Biraz ayıba kaçan bi konu olcak ama artık bu durum bana ağır geliyo
2 yıllık sevgilim var.. her insanın okusuru var mükemmel diyemem ama çok tatlı anlayışlı iyi biri evlenilcek ideal bi aday.çok sık buluşmazdık halada sık buluşmuyoruz o gelmezdi istemezdi.. arkadaşlarım bile acıyarak bakıyordu bana o çocuk seni sevmiyor der gibi laf çarpmalar (dost değil düşman tarzı laf çarpmalar)
bi arkadaşım bi günde dedi sen onu çok seviyorsun aşk delisi ama sizin durumda hiç normal değil dedi hemen peşinden sevmek değil sevilmek isterim çok güzel bi duygu dedi hiç unutmuyorum..
bende sevgilimle bol bol kavga ediyordum. yanıma gelmek istemiyorsun yani sevmiyorsun ayrılalım kavgalarının sonucunda pes edip gerçeği 6 7 ay önce itiraf etti.. kapalıyım, dar giymem hatta vücut şekli belli olmasın diye pantolon bile giymiyorum.sevgilime sarılıp koluna girmekten başka bişey gerçekten yapmıyorum yapmıyoruzz...
soruna gelcek olursak beni görünce bi hoş oluyormuş heyecanlanıyomuş akıntısı geliyormuş.. her defasında gusl alması gerektiği için yanıma az geliyormuş... normaldede heyecanlı stresli yapısı var. tek beni görünce böyle oluyormuş
yakın civarda oluyor bi saat vaktim oluyo yanına gitmiyorum bu durum yüzünden. ortalama 1 buçuk 2 haftada bir görüşüyoruz..
bu durum artık zoruma gidiyo kaldırması ağır hala milletde az buluşuyorsunuz laf çarpmaları... kimseye anlatamıyorum :S
bunun bu durumu niye böyle bişey diyin yorum yapın akıl verin

teşekkürler şimdidennn