Yerleşme kanaması olabilir o. Evet geç döllenme olabilir yerleşme kanaması yaşadıktan 4-5 gün sonra kan testinde belli olur saniyorumKızlar bu durumu yaşayan varmi adetim bu ayin 1 inde olması lazımdı 28 inde oldum sandim 2 bucuk gün süren kahverengi adet başlangıcı gibi düzensiz lekelenmem oldu belli belirsiz sonra hemen kesildi 2 buçuk gün sonra... suanda 5 6 gün gecti adetin üzerinden
..3 gün önce kan testi verdim negatif çıktı geç dollenme olabilir 3 4 gün daha bekle dediler sizdede böyle olup pozitif çıkan varmi kızlar ilk defa böyle bisey yaşadım....
4 5 gün sonra adet günümdü ama ağrım arttı olmadim yarın 7.gun yarın sabah test yapicam bide bu akşam bel ve bacak ağrısı olmaya basladiYerleşme kanaması olabilir o. Evet geç döllenme olabilir yerleşme kanaması yaşadıktan 4-5 gün sonra kan testinde belli olur saniyorum
Canm bence hamilesin :) hayırlı haberlerini bekliyorum Rabbim gönlüne göre versin. Bel ve bacak ağrısı oluyor bu arada..4 5 gün sonra adet günümdü ama ağrım arttı olmadim yarın 7.gun yarın sabah test yapicam bide bu akşam bel ve bacak ağrısı olmaya basladi
Oyyy canimm benim yaa ne güzel söyledin öyle iyice umutlandım sabah test yapicam :)))Canm bence hamilesin :) hayırlı haberlerini bekliyorum Rabbim gönlüne göre versin. Bel ve bacak ağrısı oluyor bu arada..
Hadi inşallah:) hem yerleşme kanaması hem 7 gün geçmiş umutluyum çokOyyy canimm benim yaa ne güzel söyledin öyle iyice umutlandım sabah test yapicam :)))
Yerlesme kanamasi 2 buçuk gün sürdü belli belirsiz kesik kesik geldi adet başlangıcı olur ya acik pembe ve kahve arasi sonra kesildi ozaman hic adet belirtisi bile yoktu beklediğim günden önce bir anda oldu bakalım.nasip 1 inde olmam lazımdı olmadim:))Hadi inşallah:) hem yerleşme kanaması hem 7 gün geçmiş umutluyum çok
Evet yerleşme kanaması beklenen adetten 4-5 gün önce oluyor:)Yerlesme kanamasi 2 buçuk gün sürdü belli belirsiz kesik kesik geldi adet başlangıcı olur ya acik pembe ve kahve arasi sonra kesildi ozaman hic adet belirtisi bile yoktu beklediğim günden önce bir anda oldu bakalım.nasip 1 inde olmam lazımdı olmadim:))
Teşekkür ederimGeç yumurtlama oldu benim. Beklenen adet tarihimden 5 gün önce erken gebelik testinde ve kan testinde(145) ile pozitif çıkmıştı. Hiç belirtim de olmadı. Kişiden kişiye değişir belirtiler. Her şey gönlünüzce olsun.
Ne oldu sonuç?Teşekkür ederim
Böyle konu açıyorlar.. sonrasında kayıp... Halbuki son durumu paylassalar belki benzer durumda olanlara da faydası olacakHamile misiniz bende merak ettim
pcosum Doktor duphaston vermişti adetin 16. Günü başladım ilaca. döllenme olursa bebek tutunsun diye. Adetim 10 gün gecikti , ilaç biteli de 13 gün oldu bugün hala olmadım. Adet dönemimde ovulasyon testi yaptım 4 gün pozitif çıktı sonrasında silikleşmeye başladı. Gebelik testi yapıyorum negatif. 1-2 gün sadece hafif kahve lekelenmem oldu daha da olmadı. Göğüslerim acıyor sadece. Adet mi olacağım yoksaa gebelik midirr sizceEvet yerleşme kanaması beklenen adetten 4-5 gün önce oluyor:)
Merhaba canım adetin 10 gün gecikmiş gebelik olsa şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum ilaca bağlı olarak gecikmiş olma olasılığı yüksek geliyor bana. Muhtemelen adet görürsün gibi geliyor bana. Ama ben her zaman için adetin gecikmesini olumlu buluyorum çünkü benim,annemin ve arkadaslarımın karşılaştığı bir durumdu. Hamile kalmadan önce adetimiz gecikmisti benim 1 hafta annemin 10 gün kadar. Hamile olduğumuzu sanmıştık. Hatta Benimki gecikince sonra adet olunca annem diğer aya kalicaksin büyük ihtimalle bana da öyle olmuştu dedi gerçekten öyle oldu.annemde diğer ay kalmıştı. