• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu Dünya'da adalet yok..

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
benım şu an 4 yıllık bir ilişkim var. bundan 5 sene önce 2.5 yıllık ilişkim bitmişti. Aklım halen onda değil asla değil ama birşeyi merak ediyorum. ayrı şehirlerdeydik bu kişiyle başta severken sonra bana yapmadığını bırakmadı. aramızda 8 saatlik bir mesafe vardı. 2-3 kere görüştük, bir tatil beldesinde yaşıyordu ben tatile gittikçe görüştük. bir kerede ben sırf onu çok özlediğim için annemi babamı alıp başka bir arkadaşımla görüşeceğim bahanesiyle yollara düşmüştüm, 7 saat yolu çekmiştim otobüslerde annemlerle birlikte. sonra bi avm de görüşmüştük. gene diyorum Aklım halen onda değil ama benim bu yaptıklarımın acısı bir gün çıkar mu ondan? tamam onun yanına gidip görmek benim tercihimdi ama o da çok kandırdı beni. gitmek istediğim zaman gelme demedi, ama bi pislik gibi davrandı. yani karma denen şey var mi gerçekten, ben onun Yüzünden çok Ağladım çok acı çektim ama o şu an tam kendine uygun bir kızla (!) çıkıyor ve mutlu Anladığım kadarıyla. şu anki ilişkimde çok mutluyum, herşey iyi gidiyor seviyoruz da birbirimizi. ama Dünya'da adalet denen şeyin olmadığına inanmaya başladım yavaş yavaş.. :KK43:

Sizin zaten iyi giden bir ilişkiniz varmış hala nedir geçmişe saplanıp kalmak..Bırakın ne yapıyorsa yapsın siz kendi mutluluğunuza bakın..Eğer siz mutluysanız şuan önce ki sevgiliniz mutlu olmuş,üzgün olmuş bundan size ne?
aynen çok Haklısınız. ben sadece hakkımı yediğini düşünüyorum o yüzden biraz takıntılıyım bu konuda. kimi zaman hiç aklıma gelmiyor hatta çoğunlukla aklıma gelmiyor. bugün bi aklıma geldi. soyayım dedim..

aynen çok Haklısınız. ben sadece hakkımı yediğini düşünüyorum o yüzden biraz takıntılıyım bu konuda. kimi zaman hiç aklıma gelmiyor hatta çoğunlukla aklıma gelmiyor. bugün bi aklıma geldi. soyayım dedim..
Üzülmeyin,siz şuan mutluysanız gerisi önemli değil.Allaha havale edin sizi üzenleri, boşverin.

neyin ne zaman çıkacağını Allah bilir. eğer sizin hakkınıza girdiyse yanına kalmayacağı kesin. ama aklınız kalmamış madem güzel de bir ilişkiniz varken niye bunu düşünüp kendinizi hırslandırıyorsunuz bunu anlamadım.

Adalet nerede, hangi zamanda gösterir kendini biz bilemeyiz.

Sen o gün çok acı çektin ama bak şimdi mutlusun.
O şimdi çok mutlu görünüyor belki bir kaç yıl sonra terkedilecek falan.
Nereden biliyorsun?

Acelecisin biliyorum, hemen görmek istiyor insan.
Ama öyle olmuyor işte sabretmek şart..

neyin ne zaman çıkacağını Allah bilir. eğer sizin hakkınıza girdiyse yanına kalmayacağı kesin. ama aklınız kalmamış madem güzel de bir ilişkiniz varken niye bunu düşünüp kendinizi hırslandırıyorsunuz bunu anlamadım.
öyle sürekli aklıma geldiği yok zaten de hani aklıma geldikçe neden üzülen ben oldum onun acısı çıkmadı diye düşünüyorum bazen.

adalet var olmaz mı ben 10 sene önce sevgilim denen dangozla birlikte para biriktirip araba almasına yardım ettim, 15 milyar biriktiyse yarısı benimdir. neyse aldattı ayrıldık vs vs evlendi mutlu mesut yaşıyo şimdi. geçenlerde gördüm o aldığımız arabaya biniyodu hala, hatta karısına falan onunla araba sürmeyi öğretmiş. hakkımı haram bile etmedim allahından bulsun dedim. arabanın resmini koymuş internete arkadaşım gösterdi bana da, kaza yapmış araba paramparça öyle böyle değil. valla insan olduğu için biraz bi üzüldüm allah cana vermesin köpek ölse üzülüyoruz. ama içimin yağları da erimedi değil yalan söyleyemicem hiç. o yüzde kimsenin ahı kimsede kalmıyor merak etme.

