- 8 Ocak 2014
- 735
- 289
- 303
benım şu an 4 yıllık bir ilişkim var. bundan 5 sene önce 2.5 yıllık ilişkim bitmişti. Aklım halen onda değil asla değil ama birşeyi merak ediyorum. ayrı şehirlerdeydik bu kişiyle başta severken sonra bana yapmadığını bırakmadı. aramızda 8 saatlik bir mesafe vardı. 2-3 kere görüştük, bir tatil beldesinde yaşıyordu ben tatile gittikçe görüştük. bir kerede ben sırf onu çok özlediğim için annemi babamı alıp başka bir arkadaşımla görüşeceğim bahanesiyle yollara düşmüştüm, 7 saat yolu çekmiştim otobüslerde annemlerle birlikte. sonra bi avm de görüşmüştük. gene diyorum Aklım halen onda değil ama benim bu yaptıklarımın acısı bir gün çıkar mu ondan? tamam onun yanına gidip görmek benim tercihimdi ama o da çok kandırdı beni. gitmek istediğim zaman gelme demedi, ama bi pislik gibi davrandı. yani karma denen şey var mi gerçekten, ben onun Yüzünden çok Ağladım çok acı çektim ama o şu an tam kendine uygun bir kızla (!) çıkıyor ve mutlu Anladığım kadarıyla. şu anki ilişkimde çok mutluyum, herşey iyi gidiyor seviyoruz da birbirimizi. ama Dünya'da adalet denen şeyin olmadığına inanmaya başladım yavaş yavaş..