Bu Defa Kesin Zayıflıyoruz. Hadi bakalım.:)

Ziyagillerdenn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
160
153
303
İstanbul
Slm kızlar, önce şöööle bi kasik başlangıç yapiim :)
ben 63 kilo zayıflamak için her türlü zayıflama hapı, ot, çer çöp tüketmiş ama iradesizliğim sonucu hep fiyaskoyla sonuçlanmış diyet listeleri olan bi hatunum :)
ama bu gün pazartesi olması sebebiyleeee her klasik balık etli hatunun ilk diyet günü olarak karar verdim ZAYIFLICAM!!
sabah uyandım önce NUTELLA ma veda ettim :( biraz acı oldu ama olsun...
sabah yarım dilim normal ekmek bol bol domates, salatalık, zeytin, vs tükettim zaten şekersiz çay içiyorum. sadece yarım dilim ekmek yedim. greeen island form çayı içtim bide aldım sürahiyi yanıma içip durrruyorum. yalnız işin en önemli kısmı; açtım oryantal müziği alın size linki :)Mezdeke - Shik Shak Shok - YouTube başladım oynamaya ama nasıl oynuorum gören deli sanar kaçar. maksat ter atmak değilmi çıldırdım. video zaten 5 buçuk dakikalık iki kere başa sardım oynadım. inanamıcaksınız ama normalde yapmadığım egzersiz kalmadığı halde gram terlemeyen ben resmen su içindeyim.acaip bir ter attım bide bi mutluluk var anlatamam :)
1 hafta bu şekilde denicem. acaip kararlıyım ne kaybederimki zaten eğlenceli. yediklerimede dikkat etcem 6 ya kadar sevdiğim şeylerden azar azar tüketcem. Akşam 6 dan soonrada yine green island form çayı ve meyve illa çok acıkırsam grissiniyle yok iilla ölüorum açlıktan dersem yarım tabak çorba içerim o kadar ama bol bol su günde en az 2 litre. neyse fazla uzattım.
Kızlar hadi beraber zayıflayalım ney kaybederizki 1 haftacık denicez hem benide yalnız bırakmayın birbirmize destek olursakdahada başarılı oluruz :)[/B( bu arada isim verdim cayda ama umarım reklam amaçlı sayılmamıştır. :54:

ben 63 kilo zayıflamak için her türlü zayıflama hapı, ot, çer çöp tüketmiş ama iradesizliğim sonucu hep fiyaskoyla sonuçlanmış diyet listeleri olan bi hatunum :)
ama bu gün pazartesi olması sebebiyleeee her klasik balık etli hatunun ilk diyet günü olarak karar verdim ZAYIFLICAM!!
sabah yarım dilim normal ekmek bol bol domates, salatalık, zeytin, vs tükettim zaten şekersiz çay içiyorum. sadece yarım dilim ekmek yedim. greeen island form çayı içtim bide aldım sürahiyi yanıma içip durrruyorum. yalnız işin en önemli kısmı; açtım oryantal müziği alın size linki :)Mezdeke - Shik Shak Shok - YouTube başladım oynamaya ama nasıl oynuorum gören deli sanar kaçar. maksat ter atmak değilmi çıldırdım. video zaten 5 buçuk dakikalık iki kere başa sardım oynadım. inanamıcaksınız ama normalde yapmadığım egzersiz kalmadığı halde gram terlemeyen ben resmen su içindeyim.acaip bir ter attım bide bi mutluluk var anlatamam :)
1 hafta bu şekilde denicem. acaip kararlıyım ne kaybederimki zaten eğlenceli. yediklerimede dikkat etcem 6 ya kadar sevdiğim şeylerden azar azar tüketcem. Akşam 6 dan soonrada yine green island form çayı ve meyve illa çok acıkırsam grissiniyle yok iilla ölüorum açlıktan dersem yarım tabak çorba içerim o kadar ama bol bol su günde en az 2 litre. neyse fazla uzattım.
Kızlar hadi beraber zayıflayalım ney kaybederizki 1 haftacık denicez hem benide yalnız bırakmayın birbirmize destek olursakdahada başarılı oluruz :)[/B( bu arada isim verdim cayda ama umarım reklam amaçlı sayılmamıştır. :54:

merhaba aramıza hoşgeldin canım
63 kilo ile zayıflama hapımı içiyorsun ozaman biz neyapalım:1: boyun kaçtı acaba
bence zayıflamada ilacın cayın vb şeylerin pek etkisi olmuyo helehele ilaçların yanetkisi çok bekarken ablama lahana kapsülü almıştık ben tek içmem dedi benimde 3 4 kilo fazlam vardı hadi birlikde içelim dedim hergece aynı saatde uykum kaçıyo sabaha kadar uyuyamıyordum bi ter bi terr sonra bide sitres sinir unutkanlık. bide çalışıyordum ozaman çok sorun yaratmıştı bana 2 3 gün sonra eve gittiğimle hapı çöpe attığım bir olmuştu ablamada içirmemiştim
zayıflamak için insanın sadece iradeye ihtiyacı var ve kendi kafasında tamam ben zayıflıcam demesi gerekiyoo
sağlıklı bişekilde 3+3 beslendiğin sürece günde 2 2buçuk litre suda içtiğin sürece bide sporunuda aksatmadığın sürece çok güzel zayıflıyorsun ben yeşil çay içiyorum çok faydasını görüyorum
caydacım benden bukadar:1:

