• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum neden oluyor?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Farkettiğim bir durum var. Genelde erkekler bir kızı beğenseler bile eğer o kız ailesinin yakın çevresindense o kızla flört etmek istemiyorlar. Mesela benim bir arkadaşımın annesinin arkadaşının oğlu, arkadaşımı sırf bu sebepten reddetmişti, beğendiği halde. Ben de buna benzer bir olay yaşadım. Daha da birçok böyle bildiğim örnekler var. Aile yapıları muhafazakar olduğundan çekiniyorlar desem, o da değil. Bu bahsettiğim örneklerdeki hiçbir aile muhafazakar değil. Peki o zaman sizce bu durum neden kaynaklanıyor?

Kotu olup ayrilirsa arkadaslik iliskisi de bozulur anneler arasinda.. bir de anneler tanidik olunca is hizli ciddiye binmeye lazim. Bunu istemediginden tanidik florte yaklasmiyorlar.

Ciddi bir ilişki istemedikleri için olabilir mesela.
Ciddi olmayan ilişki neden yaşamıyorlar peki? İlla evlilik falan olması şart değil ki. Bu örnek verdiğim erkekler sevgililiği bile kabul etmediler. Aileler de muhafazakar değilse, ciddi olmayan ilişki yaşamanın ne gibi bir sakıncası olabilir? 🤔

Farkettiğim bir durum var. Genelde erkekler bir kızı beğenseler bile eğer o kız ailesinin yakın çevresindense o kızla flört etmek istemiyorlar. Mesela benim bir arkadaşımın annesinin arkadaşının oğlu, arkadaşımı sırf bu sebepten reddetmişti, beğendiği halde. Ben de buna benzer bir olay yaşadım. Daha da birçok böyle bildiğim örnekler var. Aile yapıları muhafazakar olduğundan çekiniyorlar desem, o da değil. Bu bahsettiğim örneklerdeki hiçbir aile muhafazakar değil. Peki o zaman sizce bu durum neden kaynaklanıyor?
Kullanacak kız arıyor çünkü

Ciddi olmayan ilişki neden yaşamıyorlar peki? İlla evlilik falan olması şart değil ki. Bu örnek verdiğim erkekler sevgililiği bile kabul etmediler. Aileler de muhafazakar değilse, ciddi olmayan ilişki yaşamanın ne gibi bir sakıncası olabilir? 🤔
Benim bir tane arkadaşım komşusuyla sevgili olmuştu. 4 senelik sevgililerdi . Sana edilen lafı hemen duyuyorsun yani. Ayrıca onlar ayrıldıktan sonra tabi ki diğer aile ile bağlantılarını da kestiler. Herkes kendi çocuğunun tarafını tutuyor. Ve ayrıldıktan sonrada birbirinizden haber alıp görüyorsunuz. Kötü ayrıldıysan hoş olmuyor tabi.

Çok basit. Ortak bir çevre söz konusu olduğunda insanların ister istemez bir beklentiye girmesi,kaçamaklardan,küsmelerden, barışmalarından, ayrılmalardan ve hatalardan aynı ortak çevrenin haberdar olması. Bir de tanıdıkların kızı erkeklere emanet hissi verir, rahat ve özgürce davranamazlar o kıza. Kendilerini baskılayıp durmaktan hoşlanmaz erkekler özel ilişkilerinde malum

Back
X