Bu derdime derman olcak bi çözüm yokmudur sizce:((

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Arkadaşlar mrb lutfenn bana bir carre:( benm kafa derim sürekli kasiniyo ve irili ufakli pullar dokuluyo artık bıktm bu durumdan, doktora gittim sampuan verdi ketoral adi onuda kullandm.ama nafile gitmiyoo:(losyonlar,hic bir şekilde bitmiyo,azaliyo ama gitmiyo kaç seneden beri bu sorunu yaşıyorum milletin yannda kendimi durduramıyorum bitli gibi kasıyorum kafamı bana bi garip bakiyolar kendime engel.olamiyorum:( bu durumu yaşayanlar varmı ya da kurtulan :(

Benim eşimde de vardı böyle bir problem. Sizin kullandığınız sampuandan kullandı. Bide şu maskeyi yapıp 45 dakika bekletip yikiyoruz.
1 çay bardağı ev yoğurdu
1 yumurta
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Bademyagi
Elma sirkesi
Bunu 2 kişi yapıyoruz biz. Ölçüyü yarım yapabilirsiniz.
Şifa olsun..

Şampuan olarak kesinlikle kimyasal samouan kullanmayın, onun dısında hindistancevizi yagını haftada 1 ya da 2 kez kullanın. Durulama suyuna elma sirkesi karıstırın. Ve doktorunuzu dinleyin =) geçmiş olsun.

Benim eşimde de vardı böyle bir problem. Sizin kullandığınız sampuandan kullandı. Bide şu maskeyi yapıp 45 dakika bekletip yikiyoruz.
1 çay bardağı ev yoğurdu
1 yumurta
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Bademyagi
Elma sirkesi
Bunu 2 kişi yapıyoruz biz. Ölçüyü yarım yapabilirsiniz.
Şifa olsun..
Işe yariyimu eşiniz kurtuldum peki :( bide sedef de değil bu başka bisey ya bir turlu anlam veremiyorum geçmek bilmiyo

Şampuan olarak kesinlikle kimyasal samouan kullanmayın, onun dısında hindistancevizi yagını haftada 1 ya da 2 kez kullanın. Durulama suyuna elma sirkesi karıstırın. Ve doktorunuzu dinleyin =) geçmiş olsun.
Bana yazdığı sampuan kimyasal yani geçer gibi oluyo ama gecmiyo:(

Böyle durumlarda saçı nemlendirmek lazım. Arkadaşların dediği gibi zeytinyağı yada hindistancevisi yağı bencede çok işe yarar.

Doktor sitresten olur ddi.ama hiç bir şekilde yok edemiyorum:KK43:Yani olmuyo bitmiyo kasinmaktan bıktım artık:KK43:
Bende de var aynı sorun.Stress dedi doktor.Ketoral sampuan bana da çare olmadı.Üstelik bulaşıcı sanırım.Kızım benim taragimi kullandı onda da var şimdi.Konazol şampuani denemedim,çok iyi diyorlar.Yarın alıp denicez bakalım.

Bende de var aynı sorun.Stress dedi doktor.Ketoral sampuan bana da çare olmadı.Üstelik bulaşıcı sanırım.Kızım benim taragimi kullandı onda da var şimdi.Konazol şampuani denemedim,çok iyi diyorlar.Yarın alıp denicez bakalım.
Bende aliyim ozamn eczanedenmi alcaksn,ben kaç seneden beri bu durumdan kurtulamıyorum sizinkide aşırı kasiniuormu peki

Bende aliyim ozamn eczanedenmi alcaksn,ben kaç seneden beri bu durumdan kurtulamıyorum sizinkide aşırı kasiniuormu peki
Evet eczaneden alıcam.Kaşınıyor tabiki.Hatta bu illetten sonra el yıkama müptelalığı başladı bende.Çünkü kasidikca tırnak aralarına doluyor kafa derisi..Berbat bişey!

Back
X