Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu da benim perma hikayem

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bence yat kalk şükret valla bende aşırı dökülme yaptı zaten az ve ince telliyim özgüven sıfır yani o derece. ... saçların gürmü

ince telli ve gürdü saçlarım ama hamilelik ve doğum sonrası dökülme yaşadım bende
bu arada permanın yapılışı yada perma kimyasalları ile alakalı olsaydı ertesi gün dökülmeye başlardı saçların
sen 1 hafta sonra dökülmeye başladı dememişmiydin

ince telli ve gürdü saçlarım ama hamilelik ve doğum sonrası dökülme yaşadım bende
bu arada permanın yapılışı yada perma kimyasalları ile alakalı olsaydı ertesi gün dökülmeye başlardı saçların
sen 1 hafta sonra dökülmeye başladı dememişmiydin

evet aynen öyle oldu ama saçımdan bigudiler çıktıktan sonra elimi saçlarıma attım bi sürü saç geldi ilk gün. sonra bi hafta durdu valla bende anlamadım ankaradakiler yerli ilaç sürmüşler dedi başka biride ilaç fazla tutulmş olablr dedi. sonuç olarak hızla dökülen saçlarım var

evet aynen öyle oldu ama saçımdan bigudiler çıktıktan sonra elimi saçlarıma attım bi sürü saç geldi ilk gün. sonra bi hafta durdu valla bende anlamadım ankaradakiler yerli ilaç sürmüşler dedi başka biride ilaç fazla tutulmş olablr dedi. sonuç olarak hızla dökülen saçlarım var
bigudileri çok sıktıkları için baya saç teli kopuyo çıkarırken onda sorun yok
bu arada ben hayatımda gittiğim hiçbir kuaförün ondan önce gittiğim kuaföre iyi dediğini duymadım
birde dermatolojiye gitmeyi dene istersen

bigudileri çok sıktıkları için baya saç teli kopuyo çıkarırken onda sorun yok
bu arada ben hayatımda gittiğim hiçbir kuaförün ondan önce gittiğim kuaföre iyi dediğini duymadım
birde dermatolojiye gitmeyi dene istersen

cildiyeye gittim de tavsiye edeceğin şampuan var mı

cildiyeye gittim de tavsiye edeceğin şampuan var mı

kişilerin tavsiyesiyle hareket etmemeni tavsiye edebilirim sadece
çünkü saç tipi aynı bile olsa cilt hassasiyetleri kişiden kişiye farklılık gösterir
doktor bir şampuan önerdiyse onu dene
yada bir özel hastaneye veyaz bir cildiyecinin özeline git
gerekli testleri yapıp ona göre bir şampuan önersinler

ben ilk okul birinci sınıfa giderken perma modası vardı tutturmuştum perma yaptıracağım diye annem teyzem herkez yaptırmıştı annem kuaföre götürmüştü ama kuaför yapmadı nedense yanarmış saçlarım sanki şimdi yaptırsam yanmayacak

valla benim saçlarıma yaramadı o nedenle ben kendi tecrübemle kimseye önermiyorum sonuçta kimyasal bi işlem bunu herkes biliyor..... :50:

Back
X