boyum 1.63 görünüşte fazla kilom yok ama o göbeğim ah o beni benden alan göbeğim :D bende bi hap kullandım Allahm o ne sinir stress uykusuzluk dedim heralde ben menepoza girdim falan:D vesselam bi türlü zayıflayamadım zayıflasamda hep iki katı geri aldım. bu şekilde zayıflarım die düşünüorum. şuan açlıktan ölcem ama yok yemicem bi elma yicem şimdi :)

aramıza hoşgeldin canım....
inşallah istediğin kg ya ulaşırsın....evin içinde dans etmek çok güzel bişey:)bendeyapmıştım eskiden ama şimdi cocuklarla olmuyo:))))
kg verme haplarına çok karşıyım ucunda bile bile ölüm olduğu için siddetle kınıyorum aslında hepsi para tuzağıııı sakın kanmayın diyorum vaad ettikleri kg ya ulaşamıyorsunuz bile sinir stress uykusuzluğunuzda arkadaşımısın anlattığı gibi cabası....
buraya yazmakla doğru yoldasın bence benden sana full destek ne sormak istersen her zaman yardımcı olurum....şimdiden sana başarılar menülerin devamını bekliyorum...:52:

Bursa 86 desteğin için çoook teşekkür ederim.. eveeet gelelim bugün nasıl sabrettiğimee;
akşama doğru aşırı bir açlık hissim oldu bende patates haşladım yeşillikle 3 damla zeytin yağı elma sirkesi vs. güzel bi salata yaptım onu yedim bide tekrar ggreen island form çayı içtim ve su. akşam sözlümün rejimimi bozma çabalarıyla bi lokma dürüm yedim (nasıl sabretmişim yaa bide ben hemde dürümeee :D) bide çay içtim. Yalnız dikkat ettiğim bişi var ben bu çayı içince canım hiç bşi istemiyor. nasıl oluyo anlamıorum ama tokluk hissi verio gerçekten... bakalım yarın nasıl olcak her yediğimide yazıorum.ama böle daha bi ikna edici oluyo sonuçta arkadaşım gofret verdi yemem için. yok dedim rejimdeyim. valla açıkçası içimden geçen tek şey kadınlar klübüne bunu yazarsam bu ne perhiz bu ne lahana turşucu dicekler etkisi oldu. sabırlıyım zayıflıcam ama :)

Bursa 86 desteğin için çoook teşekkür ederim.. eveeet gelelim bugün nasıl sabrettiğimee;
akşama doğru aşırı bir açlık hissim oldu bende patates haşladım yeşillikle 3 damla zeytin yağı elma sirkesi vs. güzel bi salata yaptım onu yedim bide tekrar ggreen island form çayı içtim ve su. akşam sözlümün rejimimi bozma çabalarıyla bi lokma dürüm yedim (nasıl sabretmişim yaa bide ben hemde dürümeee :D) bide çay içtim. Yalnız dikkat ettiğim bişi var ben bu çayı içince canım hiç bşi istemiyor. nasıl oluyo anlamıorum ama tokluk hissi verio gerçekten... bakalım yarın nasıl olcak her yediğimide yazıorum.ama böle daha bi ikna edici oluyo sonuçta arkadaşım gofret verdi yemem için. yok dedim rejimdeyim. valla açıkçası içimden geçen tek şey kadınlar klübüne bunu yazarsam bu ne perhiz bu ne lahana turşucu dicekler etkisi oldu. sabırlıyım zayıflıcam ama :)

:)))evet o yeşil çaylar tok tutuyo kalori yakmana yardımcı oluyo artı wc ye gitmen daha kolaylaşıyo....bu arada bugünkü menünde neler var?

canım sen yedıklerını yaz buraya hem daha cok heveslenırsın hemde bu ıste tecrubelı olan arkadaslardan tavsıye alabılırsın.sakın bişey yedıgın zamanda moralın bozulmasın dıger öğunde daha az yersın yada kalorısı dusuk birşey yersın.sabahları sırkelı suda ıcebılırsın ozellıkle karın ve bel bolgesındekı yagları erıtıyor ve bıberıye cayı oda yağ yakma ozellıgı var.

yaaaa bugün unuttm mc donalds tan menü yedimm varyaaa nasıl unuttum bilemiorum yaa ama akşam yemedim kızlar açım yanii birazdan form çayımı iççem umarım başarrırım yaa destekleriniz için çok sağolun böyle insan kendini daha iyi hissediyor... çoköptüm sizleri

Back
X