Bu derdin bir caresi yok mu ?

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Arkadaslar merhaba benim 4ay sonra dugunum var nisanlm askerden geldi ve daha is bulamadı kucuk bi yerde yasıyor ve is imkanları malesef az il ozel idareye girecekti nisan ayının basında ama odenek bekliyolarmıs ondan ses soluk yok ayrı sehirlerdeyiz bende bunalıyorum o da.onun psikolojisi daha kotu mayısta da bisey cıkmazsa intihar ederim diyor cok korkuyorum.destek olmaya calısıyorum ama uzaktan ne kadar olursa artık. nefes alamıyorm cok bunaldım allahım insallah yardım eder. Sizinlede dertlesmk istedim arkadaslar durum bu allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Bu arada ben calısıyorum cevap yazamazsam kusura bakmayım dualarınızı bekliyorum.

Nisanlinizin eğitimi ne? Zor bir durum Allah yardımcısı olsun. Ben 1.5 sene işsiz kaldım çok zor bir donemdi. Sorumluluklari olan bir erkek için çok daha zordur. En çok siz destek olmalısınız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dert etmeyin, biz evlenince eşim işi bırakıp benim olduğum yere geldi ve iş bulamadı. askere gitmeden önce 6-7 ay çalışamadı. askerden yazın dönecek, muhtemelen yine iş bulamayacak.
erkekler için biraz bunaltıcı oluyor.
çevre de sürekli laf söylüyor, ama biz takmıyoruz, bu esnada ehliyet aldı, sertifikalar aldı, kpss ye hazırlanıyor. artık olmazsa da olmaz yani napalım. küçük yerlerde malesef zor iş bulmak.

4 ay sonra dügün var ve es adayinizin isi yok
pardon ama neden bu kadar acele ediyorsunuz
evleneceginizin kisinin isi gücü saglam olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…