- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
Malesef herkes anne baba olamıyor bazıları sadece cocugu iş gucu olarak goruyor ben okdt cabaladım ki bu konuda erkenden iş hayatı na atıldım halbuki ne hayallerm vardı smdi psmanım braz salmadıgım icin ömür gecıyor otuz olmussunu ben 25 im b bbegim var cok skur evlendim cocuk sahibi oldum ve artık kmseye yardım felan etmıyorum kendimi ve cocugumu dusunuyorum sizde oyle dusunun artık ömür geciyor hem anneniz sizi dusunse zaten o evden en basta kacardı sizide alırdı yanınıza beraber gderdiniz babaya ne gerek varki hic bisey yapmıyorsa ! Sen elektrk su odeyeceksen bu dunyaya seni niye getrmısler lutfen cok gec olmadan kmseye acıma kendi hayatını kurAynılarını yaşamışız. Benim de 10 senelik tek birikimim arabam sadece. Babamı emekli ettim, aldım karşıma konuştum bak dedim emeklisin artık benden bir şey bekleme zaten emekli etmek için bir sürü kredi çektim o borçları ödücem daha maaşımdan tek kuruş vermem. Bana dediği: sen bu evde yaşıyorsun, bu evden yediklerin içtiklerin ne olacak, elektrik su kullanıyorsun onların parasını ver bari. Bir insan evladına bunu der mi? Bir insan nasıl bu kadar gaddar olabilir aklım almıyor.