bu dopum hikayesini okuyan eminim doğurmaktan hiç korkmaz

benim de bi arkadaşım yarım saatte yaptı ilk doğumunu, çok minyon bi kız, 15 kilo falan almıştı gece 4te suyu gelmiş hastaneye gidiş fln sabah ezanında bebiş doğmuş, gözlerime inanamadım sabah gördüümde 4 kiloluk kocaman bi bebek ve pırıl pırıl zayıflamış gayet neşeli hareketli annesi, bikaç saat sonra da yürüyerek taburcu oldu zaten. doğuma gidene kadar da hep çok kolay olucak korkmuorum diodu.bence insanın kendinin hazırlaması çok önemli ne var ki bunda çok güzel çok kolay olucak eminim hepimizinki..

sana katılıyorum kesinlikle moral çok önemli stress hem insanın kendisini hende bebeğini çok etkiliyor:teytey::nazar:

maşallah gerçketen, kolay doğuran duydum da bu kadarını duymadım, canım doğumdan önce nasıldn? ne gibi hareketler yapıyodun? korkmamak önemli ama öncesinde dikkat etmemiz gerken bi şeyler varsa bizi bilgilendirir misin?

tatlım yan gelip yatmadım hamile olmada önce ne yapıyorsam aynısını yine yaptım yürüyüş yatım vakit buldukça ama sakın kendinizi zorlamayın erken doğum riski yaratıyor mazallah kasılmalara dikkat edin sürekli ve düzenli kasılmalar doğumun başlamasına sebep veriyor hareket derken sakın yorulmayın belinize dikkat edin hareketleri bacaklarınızı açarak yapın dengeyi hep sağlayın uyarı uzanmayın derin nefesleri ihmal etmeyin sizinde bebeğinizinde oksijene ihtiyacı olacak özellikle sancı çekerken

jinekolog gibi olmuşum valla:dance::nazar:

Back
X