bu da mı normal ya :(

eso_es

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
24
1
6
35
Adana
Kızlar geçenlerde nişanım oldu universiteden gelen kardeşimle nişan sonrası konuşurken kardeşim iki defa eski erkek arkadaşımın konusunu açarak espiri yapmaya çalıştı ben hoşlanmadığımı belirttim gerçi belirtmeme gerek yok biliyor da artık açma böyle konuları dedim bu defada tartıştık seni ilgilendirmez filan dedi her zamanki gibi üste çıkmaya çalışıyor zaten o her geldiğinde bi tartışma yaşarız annem genelde onun tarafindadir ama bu konuları konuşmak istemiyorum ben konusunun açılması bile hoş gelmiyor

Kardesin seni gicik etmeye calisiyor. Adi ustunde eski. Takilmazsan ignore edersen bir daha yapmaz.

Merhabalar, kardeşiniz kaç yaşında?

23 yaşında yani kucukte sayılmaz ama ben tepki verince alıngan oluyorum

23 yaşındaki biri için çok anormal yaptıkları. Kocaman kadın yahu ne küçüğü artık :100: Bence karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapın, gerçekten çok rahatsız edici.

Konuşmadan anlicagini hic sanmiyorum canım aksine beni suçlar her şeyi kendisinin bildiğini sanıyor malesef ben onu kirmamak için her dediğime dikkat ederim ama o bana tam tersini yapıyor moralimi bozmak için yaptığını düşünmeye başladım artık..

normal bir hareket değil yaptığı, artık nişanlanmış olmana rağmen eski sevgilinin konusunu açıp durması çok can sıkıcı, hele bunu birgün nişanlın ve ailesnin yanında yapmaya kalkarsa ! seni kıskanıyor olabilir.. malesef böyle kardeşler var :/ karşına alıp ciddi ciddi bundan rahatsız olduğunu söyle.. eğer devam ederse umursama ki, eğer gerçekten seni üzmek için yapıyorsa, umursamadığını görünce zamanla vazgeçecektir..

Teşekkür ederim tavsiyen için canim konuşur muyum bilmiyorum daha çok moralim bozulur gibi geliyo haksız olduğunu kabul etmez kesinlikle

Sizi sinir edip amacına ulaştıkça devam edecektir.
Bence umursamıyoru oynayın o da söyler söyler baktı işe yaramıyor bırakır.

Teşekkür ederim tavsiyen için canim konuşur muyum bilmiyorum daha çok moralim bozulur gibi geliyo haksız olduğunu kabul etmez kesinlikle

o zaman hiç umursamazmış gibi yap.. belki o zaman amacına ulaşamadığını gördüğünde huyundan vazgeçer

Evet umursamıyor gibi davrancam zaten başka yapacağım bişey yok sanırım ama insanın zoruna gidiyo başkalarının yanında da huzursuzum hep bu huyundan dolayı :/

Şamarı ağzının ortasına yapıştırı verin. . Saka tabi. Nisanlinizin yanında soylemesinde,biraz r sure sonra vazgeçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…