Bu derece korkmam normal değil

bu kadar abartma herkes insan..
sevgilin de öyle olacak doğruları yanlışları olacak insanları gözünde büyütme abartma onları çok çok özel yerlere oturtma
o zaman daha rahat edersin :)

Ben ilişkiden çok korkuyorum . Biriyle sevgili olmaktan .. Hayatıma devam edemiyorum ne zaman sevgilim olsa panikliyorum . Ayrılırsam çekeceğim acıları düşünmeye başlıyorum veya aldatırsa kavga edersek kafamdan bunları atamıyorum. Kimseyi zaten kolayca hayatıma alamam da . En son birine zar zor inanıp güvendim o da istediğim gibi cıkmadı ayrıldık yine kendimi hasta ettim kendim ayrılmama rağmen. Naasıl bir psikolojidir inanın bilmiyorum ama gözümde çok büyütüyorum bu konuyu. Hadi şimdilik geç dğeil daha 22 yaşındayım ama bu psikolojiyle ne olacak ilerde hiç evlenemezsem :/ Bu şekilde olup aşanlar varmı..
BDV okumayi birak.

bu kadar abartma herkes insan..
sevgilin de öyle olacak doğruları yanlışları olacak insanları gözünde büyütme abartma onları çok çok özel yerlere oturtma
o zaman daha rahat edersin :)

Yapamıyorum ki psikolojik kaygı bozukluğu var bende ama en cok bu konuda..

Ben ilişkiden çok korkuyorum . Biriyle sevgili olmaktan .. Hayatıma devam edemiyorum ne zaman sevgilim olsa panikliyorum . Ayrılırsam çekeceğim acıları düşünmeye başlıyorum veya aldatırsa kavga edersek kafamdan bunları atamıyorum. Kimseyi zaten kolayca hayatıma alamam da . En son birine zar zor inanıp güvendim o da istediğim gibi cıkmadı ayrıldık yine kendimi hasta ettim kendim ayrılmama rağmen. Naasıl bir psikolojidir inanın bilmiyorum ama gözümde çok büyütüyorum bu konuyu. Hadi şimdilik geç dğeil daha 22 yaşındayım ama bu psikolojiyle ne olacak ilerde hiç evlenemezsem :/ Bu şekilde olup aşanlar varmı..
Kaç yaşında evlenmeyi planlıyorsun ?

ilişkilere karşı paranoyak ve güvensiz bir yapınız var.. birinci tavsiyem insanlara değil kendinize güvenin, ikinci tavsiyem bir şeylerin yolunda gitmemesinden, üzülmekten ve aldatılmaktan korkmayın.. aldatan her zaman kendini aldatır

ilişkileri elbise gibi düşünün.. üzerinize giymeden size olup olmayacağını, yakışıp yakışmayacağını bilemezsiniz.. üzerinize olmadığı için almadığınız elbiseler gibi, denediğinizde size uymayan ilişkilerde olabilir, bu çok normal.. birkaç elbise denemiş ve üzerinize olmamış olabilir ama bunun için elbise giymekten vazgeçilmez ki, deneye deneye bulursunuz hiç biri de üzerine yapışmaz ;)

ve unutmayın ki ; hiç kimse mükemmel değildir belki siz de bir başkasına uymayacaksınız ama bunu denemeden o da bilemez..

Böyle düşündüğün sürece düşündüklerini kendine çekersin. Biraz olumlu olmaya çalış.

Canım çok iyi anlıyorum seni .Bu durumun tamamen çevreye güvensizliğinden kaynaklı .Ama korkma .Neyden neden korkacaksın ki .Karşına güvenilir dürüst biri çıkarsa yoluna mutlu devam edersin ,yok kötü biri çıkarsa kaybeden de o olur .Bir şey için kaygılanmana gerek yok .Hayat bu iyisi de çıkıyor insanın karşısına kötüsü de.

Back
X