- 17 Şubat 2018
- 20
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi gulperininkedisi
merhaba sevgili kk hanımları, 2012 den beri takipteyim siteyi kimi zaman yararlı kimi zaman zararlı bilinir site ama bana yarar noktasında ben sizden destek bekliyorum, evli ve bir evlat annesiyim. Kızken de hep adet düzensizliğim vs vardı bu sebeple çok tedavi de gördüm ama buna rağmen bir evlat sahibi oldum şükür. 6 yaşında bir beyefendim var şimdi ellerinizden öper:)
Şimdi hanımlar ben hep 65 ki kilolardaydım dr zayıfla dedi 50 ye düştüm pilates ve diyet ile sonra gebe kaldım , 95 ile Doğum yaptım, sonra da emzirme pilates yine 4 ayda 58 de idim senelerce, 3 sene emzirdim, ardından stresli iş yaşamı başladı, ben geçen seneki streslerden yine adet düzensizliğine başladım malesef
ve sonuç 73 kg boy 1.69 bu arada şişman değil ama o yolun başındayım ve bacaklarımda şu aşağıdaki şeyler çıktı 1 aydır ne ola bu kilodan mı, stresten mi , 1 aydır kullandığım prozac şuruptan mı neden olur sizce deneyim varsa bir deyin bana nolur zaten şu kilolar aynaya küsmeme gardrobumdaki o şahane kıyafetlerime melül melül bakmama sebep oluyor bir de leke çıktı başıma psikolojim çok bozuldu yardım nolur nedir bu çıkan ağrısız şeyler bacaklarımda ve yayılıyor
((
Şimdi hanımlar ben hep 65 ki kilolardaydım dr zayıfla dedi 50 ye düştüm pilates ve diyet ile sonra gebe kaldım , 95 ile Doğum yaptım, sonra da emzirme pilates yine 4 ayda 58 de idim senelerce, 3 sene emzirdim, ardından stresli iş yaşamı başladı, ben geçen seneki streslerden yine adet düzensizliğine başladım malesef