• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum iyice sıkmaya başladı

maviss32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
504
316
133
42
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım öğretmenler odasında arkadaşımla sohbetlerimiz dile düştü diye. Arkadaşımla çocuk muhabbeti yapmayalım kararı almıştık ve yüzde 80 buna uyduk. Ancak bu kişiler bize karşı Aynı muameleye devam ediyor.onlarla empati kurmaya çalışıyorum ama olmuyor.. Neden bu kadar rahatsız olduklarını anlayamıyorum. Daha önce açığım konuyu bilerek bana Yorum yaparsanız çok sevinirim. Şu an ayrıntılı yazamıyorum çünkü ve canım bu duruma çok sıkılmaya başladı. Bu sosyal baskı değil midir?

ben olsam direk sorarım neden rahatsız oluyorsunuz istediğimi konuşmakta özgürüm derdim bence sizde öyle yapın. birde isterseniz diğer konunuzun linkini atın oradan bakılabilsin kolay olur:dondurma:

Şahsen ben etrafımda sürekli çocuk muhabbeti yapılmasını sevmem ama karışmam da herkesin kendi hayatı. Direkt sorun bence dertleri neymiş insanların, içinizde kurup durmak yerine rahatlarsınız yoksa huzursuz bir iş ortamı sizi gerer.

Eski konuyu çok az hatırlıyor gibiyim.
Çocuklarınızla alakalı konuştuğunuz için dışlandığınızı,alay eder gibi davrandıklarını mı söylemiştiniz.?

Eğitimciler arasında böyle basit gruplaşmalar,dışlamalar oluyor mu yahu?
Eğer öyleyse asıl kendileri çocukça davranıyor. Çocuklara eğitim vermenin anlamı yok.

Sizin konunuzda da sadece çocukla alakalı olmayabilir başka nedenden dolayı sevmiyor olabilirler.

Takmayın sizde,cidden önemsemeyin

Çıkın bahçede turlayın konuşun çocuk meselelerini.
Ne konuşuyorsunuz ki bu kadar bıkmalarına sebep.

Muhabbetin %20lik kısmıyla mı dalga geçiyorlar şimdi de?
Başka bir dertleri olmasın sizinle?

O konudan devam etseydiniz madem. .

Konuyu bilmeyen olarak konuya yorum yapmıyorum. .

Caniniz ne konuşmak istiyorsa konuşun kime ne.. Alay etmek ne demek yaa.. aranızda konuşun onlar nasıl duyacak ki.. Susup kulak mi kabartiyorlar.. kimseyi rahatsız etmiyorsam kimse karisamaz..
Çocuğu olmayan vs özel durumu olan biri varsa o ayrı bir konu tabiki..

Ya şimdi ben de şöyle söyleyeyim habire çocuk muhabbeti yapılmasından hoşlanmam siz kendi aranızda konuşuyorsanız neyse ama tüm topluluğu alıp habire çocuk muhabbeti açarsanız kötü siz kendi aranızda konuşuyorsunuz onlar salça oluyor eski konudan öyle hatırlıyorum ama arada başka konulardan da konuşun canım ya anne olunca hayat bitiyor mu hep çocuklar mı yani :)

Eski konuyu çok az hatırlıyor gibiyim.
Çocuklarınızla alakalı konuştuğunuz için dışlandığınızı,alay eder gibi davrandıklarını mı söylemiştiniz.?

Eğitimciler arasında böyle basit gruplaşmalar,dışlamalar oluyor mu yahu?
Eğer öyleyse asıl kendileri çocukça davranıyor. Çocuklara eğitim vermenin anlamı yok.

Sizin konunuzda da sadece çocukla alakalı olmayabilir başka nedenden dolayı sevmiyor olabilirler.

