- Konu Sahibi karbeyaz00
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BDV okumayi birak.Ben ilişkiden çok korkuyorum . Biriyle sevgili olmaktan .. Hayatıma devam edemiyorum ne zaman sevgilim olsa panikliyorum . Ayrılırsam çekeceğim acıları düşünmeye başlıyorum veya aldatırsa kavga edersek kafamdan bunları atamıyorum. Kimseyi zaten kolayca hayatıma alamam da . En son birine zar zor inanıp güvendim o da istediğim gibi cıkmadı ayrıldık yine kendimi hasta ettim kendim ayrılmama rağmen. Naasıl bir psikolojidir inanın bilmiyorum ama gözümde çok büyütüyorum bu konuyu. Hadi şimdilik geç dğeil daha 22 yaşındayım ama bu psikolojiyle ne olacak ilerde hiç evlenemezsem :/ Bu şekilde olup aşanlar varmı..
o ne demekBDV okumayi birak.
Bir Derdim Var.o ne demek
bu kadar abartma herkes insan..
sevgilin de öyle olacak doğruları yanlışları olacak insanları gözünde büyütme abartma onları çok çok özel yerlere oturtma
o zaman daha rahat edersin :)
Bir Derdim Var.
Icinde bulundugumuz alt forum. :)
Sakınılan göze çöp batarmış
Oluruna bırak, birlikte olmak da, ayrılmak da insana dair şeyler
o zaman psikoloğa gitmelisin çünkü abartmışsın bence açıkçası...Bırak demekle bırakılsa..
Gerçekten aşık olunca aklınız kenara çekilir:)Burayla ilgisi yok emin ol. Yapım böyle yıllardır liseden beri ya tam olsun ya hiç kafasındayım. Kendimi dizginleyeöiyorum cok kasıyorum.
gidiyorum.. fakat benim gibi olan var mı onu merak ediyorumo zaman psikoloğa gitmelisin çünkü abartmışsın bence açıkçası...
Gerçekten aşık olunca aklınız kenara çekilir:)
Kaç yaşında evlenmeyi planlıyorsun ?Ben ilişkiden çok korkuyorum . Biriyle sevgili olmaktan .. Hayatıma devam edemiyorum ne zaman sevgilim olsa panikliyorum . Ayrılırsam çekeceğim acıları düşünmeye başlıyorum veya aldatırsa kavga edersek kafamdan bunları atamıyorum. Kimseyi zaten kolayca hayatıma alamam da . En son birine zar zor inanıp güvendim o da istediğim gibi cıkmadı ayrıldık yine kendimi hasta ettim kendim ayrılmama rağmen. Naasıl bir psikolojidir inanın bilmiyorum ama gözümde çok büyütüyorum bu konuyu. Hadi şimdilik geç dğeil daha 22 yaşındayım ama bu psikolojiyle ne olacak ilerde hiç evlenemezsem :/ Bu şekilde olup aşanlar varmı..
Gözleriniz tamamen kör olmaz ama aşk sizin tasalarınızı siler gider:)Güzel bir yorumdu tesekkürler. Fakat bu da tehlikeli değilmi sonucta gözün kör oluyor yine üzülebilirsin
Böyle düşündüğün sürece düşündüklerini kendine çekersin. Biraz olumlu olmaya çalış.Ben ilişkiden çok korkuyorum . Biriyle sevgili olmaktan .. Hayatıma devam edemiyorum ne zaman sevgilim olsa panikliyorum . Ayrılırsam çekeceğim acıları düşünmeye başlıyorum veya aldatırsa kavga edersek kafamdan bunları atamıyorum. Kimseyi zaten kolayca hayatıma alamam da . En son birine zar zor inanıp güvendim o da istediğim gibi cıkmadı ayrıldık yine kendimi hasta ettim kendim ayrılmama rağmen. Naasıl bir psikolojidir inanın bilmiyorum ama gözümde çok büyütüyorum bu konuyu. Hadi şimdilik geç dğeil daha 22 yaşındayım ama bu psikolojiyle ne olacak ilerde hiç evlenemezsem :/ Bu şekilde olup aşanlar varmı..
Ben ilişkiden çok korkuyorum . Biriyle sevgili olmaktan .. Hayatıma devam edemiyorum ne zaman sevgilim olsa panikliyorum . Ayrılırsam çekeceğim acıları düşünmeye başlıyorum veya aldatırsa kavga edersek kafamdan bunları atamıyorum. Kimseyi zaten kolayca hayatıma alamam da . En son birine zar zor inanıp güvendim o da istediğim gibi cıkmadı ayrıldık yine kendimi hasta ettim kendim ayrılmama rağmen. Naasıl bir psikolojidir inanın bilmiyorum ama gözümde çok büyütüyorum bu konuyu. Hadi şimdilik geç dğeil daha 22 yaşındayım ama bu psikolojiyle ne olacak ilerde hiç evlenemezsem :/ Bu şekilde olup aşanlar varmı..