Bu da bitti.. Buraya kadarmış.

üzüldüm senin adına.
az cok bilirdim konularından seni.
şuan acın taze cok normal içinin kavrulması acı hissetmen.
ama emin ol zaman ilaç. bunu asla unutma.
belki daha iyisi bi yerde seni dahada mutlu eder. nedersin?
Şu an yanıma ondan başkasını konumlandıramıyorum. Önce nefret dolu olmam gerekiyor, sonra o nefretide bitirmem gerekiyor unutmam için. Çok uzun bir zamana ihtiyacım var sanırım.

Şu an yanıma ondan başkasını konumlandıramıyorum. Önce nefret dolu olmam gerekiyor, sonra o nefretide bitirmem gerekiyor unutmam için. Çok uzun bir zamana ihtiyacım var sanırım.
ve o işyerindende ayrılman gerek.
yoksa işin on katı dahada zor biliyosun dimi.
eski sevgilisinin aldıgı hediyeyi giyerek senin görmeni saglaması güzel bi nefret nedeni.
hem sana yalan söylüyor. hemde o kıza görünen o ki hala değer veriyor.
canını dahada acıtmak için demiyorum. iyice gör algıla diye diyorum.

Sakın faceniz varsa acılı imajı yada mutlu imajı çizmeyi düşünmeyin derim, sessiz ol tepkisiz ol, iş yerindede normal davran, ağlamak gelirse içinden wc ye git..karşı tarafı delirten şey sadece umursamazlığın olur.. araman sorman bu saatten sonra sadece onun egosunu tavan yaptırır..

Ya birak bosver, en hayirlisi olmus. Ask gozunu koretmis, anlattigin sekilde bir adam kimseye iyi bir partner olamaz. Aliskanlik olmus sende, birak gitsin, bu ne? En azindan senin kafana bu adamin ne mal oldugu dank etmeden gitmis de oyalamamis seni. Hayirlisi olsun canim, karsina oyle biri cikar ki, geriye bakip bana iyilik yapmis dersin.

Onun için çabalıyorum ama alışkanlık işte hepsinden zor.
Unutmamak diye bir şey mümkün mü ? Unutamayan hiç kimse yok. Insan doğası unutmaya programlı istemesen de unutacaksin. Kendine iyilik yapmak istiyorsan takip etme. 3 ay sonra acı çok daha azalmış olacak

ve o işyerindende ayrılman gerek.
yoksa işin on katı dahada zor biliyosun dimi.
eski sevgilisinin aldıgı hediyeyi giyerek senin görmeni saglaması güzel bi nefret nedeni.
hem sana yalan söylüyor. hemde o kıza görünen o ki hala değer veriyor.
canını dahada acıtmak için demiyorum. iyice gör algıla diye diyorum.
İş yerimi onunla birlikteyken değiştirmiştim. 2 ay oluyor. O eski sevgilisiyle bir gönül bağı yoktu. Nerden biliyorsun derseniz 3 yıldırda arkadaşlığımız vardı. Oradan biliyorum. Kız birşeyler alırdı falan,takıldığı yerlerin parasını kız veriyordu vs vs.
Sakın faceniz varsa acılı imajı yada mutlu imajı çizmeyi düşünmeyin derim, sessiz ol tepkisiz ol, iş yerindede normal davran, ağlamak gelirse içinden wc ye git..karşı tarafı delirten şey sadece umursamazlığın olur.. araman sorman bu saatten sonra sadece onun egosunu tavan yaptırır..
Facemi kapattım bugün. Onun dışında 3 haftadır bir bildirim yapmadım diger hesaplarımdan.Pişmanlık hissetmesini çok istiyorum. İnşallah pişman olur çok dövünür bu yaptıklarına.
Ya birak bosver, en hayirlisi olmus. Ask gozunu koretmis, anlattigin sekilde bir adam kimseye iyi bir partner olamaz. Aliskanlik olmus sende, birak gitsin, bu ne? En azindan senin kafana bu adamin ne mal oldugu dank etmeden gitmis de oyalamamis seni. Hayirlisi olsun canim, karsina oyle biri cikar ki, geriye bakip bana iyilik yapmis dersin.
İnşallah canım. Hiç bir ilişkim yolunda gitmedi, üzülen hep ben oldum. Bundan sonra mutlu olmak istiyorum Allah bu mutluluğu inşallah yaşatır bana.

