• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da oldu..beyaz ışığı gördüm

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
810
517
103
36
Oncelikle sunu belirteyim kimseye anlatamadigim icin rahatlamak icin yaziyorum.
Hani şu meşhur laf var ya beyaz ışığı gördüm diye size yemin ederim gördüm onu. meger gercekten varmis boyle bir sey. dün esimle kavga ettik. hayatimda ilk defa dayak yedim. kafama öyle bir yumruk vurdu ki beynimde simsekler cakti beyaz bir ışık gördüm. Gulebilirsiniz bence de cok komik. kafayi yedim dayagin etkisiyle sanirim. bunu yaşamış olduguma hala inanamiyorum. su an yumruk yediğim bolge hala cok ağrıyor basim zonkluyor resmen. kolum mosmor.
Olur da bir gün tokat atarsa asla affetmem bosanirim derdim. su an ise oylece oturuyorum mal gibi. ona mecbur oldugum için degil. canimi sikacak sacma sapan yorumlari onlemek icin belirteyim babam bugün 5. doz kemoterapisini aldi ve bu hayatta en deger verdigim kisidir bir damla gozyasima dayanamaz o benim. su an ciddi saglik sorunlari var ve sirf ben uzulmsyeyim diye sakliyor benden, annem herseyi kafasina takan babama uzuntusunden cokmus durumda. ben ise su an ucretsiz izindeyim.
Emzirdiim icin parol icebildim sadece ama basim ciddi zonkluyor. cok utanc verici. ben kariyer sahibi bir insanim. Koca denen adamin da benim de egitim durumumuz tr ortalamasinin üstünde. demek ki neymis okumakla da olmuyormus.
Gurursuz gibi hala evde durmak cok zoruma gidiyor ama yapacak bir sey yok sanirim bu da benim imtihanim.

Ne gülmesi, neden gülelim? Minicik bebeğin var ve kendini adam sanan bir gerzomattan dayak yedin.

Gidip darp raporu al elinde dursun, hemen gidip boşan demiyorum ama elinde kanıt olarak dursun o. Yani boşan dememe sebebim baban, gerçekten tedavi süresinde boşanacak olursan üzülür ve etki eder tedavisine. Ama kocan olacak adamın yanında bırakma bunu. Şikayetini et mutlaka bir an evvel.

kolun mor kafana darbe almışsın.

bu adamdan kendini koru lütfen.bebeğini de.

Ne gülmesi, neden gülelim? Minicik bebeğin var ve kendini adam sanan bir gerzomattan dayak yedin.

Gidip darp raporu al elinde dursun, hemen gidip boşan demiyorum ama elinde kanıt olarak dursun o. Yani boşan dememe sebebim baban, gerçekten tedavi süresinde boşanacak olursan üzülür ve etki eder tedavisine. Ama kocan olacak adamın yanında bırakma bunu. Şikayetini et mutlaka bir an evvel.
Aslinda aklima geldi ama beni neyin bekledigini bilmedigim icin. gitsem hastaneye darp raporu icin inanirlar mi bana verirler mi? polis girer mi isin icine acaba. ilerde bosanacak olursam elimde dursun istiyorum ama su an da ortalik karissin istemiyorum.

Aslinda aklima geldi ama beni neyin bekledigini bilmedigim icin. gitsem hastaneye darp raporu icin inanirlar mi bana verirler mi? polis girer mi isin icine acaba. ilerde bosanacak olursam elimde dursun istiyorum ama su an da ortalik karissin istemiyorum.

evet polis girer işin içine.çünkü kafana darbe almışsın öle de bilirdin farkında mısın?

ama lütfen al o raporu.

komik mi buna komik demek icin vicdansiz olmak lazim. oncelikle dr a gidin mr vb seyler yapilmasi lazim merak etmeyin iki kez tomogrofiye girdim. biri ilacli olmak uzere drlar izin veriyorlar sadece ilk 12 ya da daha garanti olsun diye 24 saat emzirmeyip sutu sagip atin.
bakin kafanizda beyninizde bir sorun olabilir. ve cocugunuzun size ihtiyaci var. lutfen darp raporu alin. kendiniz icin yapin. daha bir ay olmadi gayet okumus bir insanin esini yakmasi ve kendini yakmasi cocuklari oksuz yetim kaldi. yapmayin bunu o yavrucaga. bosaniyorum demeyin sadece sizi ozledim tatildeyken yaniniz hgeldim diyin sonraaciklarsiniz. lutfen bunu bebeginize yapmayin.

