Merhabalar hanımlar,
2 senelik evli 33 yaşında bir kadınım.
Evliligimin ilk aylarında 8 haftalık bir düşük yaşadım. Sonrasında, bebek sahibi olmayi çok istedigim halde bir takim sikintilardan dolayı hep korundum. Yeni karar verdik ve korunmayı bıraktım.
Hem kontrol amacli hem de bir kaç aydir regli miktarimda azalma olduğu icin doktora gittim.
Doktor vajinal muayene yapti ve ilk söylediği "yumurta kaliten pek iyi değil hamile kalmak istiyorsan doğal yoldan çok zamanın yok şu şu testleri yap getir" bir de rahim filmi istedi.
Dun hsg çektirdim ve tahlil sonuçlarını aldım.
Dunden beri internetten araştırıyorum, özellikle FSH değerim çok kotu.
Salı günü doktorla görüşeceğim.
İçim hiç rahat değil sanıyordum ki hiç sorun olmadan hamile kalabilirim.
Bu süreçleri yaşayanlar bir göz atabilir misiniz, benzer değerleri olup hamile kalanlar var mı?
*Amh testinin sonucunu alamadım henüz.
FSH: 16,7
Prolaktin: 11,5
Estradiol: 34,50
TSH: 1,973
FT4: 16,21
Açlık kan şekeri: 97
İnsülin3: 9,91
Homa IR: 2,37
Teşekkürler.
2 senelik evli 33 yaşında bir kadınım.
Evliligimin ilk aylarında 8 haftalık bir düşük yaşadım. Sonrasında, bebek sahibi olmayi çok istedigim halde bir takim sikintilardan dolayı hep korundum. Yeni karar verdik ve korunmayı bıraktım.
Hem kontrol amacli hem de bir kaç aydir regli miktarimda azalma olduğu icin doktora gittim.
Doktor vajinal muayene yapti ve ilk söylediği "yumurta kaliten pek iyi değil hamile kalmak istiyorsan doğal yoldan çok zamanın yok şu şu testleri yap getir" bir de rahim filmi istedi.
Dun hsg çektirdim ve tahlil sonuçlarını aldım.
Dunden beri internetten araştırıyorum, özellikle FSH değerim çok kotu.
Salı günü doktorla görüşeceğim.
İçim hiç rahat değil sanıyordum ki hiç sorun olmadan hamile kalabilirim.
Bu süreçleri yaşayanlar bir göz atabilir misiniz, benzer değerleri olup hamile kalanlar var mı?
*Amh testinin sonucunu alamadım henüz.
FSH: 16,7
Prolaktin: 11,5
Estradiol: 34,50
TSH: 1,973
FT4: 16,21
Açlık kan şekeri: 97
İnsülin3: 9,91
Homa IR: 2,37
Teşekkürler.