• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum geçici mi ? Niye soguma hissine engel olamaz insan?

felicies

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
99
61
8
32
Uzaktan 2.5 yıllık ilişkim var. O 33 yasında ben 27. Geçen yıla kadar gelecek hayalim var gibiydi ama son bir yılda iyice azalarak kayboldu. Beklenti içine girip hiçbir şeyin gerçekleşmemesinden midir nedir artık tlfda konuşasım gelmiyor, buluşasım gelmiyor. Onunla aynı evde yaşayamayacakmışım gibi hissediyorum. Geçenlerde tlfda dedim; bazen senden sıkılıyorum diye. O da buluşamadıgımız içindir yoksa yanyanayken iyiyiz dedi. Halbuki alakası yok. Yanyanayken de sıkılıyorum hiçbir şey konusmuyor, ben bir şey anlatıyorum boş boş hmm yapar. Beni en çok sogutan sebep; annesinin beni istemedigini benden saklaması oldu. Çünkü annesi geçen yıl vefat ettiginde beni ne cenazede ne de cenaze sonrası ailesinin etrafında istemedi. Gelme dedi. Ben gitme planları yapıyordum, anneme gidicem dedim. Annem de kendini kaptırıyosun demişti, o an anneme kızdım ama annem haklı cıktı. Böyle bir cenaze anında nasıl bunu der demiştim ama megersem karsı tarafın umrunda degilmişim. Zaten kaç yıldır sevgiliyiz ablaları önüne düşüp bu kız kim gidelim isteyelim vs demiyorlar herhalde. Artık sogudum yani, İstanbul'da tek basıma yasadım. Hiç bilmiyordum istanbulu. Hep gelecek evlenicez ordan kurtulucam diye bekliyordum ama hep hayal satmış. Öldürmeyen acı güçlendirdi, tek olmaya alıştım ve ondan da sogudum. Yanımda gereksiz gibi geliyor artık. Gözüme de çirkin geliyor her şeyi batıyor.

Galiba daha iyisini bulmadan ayrılmayacaksınız. Bunun adı ilişki değil, adama da günah. Artık nolur erkeksiz bir yaşam olacağını kabullenin.
Böyle ah alırsanız biride gelir sizin ahınızı alır.
Konu ah almaya nasıl geldi anlayamadım. Sanki başka birini bulmuş da bir taraftan onu da idare ediyormuşum anlamını çıkarmanız gerçekten büyük başarı.

Konu ah almaya nasıl geldi anlayamadım. Sanki başka birini bulmuş da bir taraftan onu da idare ediyormuşum anlamını çıkarmanız gerçekten büyük başarı.
Sevmediğiniz adamla birlikte olmanız sizce adam için zaman kaybı değil mi ? İşinize geleni anlıyorsunuz :D
Haklısın bacım , sıkılıyorsun normaldir desem beğenirdiniz değil mi ? Hayır demicem !

İnsan yan yanayken konuşamıyorsa, karşısındaki insandan sıkılıyorsa ve ömür boyu onunla nasıl bu hayatın geçeceğini düşünüyorsa yanlış kişidir.

Tavsiyem yanlış kişiyle daha fazla vakit kaybetmeyin.

konudan bayağı soğuk bir rüzgar esti bu tarafa doğru :D

soğumak geri dönüşü olan bişey değil ya. ben soğuduğum zaman tekrar asla ısınamam mesela. ısınanı da duymadım. zaten soğumak öyle ay bundan bi cacık olmaz en iyisi soğuyayım diye olabilen bişey değil. siz müdahale edemeden o his yerleşiyor yani. ve eski güzel hisler kaybolunca geri gelmiyor. eğer bir insanın ilk başta beğendiğimiz özellikleri sonradan batıyorsa geçmiş olsun, o kişi kuzey kutbuna taşınmıştır zaten. dolayısı ile bu durum geçici değil. size ayrılık yolu gözükmüş.

adam da tuhaf ama, bazen senden sıkılıyorum lafını duyduğum an ayrılırım mesela ben.

tek olmaya alışmanız ve gözünüze artık çirkin gelmesi zaten nirvana yani. geri dönüşü yok. ayrılınca üstünüzden bir yük kalkacak. kimse de buluşunca konuşmayan, hmm deyip geçiştiren birini istemez ayrıca. haklısınız yani.

ek olarak bin tane erkek varken piyasada neden uzak mesafe? hele ki çalışan insanlar için. boşverin.

Böyle soğumanın geri dönüşü olmaz. En azından beyaz atlı prensim beni atının terkisine atıp kurtaracak hayallerinden kurtulmuşsunuz. Aradığınız insan olmadığını anlamışsınız. Ayağınız yere daha sağlam basar artık. Ayrılın sizin de onun da zamanına yazık.

Ayrılın. Niye sevmediğiniz biriyle boşuna değerli zamanınızı, duygularınızı harcayacaksınız.
Ayrıca annesi sizi istememiş. Evlenseniz bile bu adam sizi kardeşlerine karşı korur mu? Hiç sanmam. Bu büyük bir sorun olabilir

Sevgiler, aşklar sonsuza dek sürmez ki. İnan bana aynı eve girince daha beter soguyacaksin. Ne kadar güzel kendinin farkına varmissin. İnsan hayati kendi kendine başarinca, dediğin gibi öldürmeyen acı güçlendirince kimseye eyvallahi olmuyor.

Ben soğuduktan sonra bir daha kesinlikle ısınma olmaz düşüncesine katılmıyorum , bazen karşımızdaki insandandan çok aşık olduğumuz biri olsa da bunalabiliriz , varlığı fazla gelebilir , herkesin 7/24 aşk böceği olduğunu sanmıyorum , He öyleyse de yapmacıktır o ilişki , bu soğuma hissi zamanla geçer yada geçmez anlamak için zaman gerekir , ama yan yana geldiğinizde önceden de sıkılıyordum demişsiniz bu bir sorun karşılıklı olarak sohbet muhabbet açılmalı , görüştüğünüzde yaptığınız şeyler , gittiğiniz yerler de hep aynı ise monotonluk zaten normal , ama sizin için bence en büyük sorun ciddi yol üzerine adım atmaması olmuş , ondan sonra soğuma gerçekleşmiş sizde. Soğudukça da haliyle herşeyi batar olmuş , peki şu anda tek taşını alıp Size güzel bir evlenme teklifi etse ister miydiniz bunu, ablaları faaliyete geçse tanışmak istese…. Hayır diyorsanız ayrılın

Olmuyorsa olmuyordur. Evli değilken, çocuk çoluk yokken, büyük bir aşk ve sevgi söz konusu değilken bir ilişkiyi çeke sündüre yürütmek sadece zaman kaybıdır. Saygılı ve seviyeli bir şekilde bitirmek en iyi seçenektir bu durumlarda

Sevgiler, aşklar sonsuza dek sürmez ki. İnan bana aynı eve girince daha beter soguyacaksin. Ne kadar güzel kendinin farkına varmissin. İnsan hayati kendi kendine başarinca, dediğin gibi öldürmeyen acı güçlendirince kimseye eyvallahi olmuyor.
Evet çok doğru. İnsanın iş hayatıyla uğraşmaktan evlenesi bile gelmiyor. Her şeyi tek başına yapmak insanı daha dirayetli hale getiriyor.

Back
X