Bu days doctor da doğru gören yok mu hiç😅hep mi yalancı😅

lyl21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2024
97
14
3
35
Kızlar adetime 2.3 gün var ilk 5dk içinde böyle çıktı benim anlamadığım bu markada doğru gören yok mu hiç…hep mi yalancı bu 😅
IMG_3621.webp

Eklentiler

• IMG_3619.webp
    IMG_3619.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar adetime 2.3 gün var ilk 5dk içinde böyle çıktı benim anlamadığım bu markada doğru gören yok mu hiç…hep mi yalancı bu 😅Eki Görüntüle 3607842
Chatgbt göre yalancı pozitif diye bir şey şöyle var. 5 dakikadan sonra çıkan ikinci çizgi bir de buharlaşma çizgisi insanlar bunları görüp aaaaa ben hamileyim dediği için yalancı pozitif diyorlar ve o çizgiler daha çok gri koyu soluk renkte oluyor pozitifse pembemsi bir renk oluyor bu durumda yalancı olması olası değil

Chatgbt göre yalancı pozitif diye bir şey şöyle var. 5 dakikadan sonra çıkan ikinci çizgi bir de buharlaşma çizgisi insanlar bunları görüp aaaaa ben hamileyim dediği için yalancı pozitif diyorlar ve o çizgiler daha çok gri koyu soluk renkte oluyor pozitifse pembemsi bir renk oluyor bu durumda yalancı olması olası değil
Ben prodoctor markada ilk 2 3 dakikada 5 testte bariz silik pembe çizgi gördüm kan verdim negatifdi gecen ayda awox da ilk 5 dakika icinde silik pembe cizgi gordum 2 testte kan verdim yine negatifdi.hiçbir testte güven kalmadı artık.

Kızlar adetime 2.3 gün var ilk 5dk içinde böyle çıktı benim anlamadığım bu markada doğru gören yok mu hiç…hep mi yalancı bu 😅Eki Görüntüle 3607842
Maalesef ki seni üzmek istemem ama days doctor tam bi rezillik aynı şekilde artimed,duratest,nimo,mimea,freely bunların hepsi yalancı pozitif çok çıkarıyor.Eczanelerde softec erken gebelik testi var bak o iyi onu alabilirsin.Dıpıll marka kaset test var eczanelerde oda iyi.Birde şey var mimeanın kaset testi erken olanı yalancı pozitif çok çıkarıyor ama kaset olanı hiç kuruma çizgisi bile çıkarmamıştı bana.first kaset test var eczanelerde onu almayın cunku hep yalancı pozitif veriyor aynı.artimed gibi.

Ben görüyorum sanki ama biraz sabret kan ver kesin sonuç için. Benim başıma da geldi iki kere yalancı pozitif. Biri ilk dakikada çıkmıştı.

Back
X