benım şu an 4 yıllık bir ilişkim var. bundan 5 sene önce 2.5 yıllık ilişkim bitmişti. Aklım halen onda değil asla değil ama birşeyi merak ediyorum. ayrı şehirlerdeydik bu kişiyle başta severken sonra bana yapmadığını bırakmadı. aramızda 8 saatlik bir mesafe vardı. 2-3 kere görüştük, bir tatil beldesinde yaşıyordu ben tatile gittikçe görüştük. bir kerede ben sırf onu çok özlediğim için annemi babamı alıp başka bir arkadaşımla görüşeceğim bahanesiyle yollara düşmüştüm, 7 saat yolu çekmiştim otobüslerde annemlerle birlikte. sonra bi avm de görüşmüştük. gene diyorum Aklım halen onda değil ama benim bu yaptıklarımın acısı bir gün çıkar mu ondan? tamam onun yanına gidip görmek benim tercihimdi ama o da çok kandırdı beni. gitmek istediğim zaman gelme demedi, ama bi pislik gibi davrandı. yani karma denen şey var mi gerçekten, ben onun Yüzünden çok Ağladım çok acı çektim ama o şu an tam kendine uygun bir kızla (!) çıkıyor ve mutlu Anladığım kadarıyla. şu anki ilişkimde çok mutluyum, herşey iyi gidiyor seviyoruz da birbirimizi. ama Dünya'da adalet denen şeyin olmadığına inanmaya başladım yavaş yavaş.. :KK43:

emin ol sen unutursun ama Allah unutmaz

Iyide adam size illa gel yoksa ayrılırım diye tehditle çağırmamış ki. Sen bi adam için annene babana eziyet ettiysen ve dunya adaletliyse senin çocuğundan çıkar muhtemelen
nasıl bi bakış acısıdır ya bu, ben benim çocuğumdan çıkacak kadar bi işkence etmedim kimseye. resmen derdi olan insani daha da derlendirmekten başka bir şey değil Yaptığın.

adalet var olmaz mı ben 10 sene önce sevgilim denen dangozla birlikte para biriktirip araba almasına yardım ettim, 15 milyar biriktiyse yarısı benimdir. neyse aldattı ayrıldık vs vs evlendi mutlu mesut yaşıyo şimdi. geçenlerde gördüm o aldığımız arabaya biniyodu hala, hatta karısına falan onunla araba sürmeyi öğretmiş. hakkımı haram bile etmedim allahından bulsun dedim. arabanın resmini koymuş internete arkadaşım gösterdi bana da, kaza yapmış araba paramparça öyle böyle değil. valla insan olduğu için biraz bi üzüldüm allah cana vermesin köpek ölse üzülüyoruz. ama içimin yağları da erimedi değil yalan söyleyemicem hiç. o yüzde kimsenin ahı kimsede kalmıyor merak etme.
umarım öyle olur hani çok kafaya taktiğim bi konu değil onun için yaptığım fedakarlıkları kendim isteyerek Yaptım farkındayım ama onun da mutlu Olmasını istemiyorum içten içe. çünkü o da bana gelme demedi yani, kendi de istemişti..

Neden, neyin acısı çıkacak ki?
Hemen herkes ilişkilerinde az ya da çok fedakarlık yapıyor.
Zaten olması gereken de bu.
Uzak mesafe ilişkisi zaten hep kaçak göçek yaşanır.
Her ilişkide mutluluk olduğu kadar acı ve gözyaşı da vardır.
He adam size ihanet ettiyse elbet bedeli ödenir ya burada ya da ötede...

Neden, neyin acısı çıkacak ki?
Hemen herkes ilişkilerinde az ya da çok fedakarlık yapıyor.
Zaten olması gereken de bu.
Uzak mesafe ilişkisi zaten hep kaçak göçek yaşanır.
Her ilişkide mutluluk olduğu kadar acı ve gözyaşı da vardır.
He adam size ihanet ettiyse elbet bedeli ödenir ya burada ya da ötede...
evet çok etti hemde. başta ben onu hiç sevmezdim ama ne yaptı ne etti kendine Aşık etti. herşey güzeldi bir ara, sonra kendi beni üzmeye başladı birdenbire Değişti falan. hayır yani madem bu kadar üzülecektim hiç bu kadar uğraşmasaydı benim için ilk baştan diye düşünüyorum. ondan dolayı biraz onun da üzülmesini görmek istiyorum. çünkü bana söylemediği yalan kalmamıştı..

evet çok etti hemde. başta ben onu hiç sevmezdim ama ne yaptı ne etti kendine Aşık etti. herşey güzeldi bir ara, sonra kendi beni üzmeye başladı birdenbire Değişti falan. hayır yani madem bu kadar üzülecektim hiç bu kadar uğraşmasaydı benim için ilk baştan diye düşünüyorum. ondan dolayı biraz onun da üzülmesini görmek istiyorum. çünkü bana söylemediği yalan kalmamıştı..
Geçmişle hesaplaşmak için geç kalmışsınız.
Ilk ihanetinde, ilk yalanında bitirseydiniz bu kadar dert etmezdiniz yüreğinize.

Ben boyle gonul iliskilerini ilah adaletle filan bagdastirmiyorum acikcasi. Size uymayan, uzen bir adamla gorusmek, te o yolari cekmek sizin kararinizdi degil mi? Bu adam sizi kacirsaydi, tehditle, zorbayla zarar verseydi adaletten konusurdum. Ama siz sadece kendi seciminizi yasamissiniz. Ettigini bulsun diye bekleyecek bir sey yok, siz kendiniz icin cikarmaniz gereken dersi cikarin kafi.

Yani açıkçası bende adamin ettiği bişeyi görmedim iki kişi bişeyler yaşar bazen birisi daha çok fedakarlık yapar ama bitmişse illa bedel ödenmesi gerekmez siz gitmek istemiş gitmişsiniz gelme demedi demişsin ama niye desin ki siz sevgilisiniz sonuçta bilemedim bi hata yok bence kimsede

Back
X