Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım değere çok takılma, kese görününce ikiz gebelik olup olmadığı anlaşılır.İyi akşamlar hanımlar, salı günü doktora gideceğim, henüz hiç gitmedim..
Gebeliğimi geçen hafta öğrendim.. Bugün değer katlanmış mı diye kan verdik,
sonucum şöyle; 2927,72
Sizce değerim nasıl?
İlk hamileliginizde bebeginizi sag salim kucagınıza almışsınızdır umarım ikiz miydi peki cinsiyeti ne oldu merak ettimMerhaba arkadaşlar
Yıllar sonra yazmak bir garip geldi..
İçimde bi' garip oldu desem yeridir..
Hamileyim ilk değerim 9bin küsur
İkinci kan değerim 16 bin
Ve çok şükür bugünlere...
İlk hamileliginizde bebeginizi sag salim kucagınıza almışsınızdır umarım ikiz miydi peki cinsiyeti ne oldu merak ettim
Üzüldüm canım ilk gebeligin için çok zor olmalı ama Rabbim o zaman nasip etmediğini simdi nasip etmiş ne güzel demekki dogru zamanı buymuş canım inşallah bebeklerini sag salim alırsın kucagınaİlk hamileliğimde gebelik ilerlemedi.
İkiz gebeyim şu anda..
Ben neler okuyorum şuanda... çok çok çok güzel haber ikizlerine hamilesin demekAllah razı olsun
Henüz çok yeni.
Cinsiyeti belli değil..
Amin inşallah
Sizin cinsiyeti belli mi?
Tebrik ederim inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur miniklerinizi. İlk yazınızı 2015 yılında yazmışsınız. 5 yıl sonra mı hamile kaldınız ? Benim de kürtajımın üzerinden neredeyse 3 yıl geçecek bir daha hamile kalamadım. Sorma amacım o yüzden. Bir de doğal yolla mı hamile kaldınız ?İlk hamileliğimde gebelik ilerlemedi.
İkiz gebeyim şu anda..
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Doğal yolla mı ikiz gebe kaldınzİlk hamileliğimde gebelik ilerlemedi.
İkiz gebeyim şu anda..
Ben neler okuyorum şuanda... çok çok çok güzel haber ikizlerine hamilesin demek
RABBİM SAĞ SALİM kucağınaa almayı nasip etsin. Kaç haftalıksın![]()
Tebrik ederim inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur miniklerinizi. İlk yazınızı 2015 yılında yazmışsınız. 5 yıl sonra mı hamile kaldınız ? Benim de kürtajımın üzerinden neredeyse 3 yıl geçecek bir daha hamile kalamadım. Sorma amacım o yüzden. Bir de doğal yolla mı hamile kaldınız ?![]()
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Doğal yolla mı ikiz gebe kaldınz
Canım tebrik ederim çok sevindimEvet tamamen doğal..
İki kere tüp bebek denemiş ve olmamış biri olarak bu sonuca bizde çok şaşırdık ..
Rabbim ol dedi oldu çok şükür...
Canım tebrik ederim çok sevindimSağlıkla kucağına alırsın inşaallah
![]()
Evet canım ikizlerim varOy Nevrestem senin de ikizlerin vardı değil mi
Çok teşekkür ederim amin inşallah..
![]()
Evet canım ikizlerim var15.5 yaşındalar
Çok sevindim inşaallah her şey yolunda gider![]()
Rabbim ol dedi mi gerisi mühim değilAmin inşallah Nevrestem
Çok şükür bir ara umudum tamamen bitmişti..
Rabbim en güzel şekilde dualarima karşılık verdi.. Herkes tüp bebek saniyo ama değil..![]()