Bu değerle çoğul gebelik olabilir mi, bakar mısınız?

Canım inşallah sağ salim kucağına alırsın kendine çok dikkat et. Yardımcın varmı. Doktorun ne dedi yat dinlen veya normal hayatına devam et ?

Maalesef yine olmadı..
Gebelik devam etmedi..
Canım çok çok üzüldüm. Şu an çok üzgün bi haldesindir ne desek boş biliyorum hiç bişey bu acıyı hafifletemez ama İnan geçecek Allah’ın izniyle daha önce hamile kalmışsın yine kalacaksın bebeklerini kucağına alacaksın bu zorlu günler hep arkada kalacak. Allah güç kuvvet versin sabır versin sağlığına çok dikkat et. 💚

Canım çok çok üzüldüm. Şu an çok üzgün bi haldesindir ne desek boş biliyorum hiç bişey bu acıyı hafifletemez ama İnan geçecek Allah’ın izniyle daha önce hamile kalmışsın yine kalacaksın bebeklerini kucağına alacaksın bu zorlu günler hep arkada kalacak. Allah güç kuvvet versin sabır versin sağlığına çok dikkat et. 💚

Allah razı olsun arkadaşım, çok teşekkür ederim.
İlk bebeğimi erken doğumla kaybettim.
Bu da düşük oldu..
Bir zamanı var sanırım..

Allah razı olsun arkadaşım, çok teşekkür ederim.
İlk bebeğimi erken doğumla kaybettim.
Bu da düşük oldu..
Bir zamanı var sanırım..
Kesinlikle öyle. Hepimiz için bir zaman var ve biz o zamanı doldurmaya çalışıyoruz. Elbetteki zor oluyor. Kimi hiç hamile kalamamakla, kimi kalıp düşük yapmakla sınanıyor. Umarım en kısa zamanda biter sıkıntılı günler. Bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı olsun inşallah Nur topu gibi kucağınıza gelsin bebişiniz/bebişleriniz..

Back
X