ola ki böyle bir dertten muzdarip olan olur da konumu okur diye yazıyorum. konumda bahsettiğim kişiyle evlendim, neredeyse 1 yıl olacak. ona olan sevgim ağır bastı, hala da çok seviyorum, hatta daha fazla... şu an eşimden 1000 küsür lira fazla maaş alıyorum. eşime bu konuyu gündeme getirmemeye çalışıyorum ama işin aslı bir tartışmamız sırasında eşim durumun hiç de böyle olmadığını söyledi. ben ne kadar çabalasam da zaman zaman ima ediyormuşum, oysa farkında bile değilim. arkadaş çevresinden de ona imada bulunanlar oluyormuş, "senin durumun iyi canım, eşin iyi maaş alıyor." gibisinden. benim için de durum zor, herkes eşimin mesleğini soruyor. söylediğim anda da memur olduğu için herkes ne kadar maaş aldığını anlıyor. açık açık "eşin şu kadar maaş alıyor değil mi? cidden az" diyen bile oldu, fakat kendisi müdürüm olduğu için sesimi çıkaramadım. çoğu kimse garipsiyor, bakışlarından anlıyorum.
amaaaa... biz birbirimizi hala çok ama çok seviyoruz ve her şeye rağmen mutluyuz. eşim sağlam karakterli bir insan, çok güçlü, çok sabırlı. ailem de onu çok beğendi, çok sevdi. işin özü; 3. kişiler çenesini tutabilse asla ama asla sorun yaşamayacağımız bir konu...