Takmayın sizde,cidden önemsemeyin
Eğitimcileri gözümüzde büyütmesek keşke
10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinliği'nde konuşma yapan tarih öğretmenini dinlemek yerine o kadının saçını yeni kestirmiş olmasını yakışıp yakışmadığını konuşan "eğitimcilerden" neler bekliyoruz ki mesela :) olaya canlı şahit oldum ve onlara laf soktum anlamazdan geldi "eğitimciler" :)

ben olsam direk sorarım neden rahatsız oluyorsunuz istediğimi konuşmakta özgürüm derdim bence sizde öyle yapın. birde isterseniz diğer konunuzun linkini
Eski konuyu bilmeyenler için paylaşıyorum. (konu sahibi link atmayı bilmiyormuş, yardımcı olmak istedim)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutlulugumu-cekemeyen-is-arkadaslarim.961611/
İstediğinizi konuşursunuz onları ilgilendirmez. Dinlemesinler o zaman zorla mı dinletiyorsunuz sanki??
teşekkür ederim link için. Zorla dinletmiyoruz Tabiki. Mesela ilk tenefüs üç arkadaş otururken, masanın karşısında oturan bir erkek arkadaş diğer kişiler bizi göstererek ve gülerek " bunların üçününde bebeği var tamam mı bunlar böyle oturup böyle konuşuyolar" diye başladı konuşmaya. Halbuki o an bebek konuşmuyoruz.

Ya şimdi ben de şöyle söyleyeyim habire çocuk muhabbeti yapılmasından hoşlanmam siz kendi aranızda konuşuyorsanız neyse ama tüm topluluğu alıp habire çocuk muhabbeti açarsanız kötü siz kendi aranızda konuşuyorsunuz onlar salça oluyor eski konudan öyle hatırlıyorum ama arada başka konulardan da konuşun canım ya anne olunca hayat bitiyor mu hep çocuklar mı yani :)
Zaten konuşmama kararı aldık ve uyguluyoruz. Buna rağmen milletin eğlencesi olduk ya. Çok. üzülüyorum ve bu arkadaşlardan soğuyorum

Eğitimcileri gözümüzde büyütmesek keşke
10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinliği'nde konuşma yapan tarih öğretmenini dinlemek yerine o kadının saçını yeni kestirmiş olmasını yakışıp yakışmadığını konuşan "eğitimcilerden" neler bekliyoruz ki mesela :) olaya canlı şahit oldum ve onlara laf soktum anlamazdan geldi "eğitimciler" :)
Eğitimciler bir insan. Duyguları olan. Gözünüzde büyütmeyin Evet, ama emeklerini de yadsımayın lütfen.

Eğitimciler bir insan. Duyguları olan. Gözünüzde büyütmeyin Evet, ama emeklerini de yadsımayın lütfen.
Atatürk'ün ülkeyi kurarken ki emeklerini görmezden gelelim ama eğitimcilerinkini görelim
Orda toplandık dedikoduyu başka zaman yapıversinler insan ve duyguları olmaları saygı duymamalarını gerektirmiyor mesela o kişi Atatürk hani öylesine müdür konuşma yaparken olsa beni bağlamazdı
Benim gözlerim ne eğitimciler gördü çoğu ders anlatmama peşinde ama her "eğitimci de" bir değil siz de üstünüze alınmayın size bir şey demedim çünkü ;)

Bence siz o kadar çok bu konuşmaları abartmışsınız ki artık insanları fazlasıyla bunaltmışsınız.. Mesela ben de okullar açıldığı zaman sosyal medyada çocuk fotosu görmek istemiyorum.. Bunun çocuk olup olmamasıyla alakası yok hamileyim ve bir sürü badireler atlatarak bu aşamaya geldim.. bu süreçleri yaşarken de çok anlatılacak şey yaşadım hala da yaşıyorum.. sadece konuyla ilgisi olanlarla özel olarak ya da burda belli topiklerde sürekli bu konuda konuştum.. İşyerimde de sosyal hayatımda da konuşacak başka bir sürü konu bulabiliyorum -ki son 1,5 ayım hastane ev iş iğneler ilaçlarla geçti resmen-.. Tamam sizin hayatınız mutlaka bu dönem çocuklardan falan ibaret anlıyoruz ama.. diğer insanlar bundan sıkılabilir.. Onlardan anlayış beklemek yerine bence siz biraz anlayışlı olun.. Biraz empati yapın üzgünüm ama insanları bezdirmişsiniz artık..

Zaten konuşmama kararı aldık ve uyguluyoruz. Buna rağmen milletin eğlencesi olduk ya. Çok. üzülüyorum ve bu arkadaşlardan soğuyorum
Dalgacılar çok yapacak bir şey yok herkes eğlence arayışında piyango size vurmuş :)

Back
X