Bu da bir şiddet türü mü?

sapkali

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.395
1.227
133
İyi akşamlar herkese.Kıbrıstayım bi süredir bu aralar Türkiye’ye gitmem gerek kızımla.Eşimin tarihi ayarlaması gerekiyor bizi bırakacak ve işi yoğun,hafta içi sonu pek belli değil.

4 yıllık evliliğimde her yıllık izin zamanı,her gitme zamanı olan şey bu.İlle baskı yapmam lazım.Bu sabah kalktım ve yapmayacağım baskı dedim.

Babam da böyleydi.Tabiri caizse meletirdi bizi.Saçma sapan uzun süreli ni bekleme evresi.Eşim de aynı bu konuda tıpa tıp.

Az önce aramış ne zaman gideceksiniz diyor.Pazar günkü uçağı beğendin ya ctesi alırız dedim.O biletin fiyatı uçtu diyor.E sen baskı yapmadın diyor.

Eşim komutanından kağıt almadan çıkamıyorum Kıbrıstan,aynı şekilde giremem de .

Karşıdan saçma gelebilir ama 30 yaşındayım.Yıldım ya insana fazlaca kötü hissettiriyor.

Kendiniz mi alsaydınız acaba bileti ? Sorun olur muydu ?
en kötü iş yerinden izin alamazsa taksiyle gidersiniz olmaz mı öyle ?
Sizde bu kadar üzülmezsiniz

Şiddetle alakası yok da birçok kısma anlam veremedim.
Niye sizi eşiniz bırakıyor? Arabayla gidilebilecek bir yer olsa anlarım da uçağa bineceksiniz alt tarafı.
Kimlikle girip çıkışan bir yerde biçin izin almanız gerekiyor? Asker izin almak zorunda olabilir de aileler ne alaka? Bilmediğimden soruyorum, saçma geldi sadece.

evet bu da bir çeşit pskolojik şiddet

Genel de askerlerin ortak problemi. Askeriyede yaşadıkları sıkı baskı, evde sorumsuz olmalarına sebep oluyor.

Havaalanına uzak bir ilçenin köyündeyiz.Kıbhas diye bir ulaşım aracı var havaalanına 1.5 saatlik yol 2.5 saat civarı oluyormuş.

Dedim ama rahat edemezsiniz çocukla dedi.Sivil giriş kaydımız olmadığı için adaya giriş çıkışlarda bi belge kullanıyoruz.Çocukla çıkış muvafakatnamesi de gene eşimin kurumundan alınacak.

Evet hem sorumsuzluk hem de fazla iş yükünün verdiği gariplik.Sürekli iş yoğunluğu ve kesin olmayan mesai saatleri nedeniyle hiçbir şey planlı olamıyor.

19 ay harekattaydı önce afrin sonra mümbiç.Şimdi de burda böyle işte

Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.İnsan bazen hangi arkadaşına anlatacağını şaşırıyor.Destek oldunuz sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…