Eğer bosanirsan,ailen böyle bi adamdan kurtulduguna sevinir bence.
Hem onlara da destek olursun.
Cok kötü bi durum Allah yardimcin olsun

Babam hasta,annem kaldıramaz dediğiniz için boşanamam diyorsunuz bu durumu bilseler çok daha fazla üzülürler.Gidip darp raporu alın boşanmayacaksanız da bulunsun köşede .Gerçi bu darp olayından sonra birlikte yaşamak bu olayı affettiğinizi gösterir ama yine de bulunsun.
Darp raporunu geçtim .Kafanıza çok ciddi bir darbe almışsınız,bir hasar var mı diye bir doktora gidin.
Babanıza acil şifalar.Siz de bir çıkış yolu bulursunuz umarım.

Off.. çok üzüldüm ya size birsey olsaydı birde bebeğiniz var :( Darp raporunu ne olursa olsun alın..
Aileler boşanmayı neden böyle kıyamet gibi algılıyor bunu anlamıyorum gerçekten.. Senin iyiliğini mutluluğunu istiyolar ama o evde o şekilde iyi ve mutlu değilsin bunu anlamak istemiyorlar :(

Işler nasılböyle cirkinlesebildi... ahhh ahh.. darp raporu olursa hastane polisi ifade almak isteyecek tabii

Polis babana haber vermeyecek sadece eşine haddini bildirecek. Kimin haberi olur ki bundan. Önce hastane sonra karakol, kendi başına hallet işte. Kocan da "ooooh dayağımı atarım, keyfime de bakarım, yanıma da kar kalır" diye düşünmesin, görsün dişli olduğunu. Yoksa daha çok tepene biner sustun diye...

Oncelikle sunu belirteyim kimseye anlatamadigim icin rahatlamak icin yaziyorum.
Hani şu meşhur laf var ya beyaz ışığı gördüm diye size yemin ederim gördüm onu. meger gercekten varmis boyle bir sey. dün esimle kavga ettik. hayatimda ilk defa dayak yedim. kafama öyle bir yumruk vurdu ki beynimde simsekler cakti beyaz bir ışık gördüm. Gulebilirsiniz bence de cok komik. kafayi yedim dayagin etkisiyle sanirim. bunu yaşamış olduguma hala inanamiyorum. su an yumruk yediğim bolge hala cok ağrıyor basim zonkluyor resmen. kolum mosmor.
Olur da bir gün tokat atarsa asla affetmem bosanirim derdim. su an ise oylece oturuyorum mal gibi. ona mecbur oldugum için degil. canimi sikacak sacma sapan yorumlari onlemek icin belirteyim babam bugün 5. doz kemoterapisini aldi ve bu hayatta en deger verdigim kisidir bir damla gozyasima dayanamaz o benim. su an ciddi saglik sorunlari var ve sirf ben uzulmsyeyim diye sakliyor benden, annem herseyi kafasina takan babama uzuntusunden cokmus durumda. ben ise su an ucretsiz izindeyim.
Emzirdiim icin parol icebildim sadece ama basim ciddi zonkluyor. cok utanc verici. ben kariyer sahibi bir insanim. Koca denen adamin da benim de egitim durumumuz tr ortalamasinin üstünde. demek ki neymis okumakla da olmuyormus.
Gurursuz gibi hala evde durmak cok zoruma gidiyor ama yapacak bir sey yok sanirim bu da benim imtihanim.
A....ı herif bu ne küstahlık eve polisi dikseydin bak bi daha yapabiliyr mu.Onunda kafasında sarı ampuller yansın.

komik mi buna komik demek icin vicdansiz olmak lazim. oncelikle dr a gidin mr vb seyler yapilmasi lazim merak etmeyin iki kez tomogrofiye girdim. biri ilacli olmak uzere drlar izin veriyorlar sadece ilk 12 ya da daha garanti olsun diye 24 saat emzirmeyip sutu sagip atin.
bakin kafanizda beyninizde bir sorun olabilir. ve cocugunuzun size ihtiyaci var. lutfen darp raporu alin. kendiniz icin yapin. daha bir ay olmadi gayet okumus bir insanin esini yakmasi ve kendini yakmasi cocuklari oksuz yetim kaldi. yapmayin bunu o yavrucaga. bosaniyorum demeyin sadece sizi ozledim tatildeyken yaniniz hgeldim diyin sonraaciklarsiniz. lutfen bunu bebeginize yapmayin.
Ailem bir sorun oldugunu anlar. akademisyenim calismiyorum ama ogrenciligim devam ediyor su an doktora yapiyorum ve dersler cok yogun sadece tatillerde gidiyorum aileme. ayrica cok emek verdim cocugumu birakip derse gittim kac aydir ben yokken 8 saat ac beni bekledi cocugum biberon almiyor cunku. kalirsam donemim uzar daha fazla ayri kalirim bebegimden, birakayim desem isimden olurum oyp liyim çünkü.
Darp raporunu almak istiyorum ama polis isin icine girerse kötü olur. ayrica hastanelerde cok tanidigim var utaniyorum duyulsun istemiyorum gururuma yediremiyorum

Back
X