bu dopum hikayesini okuyan eminim doğurmaktan hiç korkmaz

çxixtxixr anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
95
1
86
48
İstanbul
ben 3 çocuk annesiyim ve rekorum 3 dakika evet yanlış duymadınız en son bebğimi sancı dahil tam 3 dadikada düyaya getirdim hemde normal ne kadar korkarsanız o kadar zor geçer unutmayın bol hareket miskinlik yok nefes çok önemli derin nefesler sancıyı azaltır deneyin ve sakın korkmayın korkarsanız ıkınamazsınız kızlar girmemle çıkmam bir oldu valla doktorlar bile şaşırdı eşim odayı süsletemeden çıktım adım da hızlı gonzales kaldı hastanede süslenip geldim bide doğuma o kadar yani:lepi::hooray::nazar::nazar:

maşallah canım ya hakkatten hızlıymışsıngamyoncuiremsu
bu konuda senden daha hızlısı eminim yoktur süprizzzzz:hooray:
benim ikinci yaramaz 3,5 saate gelmişti

maşallah cnm benim sezeryandı ama korkutucu değildi,senin ki ise görülmemiş bi şi:)) Allah eşine sana ve kuzularına sağlık mutluluk versin :)

ben 3 çocuk annesiyim ve rekorum 3 dakika evet yanlış duymadınız en son bebğimi sancı dahil tam 3 dadikada düyaya getirdim hemde normal ne kadar korkarsanız o kadar zor geçer unutmayın bol hareket miskinlik yok nefes çok önemli derin nefesler sancıyı azaltır deneyin ve sakın korkmayın korkarsanız ıkınamazsınız kızlar girmemle çıkmam bir oldu valla doktorlar bile şaşırdı eşim odayı süsletemeden çıktım adım da hızlı gonzales kaldı hastanede süslenip geldim bide doğuma o kadar yani:lepi::hooray::nazar::nazar:

ne güzel bi doğum hikayesi.darısı benim gibi korkanların başına

maşallah gerçketen, kolay doğuran duydum da bu kadarını duymadım, canım doğumdan önce nasıldn? ne gibi hareketler yapıyodun? korkmamak önemli ama öncesinde dikkat etmemiz gerken bi şeyler varsa bizi bilgilendirir misin?

maş. ALLAH cc evladını hayırlı kılsın ve herkese seninki kadar kolay bir doğum nasip etsin .
gerçekten çok etkileyici :)
benim sancılarla birlikte tam 2 gün 2 gece sürmüştü ama hamd olsun bende hiç korkmadığım için herhalde çok kolay bir doğum yapmıştım :))

alalah bizede böyle doğumlar nasip etsin..süper yaa ne kadar sanslısın..bazen hikayeler okadar uzatılıp korkutucu hale getiriliyoki okumuyorum bile onları herkes kendi kaderini yasarmıs sen çok sanslısın ama bi arkadasımda tam 30 dk da ağrı sancı herşey dahil doğurmustu..

benim de bi arkadaşım yarım saatte yaptı ilk doğumunu, çok minyon bi kız, 15 kilo falan almıştı gece 4te suyu gelmiş hastaneye gidiş fln sabah ezanında bebiş doğmuş, gözlerime inanamadım sabah gördüümde 4 kiloluk kocaman bi bebek ve pırıl pırıl zayıflamış gayet neşeli hareketli annesi, bikaç saat sonra da yürüyerek taburcu oldu zaten. doğuma gidene kadar da hep çok kolay olucak korkmuorum diodu.bence insanın kendinin hazırlaması çok önemli ne var ki bunda çok güzel çok kolay olucak eminim hepimizinki..

canım allahım nazardan saklasın sen böyle anlatınca şimdi doğurasım geldi inşallah darısı başımıza bende normalden yanayım ama kısmet tabiki sağlıkla büyüt bebişini:nazar:

Back
X