Unutmamak diye bir şey mümkün mü ? Unutamayan hiç kimse yok. Insan doğası unutmaya programlı istemesen de unutacaksin. Kendine iyilik yapmak istiyorsan takip etme. 3 ay sonra acı çok daha azalmış olacak
İnşallah canım. Alışkanlığı bile üzerimden atmak cok zor oluyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Canım bende düşünüyorum birinin ahımı var üstümde bu nedir böyle diye. Kesin var ya kesin ah etti. 1,5 yıldır sevgiliyiz 7 ay çok iyidik. Parmakla gösterilecek bir birlikteliğimiz vardı. Ama adam her sıkıntıda gitmeyi tercih eder oldu. Eskiden kızıyorum diye, bir gün onu sevmekten vazgeçerim diye ağlayan adam şimdi böyle. İnan dengem şaştı. Çünkü başlarda zaten seviyordum onu ve o da beni seviyordu. İlişkimizede öyle güzel başladıkki rüya gibiydi. Bu durumda olunca nevrim dönüyor.
Ben alan daraltan biri değilim aslında ama yaptıklarından haberim olsun isterim. 2 gün sormasam söylemez ne yapıp ne ettiğini. Bu da sinir bzucu oluyor haliyle. Ayrıca Benim ilgiden kastımı her zaman sabah akşam mesajlaşmak olarak anladı hep. Halbuki ben nerde ne yaptığını bilmek istedim ve gün içinde kendi isteğiyle bir sesimi duysun ıstedım.
Ama bana gelip "Siyahkolik ben hata yaptım" demesini deli gibi istiyorum.

Sana tek şunu söyleyebilirim . Erkekler annelerine bile her zaman nereye gittiklerini söylemiyorlar ne zaman geleceklerini çoğunlukla söylemiyorlar . Bak kendine başka hobiler edinmeni tavsiye ederim şu durumda onu düşünme fikrinden uzaklaştıracak . Eski sevgilisinin gömleğini senle birlikteyken ve sana evlilik hayalleri kurdururken atmayan ve giyerek foto çektiren o da yetmeyip senin görebileceğin yerden paylaşan birisi için çokta üzme kendini . bundan sonra tekrar devam etsen bile büyük ihtimal o resmi unutamazsın . onu aramamanı mesaj atmamanı arasa bile ilgilenmemeni tavsiye edebilirim . :KK12:

Aramız iyiydi aslında ama 2 hafta once açık ögretim sınavı vardı. Sınav var sabah dedi uyudu gece ertesi gece 2 ye kadar haber bile vermedi. Gece 2 de eve geldim yazdı uyudu bişey soramadım. Sonraki gün de "bi haber bile veremeyecek kadar neyle mesguldun" dediğimde "keyfimden haber vermedim" dedi. Sonra tabi bende şalterler attı. Ağzıma geleni yazdım. Bıktım artık bu ne biçim ilişki böle olacaksa istemıyorum bu ilişkiyi vs. vs. Bir ton şey yazdım. ne saçmalıyosun sen ya bi bırak beni germe dedi ve sonrasında durum bu..
iki hafta önce açıköğretim sınavı mı varmış???

Sana tek şunu söyleyebilirim . Erkekler annelerine bile her zaman nereye gittiklerini söylemiyorlar ne zaman geleceklerini çoğunlukla söylemiyorlar . Bak kendine başka hobiler edinmeni tavsiye ederim şu durumda onu düşünme fikrinden uzaklaştıracak . Eski sevgilisinin gömleğini senle birlikteyken ve sana evlilik hayalleri kurdururken atmayan ve giyerek foto çektiren o da yetmeyip senin görebileceğin yerden paylaşan birisi için çokta üzme kendini . bundan sonra tekrar devam etsen bile büyük ihtimal o resmi unutamazsın . onu aramamanı mesaj atmamanı arasa bile ilgilenmemeni tavsiye edebilirim . :KK12:
Doğru söylüyosun canım. Bu ara zaten dişlerime tel takıldı, işimde de yoğunluk var. İşte geceleri aklıma geliyor o sessizlikte. İnşallah atlatacağım bunu.
iki hafta önce açıköğretim sınavı mı varmış???
Açık öğretim lisesine gidiyor canım sınav vardı. Ünilerin bu hafta oldugunu biliorum.

