• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu dertle uğraşıp çözüm bulan varmı?

madambovary

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
77
55
3
40
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var eşim ayak bakımına çok önem verir ayağım çok kötü özgüvenim gitti sanki sol ayagımda siğil vardı küçüktü ama ayakkabının tam ayağıma vuran kısmında olduğu için büyüme yaptı kanayınca yada darbe alınca sürekli çoğalmaya başladı yazdan 1 seneden beri aşırı çoğaldı ve büyüdüler canımıda yakıyor orası ekstra birde görünüş olarak çol kötü duruyor. Verrutol almıştım siğil için ama hiçbir faydası olmadı ne olur siğil belasıyla uğrasıp kesin çözüm bulanlar yardımcı olun bana pskolojim bozuldu artık Şimdiden çok teşekkürler

Bir firmanın ürünlerinin işe yaradığını duymuştum ama reklam olur diye isim veremiyorum.

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var eşim ayak bakımına çok önem verir ayağım çok kötü özgüvenim gitti sanki sol ayagımda siğil vardı küçüktü ama ayakkabının tam ayağıma vuran kısmında olduğu için büyüme yaptı kanayınca yada darbe alınca sürekli çoğalmaya başladı yazdan 1 seneden beri aşırı çoğaldı ve büyüdüler canımıda yakıyor orası ekstra birde görünüş olarak çol kötü duruyor. Verrutol almıştım siğil için ama hiçbir faydası olmadı ne olur siğil belasıyla uğrasıp kesin çözüm bulanlar yardımcı olun bana pskolojim bozuldu artık Şimdiden çok teşekkürler

Yaktırıyorlar diye biliyorum ama tekrar çıkıyor diye duydum.
Benim ellerimde aşırı vardı 18 yalındayken. Ben bir bitki buldum sütü çıkıyor siğilleri geçiriyor dediler,sürdüm gerçekten de geçti bidaha da çıkmadı. Bütün parmaklarımda tırnak etrafında vardı. :110:
O bitkinin ismi ne diye sorarsan burda hiç görmedim.
Doğduğum ülkede baharda çıkan birşey o_O
Bir bakiym eğer bulabilirsem resmini gönderirim belki burda da vardır.

Cok dogru once doktora gitseniz.Baktin ilaclar fayda etmiyor.yakiyorlar sigilleri cildiye doktoru.Ya da bant veriyor uzun sure cikarmiyosun.Gecmis olsun

Cok dogru once doktora gitseniz.Baktin ilaclar fayda etmiyor.yakiyorlar sigilleri cildiye doktoru.Ya da bant veriyor uzun sure cikarmiyosun.Gecmis olsun
Çok teşekkür ederim dr yakınca yada dondurunca tekrar çıktığına ve çoğaldığına dair yorumlae okudum bir çok kişiden o yüzden kaçındım

Yaktırıyorlar diye biliyorum ama tekrar çıkıyor diye duydum.
Benim ellerimde aşırı vardı 18 yalındayken. Ben bir bitki buldum sütü çıkıyor siğilleri geçiriyor dediler,sürdüm gerçekten de geçti bidaha da çıkmadı. Bütün parmaklarımda tırnak etrafında vardı. :110:
O bitkinin ismi ne diye sorarsan burda hiç görmedim.
Doğduğum ülkede baharda çıkan birşey o_O
Bir bakiym eğer bulabilirsem resmini gönderirim belki burda da vardır.
Belki incir sütüdür:) herkes onu önermiş bende yaptım ama bir çözüm olmamıştı kurtulduğunuza sevındım çok kötü birşey gerçekten:)

Cildiyeye gidip islem yaptirabilirsin 2 kizim ve esimin ayaginda cikti verrutol kullandik gecti
Kucukken benim ellerimin ustunde birsuru vardi o zaman asit kullanirdik gecmezdi
Verrutol gibi bir ilac kullanmistim gecmisti
Hemde bayagi vardi
Bagisikligin dusukken cogalirmis bunlar

Bitki bu,ama aloevera,sarımsak bunların da iyi geldiğini okudum biraz önce. Onu da atıyorum

Eklentiler

• 955FC896-A595-4E4A-9E03-814A9D114E69.webp
    955FC896-A595-4E4A-9E03-814A9D114E69.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 145
aloe vera mantıklı geldi sarımsak da öyle. Bence dene hepsini :)

Eklentiler

• C677F0E1-CFD0-4322-B332-C16C55AE7835.webp
    C677F0E1-CFD0-4322-B332-C16C55AE7835.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 22
O bitkiye de yaşlılar siğil çiçeği dermiş :)
Ama gerçekten iki gün sürdüm ve küçülmeye başlamıştı. 1 haftada geçti hepsi. Üstelik asid bile geçirmemişti o siğilleri yapmadığım şeh kalmadı.
Rostopeasca adı,istersen googledan bir çevir buralarda çıkıyor mu

Cildiyeye gidip islem yaptirabilirsin 2 kizim ve esimin ayaginda cikti verrutol kullandik gecti
Kucukken benim ellerimin ustunde birsuru vardi o zaman asit kullanirdik gecmezdi
Verrutol gibi bir ilac kullanmistim gecmisti
Hemde bayagi vardi
Bagisikligin dusukken cogalirmis bunlar
Verrutol kullandım bir faydasını göremedim canım çok teşekkürler öneriler için ☺️

Back
X