi burda da gördüm yazmadan edemicem bitanem allah kızını sana bağışlasın çok tatlıı annesiiii maşallah ya.. büyüyo gerçekten ... :))) yakında bu senden koca da isterr hehehe :teytey: bak benim zilliyee koca koca deli edio bizi :D cnm benimmm kızını öp benden her daim mutlu olun a.s.

gelmiş benim bitanem. bi ara hiç gelmicen sandım kızcaktım sana :) büyüyo dimi ablası yaa:1hug: valla canımcım ben yaşından sonra hemen doğurtcm sonrada kısırlaştırcam öyle düşünüyrm şuan.

bütün hayvanseverler beni çok iyi anlar. inanın böyle hergün onun büyüdüğünü görmek sizlerle paylaşmak beni çok mutlu ediyor.şu resimleri koyarken bile nasıl heyecanlanıyorum anlatamam. her gün adım adım büyümek,ona bağlanmak, insanısever gbi sevmek,korumak, bakmak, geceleri uykusuz kalmak :) bunlar çok güzel şeyler. haa buarada sevgilim çokşikayte ediyor pabucum dama atıldı hadi bakalım dio. vallahi köpükle uğraşmaktan çocuğa vakit ayırmıyorum:roflol: işte bunlarda aşkımın son halleri bugün itibariyle 2 ay 6 günlük benm köpüğüm:1hug:

grnt027ktq8.jpg
kpkwz3.jpg
kpkyg3.jpg

canım köpeğin cok tatlı maşallah.benimde şımarık bi golden kızım var 6.ayına gircek yakında.soran arkadasa bikaç şey söylemek istedim.golden retriver cok akıllı ve dost bi cins 4.ayda otur bekle gel zıpla komutlarını ben öğrettim.tabi bi okadarda oyuncudurlar:)yalnız köpek beslemek ilk 2 ay gercekten sabır isteyen bi hamaratlık helede evde bakılcaksa hertaraf batıyor cünkü..ben bu işi cidden yaparım diyenlere eger tam bir dost arıyorlarsa golden retriver cinsi bi bebek edinmelerini şiddetle öneriyorum.bütün hayvansever arkadaşlara sevgiler[/QU

aslında ben tipik bir golden hastasıyım. golden görünce tüylerim diken diken oluyo. çok asil doğuştan terbiye almış tek cins köpek. sana kesinlikle katılıyorm. ama ailem golden istemedi çok büyüyo die ufak ırk aldık. ama ilerde evlendiğimde kesinlikle evime golden alıcam emin olabilirsinyerimseniben köpişini kocaman öp benim için. resmi varsa görmek isterim yaa

çok tatlı yerim onunaniknaniksırnaşık şey ben kaç aylık şimdi ya
onlar büyüyüncede çok tatlı oluyorlar bakışları çok masum bitiyorum goldenlara:sm_cool::dance:
ama eşim terrier aldı goldenlar çok büyüyor bakamam evde büyük köpüşe diye :dilcikar:bana bide onun terrieri vardı işte iki köpüşümüzle geçinip gidiyoruz gül gibi:1hug::dance::teytey:

Back
X