Lütfen şu ayrılma olaylarında kendınızı suclayıp karsı tarafa haksızlık ettım dıye dusunmeyı bırakın..Lütfen ya,gitmek ıstemeyen adam zaten sen ne dersen de kalırdı barız ve net..Ben ne sevenler gördum kapılarda yatan,ne serefsızler gördum kosarak kapıdan kacan ..boşversene..Eger ılk askınsa sana su an baskasını sevemem gıbı gelıyor ya oyle bı seveceksın kı bu adam aklına bıle gelmeyecek bır daha...O yuzden boşver ..Hayatta bı kere sevılmıyor ve bı kere asık olunmuyor..Ben yasadım..

Lütfen şu ayrılma olaylarında kendınızı suclayıp karsı tarafa haksızlık ettım dıye dusunmeyı bırakın..Lütfen ya,gitmek ıstemeyen adam zaten sen ne dersen de kalırdı barız ve net..Ben ne sevenler gördum kapılarda yatan,ne serefsızler gördum kosarak kapıdan kacan ..boşversene..Eger ılk askınsa sana su an baskasını sevemem gıbı gelıyor ya oyle bı seveceksın kı bu adam aklına bıle gelmeyecek bır daha...O yuzden boşver ..Hayatta bı kere sevılmıyor ve bı kere asık olunmuyor..Ben yasadım..
Bundan öncede ayrılıklar yaşadım. Evet dediğin gibi insan yolunu buluyor ne olursa olsun ama bu bambaşkaydı. Alışmaya calısıyorum zaten kabullendim artık.
merhaba, bir gelişme oldu mu ?
Yok canım bişey olmadı

Bundan öncede ayrılıklar yaşadım. Evet dediğin gibi insan yolunu buluyor ne olursa olsun ama bu bambaşkaydı. Alışmaya calısıyorum zaten kabullendim artık.

Zaaman öyle bir ilaç olacak kı yarana,sen bile dönüp baktıgında uzulerek gecırdıgın gunlere guleceksın korkma..

eski sevgilinin aldığı şeyi atmasını istemek çok tuhaf değil mi ya, benim dolabımda duruyor hala çok güzel bi şey almıştı valla hayatta atmam beğeniyorum : ))) çocuk da beğeniyomuş demek ki atamamış. buna takılma o kadar. bi de seni sallamıyorsa bir kez daha mesaj atma ay yapıştı bu da diye düşünmesin. istiyorsa kendi gelir zaten.

Zaaman öyle bir ilaç olacak kı yarana,sen bile dönüp baktıgında uzulerek gecırdıgın gunlere guleceksın korkma..
Banada ilaç olacak inşallah. Sağol canım.
eski sevgilinin aldığı şeyi atmasını istemek çok tuhaf değil mi ya, benim dolabımda duruyor hala çok güzel bi şey almıştı valla hayatta atmam beğeniyorum : ))) çocuk da beğeniyomuş demek ki atamamış. buna takılma o kadar. bi de seni sallamıyorsa bir kez daha mesaj atma ay yapıştı bu da diye düşünmesin. istiyorsa kendi gelir zaten.
Zamanında gönül bağı kurmadığı, sadece ihtiyac adı altında görüşüp ertesi gün yüzüne bakmadığı bir kızın aldığı şeyi giymesi canımı cok sıktı. Atmasını istedim cünkü tahammülüm yoktu. Sonucta ben eski sevgilimin bana aldığı seyleri ne kadar begensemde attım cünkü ondan bir anı kalsın istemedim.
Oturup konusalım bunca yılın hatrına insan gibi bir ayrılık olsun istemiştim ama o istemedi. Birdaha da bişi söylemedim zaten. Söylemicemde bensiz mutluysa öyle kalsın.

Back
X