bu defa olmazsa da pes edeyim artık

princesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
1.946
1.072
198
Ankara
sürekli başlayıp yeniden olduğum yere dönüyorum. çok değil ama oynayan bir beş kilom var. fazlasını ne verebildim ne aldım.

57-62 arasında dolanıyorum.

geri geldim. ne güzel 57'lere düşmüştüm gene naptıysam almışım.
iki gün önce falan 61 çıktım hemen diyete başladım. sanırım 60 sınırından inmeye başlarım artık. tartılmadım bugün. moralim bozulmasın dedim. yarın kesin tartılırım ama. düzenli tartılıyorum her sabah.

intermittent fasting yapıyorum, sadece öğlen 12 ve akşam 8 arasında yemek yiyorum. abur cuburu kestim yani. güniçinde de çok yemiyorum. bugün 12'de iki yumurta, birkaç diyet bisküvi yedim. şekersiz kahve içtim.
akşam da spor yapıyorum, l karnite diye gnc'den satılan üründen aldım, yağ yaktırıyormuş ama spor yaparsan. benim yağ oranım yüksekti bu da işime yarar gibi geliyor.

öyle işte. yeniden 57'leri görecek miyim acaba... sonra 55 falan... 50'ye kadar küçük hedefler koyacağım kendime.

ilk hedefim (şimdi 60 diye düşünelim) 58...

her sabah greyfurt suyu içiyorum, şekersiz kahve ve 9'lu bitki çayı da içiyorum.

sanırım vücudum benden çıktı, çünkü sadece diyet için faydası olan -sağlıklı- şeyleri yiyip içiyorum iki gündür.

neyse iradeli başladım baya. buraya her gün yazayım.

tarihli gideyim:
16 mart sabahı. 61 kilo.
12'de çok az levrek, bir dilim ekmek. akşam mercimek çorbası yanında az bi gevrek, turşu;
sonrasında l karnite içip az zaman geçirip, 40 dakika spor.

sonrası uyku. birbuçuk litreye yakın su. yatarken falan tekrar tekrar su.
vücudum benden çıktı gibi hissettim, midem alakasız şeylerle dolu gibi ama hafif bi doluluk.
bir de güniçinde iki sade kahve, bir 9'lu bitki çayı.

normalde iki hafta sabretsem en azından ideal kiloma geleceğim ama neyin iradesizliği bu anlamıyorum. çok yemek yiyen biri de değilim günboyu aç bile durabilirim ama sevdiğim yemek oldu mu gözüm dönüyor. bir de stresli isem çok atıştırıyorum çekirdek, çikolata o bu. son ankara'daki olaylar da iyi sarstı. fazla fazla yedim. hadi artık direnelim.

intermittent fasting önceden yaptın mı? Ben de şu an 14.30 20.00 arası besleniyorum.Ama iki öğün yiyiyorum.Seni takip edeceğim.Günlüğün hayırlı olsun canım.

intermittent fasting önceden yaptın mı? Ben de şu an 14.30 20.00 arası besleniyorum.Ama iki öğün yiyiyorum.Seni takip edeceğim.Günlüğün hayırlı olsun canım.

yaptım if diyetini. bana en çok yarayan o oldu sanırım, hızla kilolar gitti vücut hemen kendini toplamıştı.

şimdi tekrar başladım mecbur. bazısı der ya öğün atlamayın, yok kahvaltı önemli falan. sanırım o alışma tarzına bağlı. ben gençliğimden beri sabahları bir şey yemezdim hep fittim. ne zaman ki kahvaltı öğle falan başladım almaya da başladım.

senin saatler çok sıkıymış yalnız. benimki 12-20 arası 8 saat. gerçi 12.30 gibi yiyorum, 19 gibi kesmiş oluyorum.
iki gündür yapıyorum. son tartıldığımda dört beş gün önce 61.7 çıkmıştım. bugün 60.04 çıktım.

yalnız inanılmaz su içiyorum. dün akşam acıktım mesela 9 gibi, beş bardak falan su içip midemi doldurdum.

if ile sende kilo gitti mi peki?

yaptım if diyetini. bana en çok yarayan o oldu sanırım, hızla kilolar gitti vücut hemen kendini toplamıştı.