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Diğer hamileliğimde de hamile kaldığım ay değil ondan bir onceki ay lekelenmem olmuştu sonra adet oldum. Sonraki ay hamileydim. Fakat Allah'tan hep hayırlısını istemek gerekiyor bende çok bekledim sonunda oldu ama ikisi de sağlıksız gebelik oldu. İkisi de kürtajla alındılar çok yıprandım psikolojim bozulcak dereceye geldi. O yüzden geç olsun güç olmasın düşünmeyin şimdilik stres yapmayın stresi kesince bebeğiniz otomatik olarak size geliyor. Ben stres yaptım olmadı umudumu kesip stresi bırakınca tuttu. Sizde öyle yapın. İncir, hurma yemeye özen gösterin. Sağlık sorununuz yoksa soğan kürünü deneyebilirsiniz. Gerçekten işe yaradiklarini düşünüyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ikimize inşallah Aminpcosum Doktor duphaston vermişti adetin 16. Günü başladım ilaca. döllenme olursa bebek tutunsun diye. Adetim 10 gün gecikti , ilaç biteli de 13 gün oldu bugün hala olmadım. Adet dönemimde ovulasyon testi yaptım 4 gün pozitif çıktı sonrasında silikleşmeye başladı. Gebelik testi yapıyorum negatif. 1-2 gün sadece hafif kahve lekelenmem oldu daha da olmadı. Göğüslerim acıyor sadece. Adet mi olacağım yoksaa gebelik midirr sizceadetim genelde lekelenmeyle gelir ama leke geldikten 1-2 güne adet olurum hala olamadım. Bu leke ilaç bittikten 3-4 gün sonra geldi ve bitti .Duphaston biteli bugün 13 gün oldu. Duphaston kullanıp kaç gün sonra adet gören oldu ? Adetlerim düzensizdir normalde ama ilk kez adet söktürücü etkisi olan bir ilaçta bu durumu yaşıyorum. Normalde düzensiz adet olduğum için tarlusal kullanırdım. Bu sefer doktor hamile kalırsam tutunsun diye duphaston verdi. Bundan önce iki ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Yumurtam gelişip çatlamıştı ama gebelik oluşmamıştı. Bu ay duphaston kullandım ve durum bu. Bu sabahta test yaptım negatif. Sizce durum nedir ?
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm.. Zamanını beklemek lazım tabii. Bende bayadır deniyorum pcos olmakta cidden çok yıpratıcı Allahın vardır bir bildiği hayırlı zamanlarda gelsin bebeklerimizMerhaba canım adetin 10 gün gecikmiş gebelik olsa şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum ilaca bağlı olarak gecikmiş olma olasılığı yüksek geliyor bana. Muhtemelen adet görürsün gibi geliyor bana. Ama ben her zaman için adetin gecikmesini olumlu buluyorum çünkü benim,annemin ve arkadaslarımın karşılaştığı bir durumdu. Hamile kalmadan önce adetimiz gecikmisti benim 1 hafta annemin 10 gün kadar. Hamile olduğumuzu sanmıştık. Hatta Benimki gecikince sonra adet olunca annem diğer aya kalicaksin büyük ihtimalle bana da öyle olmuştu dedi gerçekten öyle oldu.annemde diğer ay kalmıştı. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Diğer hamileliğimde de hamile kaldığım ay değil ondan bir onceki ay lekelenmem olmuştu sonra adet oldum. Sonraki ay hamileydim. Fakat Allah'tan hep hayırlısını istemek gerekiyor bende çok bekledim sonunda oldu ama ikisi de sağlıksız gebelik oldu. İkisi de kürtajla alındılar çok yıprandım psikolojim bozulcak dereceye geldi. O yüzden geç olsun güç olmasın düşünmeyin şimdilik stres yapmayın stresi kesince bebeğiniz otomatik olarak size geliyor. Ben stres yaptım olmadı umudumu kesip stresi bırakınca tuttu. Sizde öyle yapın. İncir, hurma yemeye özen gösterin. Sağlık sorununuz yoksa soğan kürünü deneyebilirsiniz. Gerçekten işe yaradiklarini düşünüyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ikimize inşallah Amin
Amin canmSizinde hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm.. Zamanını beklemek lazım tabii. Bende bayadır deniyorum pcos olmakta cidden çok yıpratıcı Allahın vardır bir bildiği hayırlı zamanlarda gelsin bebeklerimiz
Yerlsme kanaması herkezdr kesin oluyor mu acabaGeç yumurtlama oldu benim. Beklenen adet tarihimden 5 gün önce erken gebelik testinde ve kan testinde(145) ile pozitif çıkmıştı. Hiç belirtim de olmadı. Kişiden kişiye değişir belirtiler. Her şey gönlünüzce olsun.
Bende kanama da lekelenme de olmadı.Yerlsme kanaması herkezdr kesin oluyor mu acaba
Ben bir Kasım'da tüp Bebek transferi oldum ama maalesef kimyasala döndü 16 kasimda regl oldum bugün tam 30.gun adetimin pcos olduğu için tabi beklemiyordum adet olmayi ama hamile miyim.acaba diye de düşünüyorum açıkçası. Yumurtladmmi bilmiyorum hiç akintida olmadı sadece şuan belirti olarak sürekli uyku isteği kasık bel bacak kalça ağrısı ve anlamlandiramadigim bir mide bulantısı aslında tam bulanmiyor ama ne bilim tuhaf inşallah hamileyimdirBende kanama da lekelenme de olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?