- 29 Ekim 2010
- 521
- 173
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim allah gönlünden geçeni sana da nasip etsin inşallah:)Çok beğendim, güzel günlerde kullan canım :)
çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim:)Cokkk güzel çok beğendim güle güle otur :)
iyi günlerde oturun hayalimdeki mutfak:))yalnız size bi sorum olacaktı bende mutfak yaptırıyorum kapaklarınız hazır kapakmı yoksa mdf lam mı
Cok tesekkur ederim allah daha guzelllerini size nasip etsin insallah:)Dolap kapaklarim mdf uzerine akrilik kaplama. Ayri olarak almadim mobilyaci yapti.iyi günlerde oturun hayalimdeki mutfak:))yalnız size bi sorum olacaktı bende mutfak yaptırıyorum kapaklarınız hazır kapakmı yoksa mdf lam mı
çok kullanışlı güzel bir mutfak iyi günlerde kullanın masa ve sandalyelerinizi nereden aldınız tam istediğim tarz benim sandalyeler metaldi paslandı iğrenç bir görüntü oldu böyle bir şey almayı düşünüyorum
çok teşekkür ederim beğeniniz için. masa ve sandalyelerimi ikeadan aldım. "çok kullanışlı güzel bir mutfak iyi günlerde kullanın masa ve sandalyelerinizi nereden aldınız tam istediğim tarz benim sandalyeler metaldi paslandı iğrenç bir görüntü oldu böyle bir şey almayı düşünüyorum
aminnn inşallah çok teşekkür ederimçok şirin ve güzel mutfağınız :) keyifli , bol kahkahalı nice yaşamlarınız olsun :) halınızın markasını öğrenebilirmiyim :)