Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman Allahımm okuyunca resmen kendi geleceğimi okumuş gibi oldum.
benim sevgilim de benden 10 yaş büyük.. şuan 34 yaşında. hiç evlenmemiş, neden?
annesiyle ilgilenmekten fırsat bulamamış sanırım !!!!!
annesinin ve babasının ikinci evlilikleri. toplamda öz üvey 11 kardeşler..
benimkinin babası o küçükken ölmüş. öz abisi evlenip gidince de bu annesiyle birlikte yaşamaya devam etmiş..
bütün yük onun omuzlarında, maddi manevi.. diğer büyük ağabey karısıyla kendi hayatına bakıyor..
üstelik o abi ilçede oturduğu için şuan liseyi bitirmiş en büyük kızını da o eve göndermiş seneler önce..
ilçeden merkezde ki okuluna gitmesi zor oluyor, sizinle yaşasın diye..
yani sevgilim yıllardır evinde annesi ve abisinin büyük kızı ile yaşıyor..
iş bitiminde eve gelir sorar ne yemek var, ya yok derler ya mercimek çorbası var derler..
adam sürekli mercimek çorbası içmekden içinde hububat tarlası oluşacak!!!!!!
her gün aynı, iki senedir.. öyle de ilgili bir anne yani !!!!!
diyorum ki evlenelim artık, 2 yıldır birlikteyiz.. yoooooookkk.
sürekli mazeret, bahaneler geciktirmek için.. yahu yaşı olmuş 34.
bu adam daha evlenecekte, baba olacakta çocuğunu büyütecek, nerdeeeee...
Allah aşkına böyle iş olur mu yaaa..
muhtemelen evlenirsek,(beyimizin ve mübarek anasının keyfi yerine gelince) birlikte oturucaz..
çünkü büyük abisi, bunca sene ben karımla hayatımı yaşarken anneme o baktı yetmedi kızıma da baktı,
şimdi evlenince hiç olmazsa bir iki sene annemi yanıma alayım, o da karısıyla bi nefes alsın, düzenini oturtsun
diyecek kadar ince düşünceli değil....
çook sinirliyimmm şuan, oooooofffffffffffffff![]()
en azından uzaklarmış...
bence kendini ezdirme bu kadar herşeye evet,tamam demek olmaz...
benim tavsiyem onlar hakkında eşinle konuşmaman..
bizde çok sorun yaşadık bu konuda ve ben çözümü bu şekilde buldum...
asla yorum yapma iyi yada kötü bişey söyleme...
eşinle aranı iyi tut yeter...
O gorumce niye evlenmiyordur biliyor musun? Kesin kardesiyle kiyas ediyordur gelen adaylari
Benim anlamadigim sey su oluyor genelde kizlar nedense evlilik denildiginde cok merakli oluyorlar yaa..yanlis anlasilma olmasin herseyi kabul ediyorlar ileriyi dusunmuyorlar ya da dusunemiyorlar sonrada hep pisman oluyorlar koca kacmiyor ya, eninde sonunda evleniyorsun buyuk ihtimal...bu kadar kalabalik bir aileye gelinsen mecburen birseyler olur laf soz gibi
5 ay cok kisa bir sure gercekten, hos insan 40 sene sonra bile tamiyor esini ama sen biraz fazla acele etmissin hic tanimadan etmeden, aile yasantilarini bilmeden keske iyi insanlar ciksalardi ama nasib kismet iste birde etrafinda hic mi kimse demedi..bak kizim yavrum sen boyle biriyle evleniyorsun ama bunlara hazirlikli ol vs vs
Artik ipleri eline alma zamani gelmiste geciyor bana kalirsa herseye evet gelene agam gidene pasam denmez yoksa bu evlilik nasil gecer ya???
