Bu defa heyecanlanmadan emin olmak istiyorum hamile olabilir miyim

osmaniyeligezgin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
48
16
3
33
Kizlar Haziran'da kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 22 temmuz ve 30 Ağustos adet oldum eşim bu süre içinde gorevdeyfi ağustosun 5 inde 10 günlüğüne geldi 14 üne kadar değerlendirdik şimdi bugün test yaptım ikinci çizgi anında çıktı silik ama belli fotosunu bırakıyorum yorum yaparsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG-20200825-WA0048.webp
    IMG-20200825-WA0048.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 104
Kizlar Haziran'da kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 22 temmuz ve 30 Ağustos adet oldum eşim bu süre içinde gorevdeyfi ağustosun 5 inde 10 günlüğüne geldi 14 üne kadar değerlendirdik şimdi bugün test yaptım ikinci çizgi anında çıktı silik ama belli fotosunu bırakıyorum yorum yaparsanız sevinirim
Hayırlı olsun canım

Kizlar kan verdim geçen aya göre bakarsak adetime 5 gün var 28.9 çıktı ama düşük gibi
Hayırlı olsun gözünaydın Adetin geçtikten sonra birdaha ver cnm kimyasal olmadığı anlaşılır inş.sıkıca tutunur sağlıkla doğar

Daha silik değil ama daha köyü da değil ancak zaten 2 günde gözle görülür koyulaşma olur hemen dünden bugüne test koyulasacak kadar yukselmezki 2 günde 2 ye katlar yarın yap sen hatta bence 1 hafta bekle çünkü bu u takip etmenin bi anlamı yok eğer kimyasalsa yapacak birşey olmuyor zaten adet günün geçsin dr a git

Back
X