şimdi tekrar başladım mecbur. bazısı der ya öğün atlamayın, yok kahvaltı önemli falan. sanırım o alışma tarzına bağlı. ben gençliğimden beri sabahları bir şey yemezdim hep fittim. ne zaman ki kahvaltı öğle falan başladım almaya da başladım.

senin saatler çok sıkıymış yalnız. benimki 12-20 arası 8 saat. gerçi 12.30 gibi yiyorum, 19 gibi kesmiş oluyorum.
iki gündür yapıyorum. son tartıldığımda dört beş gün önce 61.7 çıkmıştım. bugün 60.04 çıktım.

yalnız inanılmaz su içiyorum. dün akşam acıktım mesela 9 gibi, beş bardak falan su içip midemi doldurdum.

if ile sende kilo gitti mi peki?
Ben geçen hafta karatay tarzı beslendim.Ama yeme saatlerim dediğim gibi 14.30 ve 20.00 arasıydı.1.100 gitti ve ben kilo vermede zorlanan bir insanım.Bu hafta kilo vermedim 300 gram aldım.Bu hafta sporada başlayacağım,bakalım kilo gidecek mi?

dün yazamadım hemen bugun yazayım.
61.7'den düşüyorum.
dün 60.04 çıkmıştım
bu sabah ise 60.08
umarım su tutmuştur vücut.

12 ve 8 arası besleniyorum ve genelde sağlıklı besinler. çorba, balık ton balığı vs.

şimdi de kahvaltı öğünümü yedim köfte yedim. akşama da hafif geçiştireceğim.

pazartesiye biraz azalmış olsam ne güzel olacak.

Bu diyet tarzını ilk defa duydum takipdeyim ve araştıracağım ;)

şimdi de şeker yemeyerek ve yağdan uzak durararak diyete başladım. çünkü tekrar 62.7'ye kadar çıktım. bu sabah 60.8'im üç gündür ağzıma doğru düzgün bir şey girmiyor yaşayacak kadar yiyorum yani sadece ve oldukça sağlıklı.
normalde light kola her gün içerdim onu bile sıfırladım. paketli gıdalar yok. yoğurt yulafımı yiyeceğim şimdi.

mutsuz ama zayıf olacağım... direnmem lazım.

yazınca insan daha da gaza geliyor. o yüzden yazayım. bak bu sabah öğününü başarıyla atlattım. yoğurt ve yulaf yedim yanında bol su. şimdi bitki çayı içiyorum. canım bir şey istemiyor ofistekiler köfte falan söyledi gerek yok.
biraz enerjim düştü gibi hissediyorum, bir de gerginlik var. ama onu dışında durum güzel. üç gün oldu tam üç gün. bir hafta bile beni istediğim yere çok yaklaştıracak

gene kötü gitmedim. dün sadece yulaf yoğurt akşamında tavuk ve pastırma yedim. bugün sabah ton balıklı sandwic yedim yani az da olsa ekmek girdi vucuda.
bu sabah tartıldığımda 60.6 idim. bir günde 0.2 eksilmiş sadece. ama dört gün olarak baktığımda iyi bir rakam. 2.1 kilo gitmiş oluyor. direnmek lazım ama cidden yoruldum:)

günaydın günaydıın.
hem mutsuz hem mutlu bi sabah.
dün yani 24 nisan sabahı 59.6 ile uyandım mmh süperdi.
ama dün biraz yedim ve çok su içtim. aşırı aşırı.

bu sabah 25'i sabahı 61.3 kalktım.

yani düşüş var ama sabitleyemedik.
kaldığım yerden devam edeceğim, iki güne yine 59'lara düşerim. sonra da hedef sayımı değiştirip 58 yapıcam. önce bu 59'a düşeyim de.

biraz zaman geçti ama 60-60.05 arasında dolanıyorum. son üç gündür daha sıkı diyetteyim. şekeri kestim yine. midem hafifledi resmen şu an.
bakalım bu hafta 58lere insem ah ah

Back
X