Esini al karsina konus, ondanda anlamiyorsa goze goz dise dis.
ben bundan tam 1 ay önce 1,5 haftalık sözlüydüm ve sözümü attım. Peki neden ???
görümcem evliydi fakat çok karışıyodu herşeyime, giydiğim kıyafete, taktığım başörtüsünün şekline kadarhooooooooooooop dedim bu böyle olmaz, aradım kayınbabamı tekeeeer tekeeeer kızını anlattım, bu böyle olmaz o bana karışamaz dedim. kayınbabamda kızına tel açıp bi güzel saydırdı ve araları bozuldu
bana ailem bile doğru düzgün karışmazken o kim oluyorda karışıyor
kürdüm ve sözlüm türktü. bir ara türk-kürt meselesi üzerine bi konuşma yapmıştı. aradım kaynanamı oğluna bişey de, bana ayrımcılıkı yapmasın diye ağladım. o da oğluna kızdı. oğlan telefonda resmen bitmişti, bir sürü özür diledi falançok pişman olmuştu.
en son sözlüm beni ilk istemeye geldiğinde içiki kullanıp kullanmadığını sordum , önceden kullanıp kullanmadığını sordum. yok dedi. ben kapalıyım, annem babam hacca gitmiş insanlar. sonradan bana itiraf etti içtiğini fakat az içtiğini. hiç düşünmeden attım sözü, bize uymaz içki içen biri. sözü atmayalım diye karşı taraf çok uğraştı çünkü benden memnundular ama olmadı.
iyi düşünmek lazım bu işleri , çünkü geleceğini kuracaksın
şimdi bunları niye anlattım ? Çünkü üzülüyordum kısmetim ne zaman açılacak diye, artık üzülmüyorum. kaderimdeki kısmetimdeki elbet beni bulacak. Önemli olan adam gibi adam bulabilmek ve çoğunuzun düştüğü bu durumlara düşmemek.
Ve yukardaki arkadaş, sevgilisi 34 yaşında olan peluss89. Rabbim karşına hep engel çıkarıyor baksana ondan kurtulman içinsen hala diretiyormusun
kızım hayat laylaylom geliyodur ne kadar da ben yaparım ederim desende, maalesef o kadar kolay-basit değil. adam olsaydı sen istet demeden önce o çabalardı. benim eski çıktığımda böyleydi ben bu durum caiz değil diye bıraktım. seni seviyorsa ve istiyorsa gelir istetir bacım. boş ver Rabbimden hayırlısını iste, O herşeyin en iyisini bilendir görendir
![]()
bence sizin tavrınızda hiç hoş değil
1,5 haftlık sözlüsünüz nerdeyse aileyi birbirine düşürecekmişsiniz
ayrıca içmem der sonradan içer yada herşey içki değil içki içmez kumar oynamaz evlenirisniz sorumsuz çıkar aldatır
ozaman ne önlem alcaksınız ?
az bile yaptım canımbenim tavrım hoş değilde, evli olduğu halde en basidi başörtümün bağlanış şekline bile karışan bir görümcenin tavrı mı hoş ??? kürtleri ( yani bizi ) küçümseyen sözlümün tavrı mı hoş ??? içki gibi müslümanlar için önemli bir konunun üzerine vurgulaya vurgula düşmeme rağmen yalan söyleyen ve sonradan da alıştıra alıştıra söyleyerek beni bu fikre alıştırmaya çalışan sözlümün tavrı mı hoş ???
başta sesini çıkarmayınca ne hale düşülüyor görüyoruz gerek çevrede gerekse burdaki bayan arkadaşlarda !!! o eski görümcem kendi kapısına naşşşlasın önce.
sözlümün türk-kürt milliyetçiliğine gelelim. İlk başta benim kürt olduğumu biliyordu, madem kürtleri sevmiyor başta istemeye gelmeseydi ki kendisi beni görüp beğenmiştir ailesinden önce
İçki konusuna gelince, ben ilk başta sordum içiyorsan veya içeceksen hiç umut verme, karnımda bebeğim olsa dahi seni boşarım diye üzerine basa basa söyledim ve uyardım canım ben.
sonradan içki olayı olursa veya ben onu memnun ettiğim halde karıya kıza giderse hiç düşünmeye gerek yok boşarım![]()
konuyu zaten türk kürt olayını hiç getirmem hepimiz kardeşiz
ama yine diyorum önlemini en baştan alabilirisn görümcenizin yaptığınıda tasvip etmiyorum ama büyük konuşuyorsun arkadaşım sadce bunu demek istiyorum