bu diş ağrısı benı öldürüyor.......... bi fikir verin nolur

kontes24

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
108
1
16
Samsun
ya 3 aylık hamıleyım yarın doktrm dişime bi çözüm bulcak ama sabah olmaz ölüorm acıdan ağrıdan bi akıl verın karanfıl sarımsak gargara buz bı sprey vardı o zeytın parol yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkk geçmıo allahım sabır versin bana sabah olsun bı an önce akşam doktra gittim bişe yapamyız dıo delireceğimmmm dişim boğazım kulaklarımmmm her yerıme vurdu ağrısı DAYANAMIORMMMM ARTIKKK BU NE İLLET BİŞEYMİŞŞŞŞŞ ALLAHIM SABIR VERSİNNNN BANA YOKMU AKLINIZA GELEN Bİ ÇÖZÜM

Karanfili denedim demissin ama, bide boyle dene. 10 tane kadar karanfili ez, uzerine ilik su ekle demlensin, soguduktan sonra karanfilleri ayirip suyuyla gargara yap, kalan ezilmis karanfilleri de bi pecetenin icine koyup disinin uzerinde beklet. Beni tek rahat ettiren sey buydu 20 lik dis agrisinda, baya uyusturuyodu. Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin..

Arkadasim cok gecmis olsun, insallah en yakin zamanda sagliginiza kavusursunuz.
Bende dis agrisindan cok cekmis birisiyim.
Suan hamile oldugunuz icin uygulanabilecek seyler sInIrLI malesef.
Hem tuzlu suyla gargara, hem sirkeli suyla gargara ve hemde kaynamis karanfilli su ile gargara yapmaya devam edin bolca.
Ayrica agiz calkalama sivilari oluyor, iclerinde bir miktar alkol bulunuyor ancak onunlada yutmamaya dikkat ederek gargara yapabilirsiniz.
Tez zamanda iyilesmeniz dileklerimle.

Bir diş bir de kulak ağrısı fena :s
Limon çekirdeği ve nane çiğneyebilirsin.
Geçmiş olsun..

denım ne olacak belki bı umuttttttt çok saolllll cnmm

onlarıda dendem cnm çalkalama suları falan offf yındee saollll çok

ooff geçmiş olsun cnm ne acılar çekiyorum bende uyuz bi dişten
ilaç kullanamıyosun sanırım?kullanabiliyorsan eğer amoklavin-bid 1000 mg al (antibiyotik bu) hemen kesiyor ağrıyı

Son düzenleme:
ooff geçmiş olsun cnm ne acılar çekiyorum bende uyuz bi dişten
ilaç kullanamıyosun sanırım?kullanabiliyorsan eğer amoklavin-bid 1000 mg al (antibiyotik bu) hemen kesiyor ağrıyı

largopen verdi bugun doktr onuda 5 de içtim daha da içmedim korkuorm da bişe olcak diye doktrumu bidaha arayıp sorım barı belki bu ılacı uygun görur ((((((

geçmiş olsun canım kardeşim
bir bezin içine buz koyup ağrıyan yerine daya
sürekli yapma derini tahriş eder.

şimdi senin için dua edicem.
etkilidir dualarım:))
öpüyorum.Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…